Şimdi Ara

ultrAslan'dan TT Arena'ya pankart astı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunların da defteri dürülür adamlar hocayı harcadı sizi mi kaale alacak
  • bular güya gs taraftarıtakıma böyle dönemler de destek olmak gerekiyor
  • Ultraslan'dan bende çok haz etmem ama her şeyi geçtim sağında solunda ua yazısı bile yok pankartlarda. Haberde de direk ultraslan grubu yaptı şöyle böyle yazmaları da manidar. Kısacası yalan dolan.
  • Yazıklar olsun arkadaş kendi takımını dibe çekmeye çalışan taraftara. Bunlar hepsinden beter, hani basın diyoruz ya karalamaya çalışıyor asıl karalayanlar bu taraftar grubu.
  • RTE Mod On:3-5 çapulcu.
  • Alınan karar doğrudur yanlıştır ayrı bir mevzu ancak zamanlama olarak çok ters ve kötü oldu , şuan gelecek teknik direktör çoğu yönden sıkıntılı bir sürece dahil olacak ve taraftar her zaman ensesinde olacak diye düşünüyorum ...

Zamanlama olarak en azından devre arası beklenmeliydi hiç olmadı basının karşısında anlaşılarak ayrılmalıydı , böyle olduğu için her türlü olaya zemin hazırlandı ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: Özger

Diğer taraftar grupları beleş bilet aldıkları yönetimlerine rest çekecekler ha? Mesela beleşçi çarşı?

İmza yorum-uyumu

İmzamda ihanete ortak olmadıkları için gurur duyduğumu belirtim güzel arkadaşım. Bu kadar kasma kendini. :-))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS
    Mehmet Cansun döneminde uA yönetim destekli dediler, Özhan Canaydın döneminde uA bedava bilete stada geliyor dediler, Adnan Polat döneminde uA yönetim yalakası dediler. Hepsi gitti uA hala orada şimdi de bu yönetim destek veriyor oldu. Bunları nerden duyup da yazıyorsunuz merak ediyorum. Neyse zaten bu son Fatih Terim olayında uA nın yönetim destekli olmadığı anlaşılacak.

uA'dan tanıdığınız olsaydı sizde bilirdiniz durumun ne olduğunu, siz boş verin öyle sanın uA'nın başlarındaki kişilerin aldığı paraları, aldığı bedava biletleri konuşacak değiliz.

Habere de gelince, uA ile uzaktan/yakından alakası yok, UltraASLAN Ünal AYSAL'a destek verecektir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Diğer taraftar grupları beleş bilet aldıkları yönetimlerine rest çekecekler ha? Mesela beleşçi çarşı?

İmza yorum-uyumu

İmzamda ihanete ortak olmadıkları için gurur duyduğumu belirtim güzel arkadaşım. Bu kadar kasma kendini. :-))))

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Buradaki Aysala destek verenleri görünce sanırım çoğunluk Terimi istemiyormuş diyordum. Ancak Ultraslanı, yorumcuları ve Twitterı görünce buradakilerin klavye delikanlısı olduğunu düşünüyorum artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN ANLAMIYORUM

bu adam başarılı değilmi.

bu adam hiyerarşiye uymadi deniliyor .demir ören görüşelim deyince terim direkt başkana yönlendiriyor izin alın diye.başkanda İZİN VERİYOR!!! izin vermeyeceksin o zaman yoksa oturup susacaksin .sen izin vermedinmi .vermseydin o zaman .biz td ümü birakmayiz deseydin yemedi dimi.

bu adam gelmiş geçmiş türkiyenin en iyi ve başarılı td ü değilmi.

bu adam o 3 yildizdan 1inin baş mimari değilmi.

avrupadaki tek kupanı kazandıran adam değilmi.

ossuruktan sebeplerden adamı nasıl gönderirsiniz.neymiş telefona çıkmamışmış.adamın telefonu kapalı zaten. sen görüşelim dedinde görüşmedimi atla git floryaya .florya yunan toprağimi vizemi istediler senden.

yorumcuların futbolcuların tamamına yakını anlam veremiyor.

gs da demokrasi yok. adam 1 haftada katakulliye getirip adanan öztürkü ali dürüstü abdurrahim albayraği ve ergun gürsoyu gönderdi.adnan Öztürk ün açıklamalarını bende sevmiyordum .gitmeside doğruydu .fakat diğerleini göndermenin amacı neydi.amaç yönetim kurulunda kendini eleştircekl adam kalmasın.her kararına evet diyen şakşakçı ların olmasını sağlamaktı.

adamın transferlerine karışmayacaksın .yok transferi ben veya ekibim yapar diyorsanda baştan anlaşmayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Buradaki Aysala destek verenleri görünce sanırım çoğunluk Terimi istemiyormuş diyordum. Ancak Ultraslanı, yorumcuları ve Twitterı görünce buradakilerin klavye delikanlısı olduğunu düşünüyorum artık.

Klavye delikanlılığıyla ne alakası var genç? Yaşın kaç 13 falan mı? Bu konuyu klavye delikanlılığına bağladığına göre, en fazla 15 sindir.

