Şimdi Ara

ultrAslan'dan TT Arena'ya pankart astı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ultraslan bugune kadar takimimiza ne kazandirdi soyler misiniz? Stadimiza kaos getirenlerin orada isi yok. Herseyden nemalanmasin ultraslan artik. Terim hangi ayrilisinda belimizi bukmedi? Neden sadece son 2 sene baz alinarak konusuluyor anlamiyorum. Daha once gorev aldigi donemde oynattigi futbol ve transferlerle, olmayan butcemizin anasini aglatmadi mi soruyorum size? Fatih hoca'nin gidisi gecen sezon Ordu ve Mersin maclarinin ardindan kesindi zaten. Hoca dedigin biraz yirtik olacak dersin anlarim ama neydi o olaylar ya? Mac sonu demec vermemeceler, verdigi zamanda tehditkar konusmalar, ona buna kapaklamacalar. En cok giydirdigi federasyonla suan flort ediyor, yarinda sozlesme imzalar gorursunuz. Bir insan sevdasi ugruna kendini degistirir, benliginden vazgecer. Dunyayi ben yarattimcilik yaparak olmaz o isler. Ayrica dunyalari kazaniyordu Fatih hoca, sanki 3-5 kurusa calisiyormus edasi veriliyor forumda ona guluyorum. Ne Aysal'ciyim ne Terim'ci nede Ultraslanci. Soyledigim gibi Galatasaray'a kaos getiren kapi disari edilir, hoca baskan taraftar hic farketmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ünal Aysal bir kumar oynadı. Kazansa o kazanacak kaybetse biz bu kulübe gönül verenler kaybedeceğiz..

• istanbul'un her yerine şu an terim'le ilgili yazılar yazılıyor sabah uyandığımızda göreceğiz bir kısmını takip etmek isteyenhttps://twitter.com/ftwgs

• Günlerdir düşünüyorum, bi türlü mantıklı cevap veremedim kendime.

Geldiğinden beri bir kurumsal yapıdır kurumsal yapı diyorlar da, hangi kurumsal şirkette, önemli bir süreçteyken şirketin önemli pozisyonundaki bir çalışan değiştirilir? Hadi değiştirildi diyelim, şirket kötüye giderken buna müdahale denir de, geçmişe baktığında gayet başarılı olduğunu hesaba katınca buna ne denir?
    Yapılan bu saçma değişikliğin neresinden tutarsan tut mantıklı bir açıklaması yok sanırım, olmayan birşeyi arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bunlara güzel bir ders gelecek yakında

sebahattin şirin i içeri almışlar , gezi ye tek destek veremeyen taraftar lideriydi belkide :)
  • rize maçını kazasız belasız bu kadar moral bozukluğu üzerine rahatça geçerse Fatih Terim çabuk unutulur en azından Fatih Terim arkasından koştuğunu iddia eden bazı galatasaraylı olmayan skorsaraylı olanlar direkt dönerler fırıldak gibi.

Rize maçı kazanılmazsa çatlak sesler biraz daha büyür cl maçın sonrası yenilgi halinde ünal aysalın koltuğu sallanır.

Ünal aysal bunu hesaplayarak Terimi gönderdiğine göre Terim ünal aysala tuzak kurdu demek bence daha doğru olur.

Ünal aysal daha yeni gelmiş başa geçmiş 3-5 işi yoluna koymuş takım için.Fazla bilinmeyen biri iken , Fatih Terim Türkiye tarihine geçmiş herkesin tanıdığı bir isim.Sizce hangisi daha karlı çıkar bu durumdan ? .Fatih

Terim Ünal Aysalı sevmiyor ve kuyusunu kazmak istiyorsa yapması gereken şeyi şu anda Ünsal Aysala yaptırmış durumda.Hem elleri kirlenmedi fazla hem de ünal aysal gönderildiğinde kendisi aslında galatasaray

başkanlığı koltuğuna göz diktiğini açıkca belirtti.Böyle düşünüldüğünde umarım Aysal ın işleri yolunda gider diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

quote:

Diğer taraftar grupları beleş bilet aldıkları yönetimlerine rest çekecekler ha? Mesela beleşçi çarşı?

İmza yorum-uyumu

İmzamda ihanete ortak olmadıkları için gurur duyduğumu belirtim güzel arkadaşım. Bu kadar kasma kendini. :-))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Verecek cevap kalmayınca böyle sıvayayım bari diyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diğer taraftar grupları beleş bilet aldıkları yönetimlerine rest çekecekler ha? Mesela beleşçi çarşı?

İmza yorum-uyumu

İmzamda ihanete ortak olmadıkları için gurur duyduğumu belirtim güzel arkadaşım. Bu kadar kasma kendini. :-))))

Ne sıvayabilecek sıvacıyım ne güdebilecek çobanım.Sen takıl öyle

• Ölebilirsiniz bizim için sıkıntı değil hatta iyi de olur. 4-5 tane dilenci toplanmış ellerinde paçavrayla Galatasaray'ın geleceğine karar verecek. Oldu. Gidip karaborsa bilet satsınlar yada hükümet yalakalığı yapsınlar..
  • Desene Rize maçında büyük kavgalar çıkıcak tirbünde.....
    Taraftat bütün olamayacak,zaten maçı kaybedicez gibi....

Galatasaray bu sene 3.olur ancak,yaparsak bişeyler Fener gibi Yarı Finale hatta UEFA Final'ine çıkmalıyız..
    ...
  • Ultraslandan ciddi anlamda nefret ediyorum.
  • egosu bu kadar yüksek adama imparator dediniz. uefayı aldıktan sonrada s. olup gitti afedersiniz bu sizin yüzünüzden oldu bu egoist adama bu kadar taviz verilmemeli 2 yıl anlaşma önerildi kabul etmedi s. olup gidebilir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İmza yorum-uyumu

Ne sıvayabilecek sıvacıyım ne güdebilecek çobanım.Sen takıl öyle

Ben zaten takılıyordum da sen kendin gelip çamura yattın. ;-)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.