Şimdi Ara

ultrAslan'dan TT Arena'ya pankart astı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sssxxx04

Ali Dürüst, Adnan Oztürk ve Abdurrahim Albayrak üçlüsünün başkaldirisi olduğunu düşünmeden edemiyorum nedense...

Olay F.T-Unal Aysal gerginliğinden daha derin gibi.

Adanan Öztürk GS daki kapalı sesleri çıkarmaya devam ediyor sadece bir taktir bu başkana karşı bir tutumu yok aslında , diğer iki isim biraz küstürüldü maalesef ancak onların GS daki yaptırım gücü sınırlı tutulur her zaman ... burada olayn tamamen Terim ve onun aklının çelinmesi ile alakalı maalesef
  • Gönderiliş şeklini tasvip etmiyorum ama ''Ya Terim Ya Ölüm'' bana aşırı saçma geliyor. Şu kadro ile hiçbir maça kesin kazanırız gözüyle bakamadım son zamanlarda bu Fatih Hoca'nın eksisi.Ayrıca eğer denildiği gibi bir restleşme varsa kusura bakmasın belki daha az Galatasaraylı ama daha akıllı olan Aysal tarafından yanayım.Kulüp ağam paşam zihniyeti yüzünden az daha batıyordu.Akılcı,hiyerarşinin korunduğu,herkesin kendi işini yaptığı bir ortamı tercih ederim.Fatih Hoca hep birilerine isimsiz ayar verme peşindeydi.Konuşacaklarını konuşsaydı da bu duruma bu dönemde gelmeseydik.Yolu açık olsun.
  • 3-5 ayakcinin işi olduğu çok belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccc1453 UltrAslanccc

Sanki hemen geri çağıracaklar Fatih Terim'i...
    Terim stada geldiği zaman alkışlarsın, tezahürat yaparsın hem Terim'i onore edersin, hem de protestonu yapmış olursun...
  • Bir yanım oh olsun çok iyi oluyor diyor diğer yanım da takıma daha fazla zarar vermenin manası yok diyor.Fakat şunu biliyorum ki Ünal Aysal'dan nefret ediyorum artık eğer olur da bu sene başarı gelmezse taşlanarak gönderir taraftar o adamı.

Ayrıca kişiler Galatasaray'dan büyük değildir diyenlere de şunu söyleyeyim Ünal Aysal demek Galatasaray demek mi ki sürekli aynı şeyleri söylüyorlar? Dediğiniz gibi kimse Galatasaray'dan büyük değildir buna Ünal Aysal da dahil olmak üzere.
  •  ultrAslan'dan TT Arena'ya pankart astı
  • Bunlar olacaktı zaten.
  • Arkadas 2 yil once koca camia 40 yilin basinda 1 kere bir araya geldi. Yonetimiyle, teknik kadrosuyla, taraftariyla tek yurek oldu. Butun engellemelere ragmen sampiyon olduk. Hersey ne kadar guzeldi.

Sonra ne oldu? Yonetim birden bire tasfiye edildi. Fatih hocaya eleman vs.. diyerek polemik olusturuldu. Fatih hoca gonderildi. Taraftar birbirine girdi. Tekrar eski halimize donduk.

Yemin ederim bu kulube rahat batiyor. Baska soyleyecek bir soz yok.
  • Başkan Aysal boşuna susmuyor ne olacak göreceğiz.

• Sallamayın uA zaten yönetim destekli böyle bir şey yaparsa rantının kesileceğini biliyor.
    Bunlar münferit Galatasaraylıların yaptıkları.
  • Bu beyin fakirlerini kim tınlıyor ki acaba?
  • UA'yi tirnağim kadar sevmem ancak bunun UA ile alakasi olduğunu Düşünmüyorum, Hatta eminim... O yazilari yazanlar geçen gece terimin evine gidip liseli gibi zirlayan bi avuç taraftardan başkasi değil..

'' Hatta eminim '' derken de şundan dolayi eminim.. Bu akşam UA başkani adam tvdeydi ve Bizim desteğimiz Her zaman olduğu gibi sürecektir Başkan istifa gibi saçma salak işlere girmeyeceklerini Asolan Galatasaray olduğunu Bizzat söyledi Tv'de görenlerde Elbet vardir aranizda.. O yüzden bi avuç insanin yaptiği bişiy bu belli.. O avuç kadar olanlarda geçen gece terimin evine gidip Hocayi satani bizde satariz diyen akli bi kariş havada olup, sinyore terimi Galatasaraydan daha büyük görmüş olanlardir.. Yakindir onlarinda sesleri kesilir 1-2 haftaya Çünkü UA çatlak ses çikartmaz tribünde.. Ellerinde telsiz kulaklarinda bilmem ne asayiş gibi dolaniyo herifler tribünde.. UA Tepki gösterecekse '' Bence '' sezon sonunu bekler..