Ayrıca, uA'nın Terim'i desteklediğini, Ünal AYSAL'a protesto yapacağını mı sandın? Sevinme genç, sizin gibiler GALATASARAY'ı karıştıramayacak!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Buradaki Aysala destek verenleri görünce sanırım çoğunluk Terimi istemiyormuş diyordum. Ancak Ultraslanı, yorumcuları ve Twitterı görünce buradakilerin klavye delikanlısı olduğunu düşünüyorum artık.

Klavye delikanlılığıyla ne alakası var genç? Yaşın kaç 13 falan mı? Bu konuyu klavye delikanlılığına bağladığına göre, en fazla 15 sindir.

Ayrıca, uA'nın Terim'i desteklediğini, Ünal AYSAL'a protesto yapacağını mı sandın? Sevinme genç, sizin gibiler GALATASARAY'ı karıştıramayacak!

senin kadar çocuğum vardır merak etme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Menfaatçi maşalar çıkmış meydana yine.Bunlarin Gs falan umurunda değil.$$$$$$ tek dertleri bu.

Tek dertleri o olsa yaşa başkanım çok büyüksün başkanım derlerdi dostum.

Merak etme başkanında etrafında öyle çok adam vardır.onlarda helal başkan,hain terim diye çıkarlar.benim anlatmak istediğim hiç birşey göründüğü gibi değil bu meselede.iki taraftada çıkar çatışması var.başkanla,terimde olmasa bile etraflarindakilerde var bu çatışma.başkana uyuz olan bir sürü kişi var camiada.onlar şimdi olayı proveke etmeye başladılar.(terimin böyle şeylerden haberi bile yoktur.)

hocam inan kıraç adlı mason içimizdeki Galatasaray düşmanı ölmeden biz rahat başkan seçemeyeceğiz seçtiğimizde rahat hareket edemeyecek

• quote:

Yazık, verdiğin cevaplardan bile belli ediyorsun yaşını.

Senin zaten ne olduğunu yorumlarını okuyan anlamıştır, muhatap olmaya bile değmeyecek bir kişiliğin var, sen Ünal AYSAL'a giydirmeye devam et, çocukça laf sokmalara falan da devam et, senin gibi sözde GALATASARAY'cı ama Terimsporcuları da görüyoruz ya helal olsun.
  • quote:

quote:

Yazık, verdiğin cevaplardan bile belli ediyorsun yaşını.

Senin zaten ne olduğunu yorumlarını okuyan anlamıştır, muhatap olmaya bile değmeyecek bir kişiliğin var, sen Ünal AYSAL'a giydirmeye devam et, çocukça laf sokmalara falan da devam et, senin gibi sözde GALATASARAY'cı ama Terimsporcuları da görüyoruz ya helal olsun.

2 yıl önce tanıdığınız adama ne kadar da güveniyorsunuz? Terim olmasaydı onu şimdi tanıyan olmayacaktı Türkiye'de. Herşey bir yana Galatasaray kültüründen bahseden o yönetim antrenmanda olan birini gönderirmi? Bu olay terimi sevip sevmemekle alakalı değil. Bunun yıllarını Galatasaray'a adamış birine yapılmasını nasıl hazmedebiliyorsunuz?

• Bunları yapanlar akıl tutulması yaşıyorlar. Daha ağır konuşmak istemiyorum.

Terim gitti, Aysal da mı gitsin. İşin sonu ne olur bir düşünseler, yaptıklarından utanırlar.

Bu takımı, bu klübü bugünlere sadece Terim getirmedi, bu unutulmamalı.

Elimizdekilere sahip çıkalım. Herkesi biraz düşünmeye çağırıyorum.
  • Ünal bütün taraftarı karşısına aldı bu sefer yanlış hamle
  • quote:

2 yıl önce tanıdığınız adama ne kadar da güveniyorsunuz? Terim olmasaydı onu şimdi tanıyan olmayacaktı Türkiye'de. Herşey bir yana Galatasaray kültüründen bahseden o yönetim antrenmanda olan birini gönderirmi? Bu olay terimi sevip sevmemekle alakalı değil. Bunun yıllarını Galatasaray'a adamış birine yapılmasını nasıl hazmedebiliyorsunuz?

2 yıl önce tanıdığımız adam daha bizi satmadı.

Ama Fatih TERİM bizi 2 kez sattı, bizi basamak gibi kullandı, işte bu yüzden ÜNAL AYSAL'cıyım/z.

Bilmem anlatabiliyor muyum?
  • quote:

quote:

2 yıl önce tanıdığımız adam daha bizi satmadı.

Ama Fatih TERİM bizi 2 kez sattı, bizi basamak gibi kullandı, işte bu yüzden ÜNAL AYSAL'cıyım/z.

Bilmem anlatabiliyor muyum?

Hani Terim ayrıcalıklıydı futbolda karışmayacaktı. Zorla futbolcu oynatmaya çalıştı İmparatora.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.