• uA bunları yapıp kendi ayağına sıkacak kadar salak değildir diye düşünüyorum.
  • Kesin Serhat Ulueren'in işi bu pankartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

UA'yi tirnağim kadar sevmem ancak bunun UA ile alakasi olduğunu Düşünmüyorum, Hatta eminim... O yazilari yazanlar geçen gece terimin evine gidip liseli gibi zirlayan bi avuç taraftardan başkasi değil..

'' Hatta eminim '' derken de şundan dolayi eminim.. Bu akşam UA başkani adam tvdeydi ve Bizim desteğimiz Her zaman olduğu gibi sürecektir Başkan istifa gibi saçma salak işlere girmeyeceklerini Asolan Galatasaray olduğunu Bizzat söyledi Tv'de görenlerde Elbet vardir aranizda.. O yüzden bi avuç insanin yaptiği bişiy bu belli.. O avuç kadar olanlarda geçen gece terimin evine gidip Hocayi satani bizde satariz diyen akli bi kariş havada olup, sinyore terimi Galatasaraydan daha büyük görmüş olanlardir.. Yakindir onlarinda sesleri kesilir 1-2 haftaya Çünkü UA çatlak ses çikartmaz tribünde.. Ellerinde telsiz kulaklarinda bilmem ne asayiş gibi dolaniyo herifler tribünde.. UA Tepki gösterecekse '' Bence '' sezon sonunu bekler..

Hocam senin gibi düşünen arkadaşlara söylüyorum bu söylenenler doğru mu peki? Aslolan Galatasaray'dır diyorsunuz üstüne Fatih Terim'e laf ediyorsunuz ama Ünal Aysal'ı da Gs'nin sahibi gibi koruyorsunuz.Evet doğru aslolan Galatasaray'dır başkan değil.Galatasaray'ı mı koruyorsunuz başkanı mı siz de karar verin buna.Başkan en fazla 2 yıl durup sonra da çekip gidecek zaten o yüzden Fatih Hoca savunulunca kimse Gs'den büyük değildir deniliyorsa aynı şeyi başkan için de diyeceksiniz öyleyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

Sallamayın uA zaten yönetim destekli böyle bir şey yaparsa rantının kesileceğini biliyor.
    Bunlar münferit Galatasaraylıların yaptıkları.

Mehmet Cansun döneminde uA yönetim destekli dediler, Özhan Canaydın döneminde uA bedava bilete stada geliyor dediler, Adnan Polat döneminde uA yönetim yalakası dediler. Hepsi gitti uA hala orada şimdi de bu yönetim destek veriyor oldu. Bunları nerden duyup da yazıyorsunuz merak ediyorum. Neyse zaten bu son Fatih Terim olayında uA nın yönetim destekli olmadığı anlaşılacak.

• Menfaatçi maşalar çıkmış meydana yine.Bunlarin Gs falan umurunda değil.$$$$$$ tek dertleri bu.

• ultrAslan böyle saçma sapan pankartlar yazmaz yaptıklarını biliyoruz.Kişiler gelmiş yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Menfaatçi maşalar çıkmış meydana yine.Bunlarin Gs falan umurunda değil.$$$$$$ tek dertleri bu.

Tek dertleri o olsa yaşa başkanım çok büyüksün başkanım derlerdi dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Menfaatçi maşalar çıkmış meydana yine.Bunlarin Gs falan umurunda değil.$$$$$$ tek dertleri bu.

Tek dertleri o olsa yaşa başkanım çok büyüksün başkanım derlerdi dostum.

Merak etme başkanında etrafında öyle çok adam vardır.onlarda helal başkan,hain terim diye çıkarlar.benim anlatmak istediğim hiç birşey göründüğü gibi değil bu meselede.iki taraftada çıkar çatışması var.başkanla,terimde olmasa bile etraflarindakilerde var bu çatışma.başkana uyuz olan bir sürü kişi var camiada.onlar şimdi olayı proveke etmeye başladılar.(terimin böyle şeylerden haberi bile yoktur.)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.