Şimdi Ara

ultrAslan'dan TT Arena'ya pankart astı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orhun

Al kumaşı, vur sarı kırmızı boyayı, sonra birilerine mal edip sür piyasaya. Ohh kebap iş!!

Galatasarayın adından kaldırdıkları paralar nerde bunun hesabını versinler önce
  • sssxxx04 S kullanıcısına yanıt
    Ali Dürüst, Abdurrahim tamam ama ki Abdurrahim oldukça iyi niyetli, yönetime giremedi diye ağlayan bir insandır, Adnan Öztürk bu grubun içine girmez. Adnan Öztürk liseli tayfasından. Başkaldırabilir ama Albayrak ve Dürüst ile yapmaz bu işi.
  • rize maçını bekleyin veya twitterdan kemik tayfadan olan kişileri takip edin anlarsınız zaten. bu konuda tavrımız çok net. YA TERİM YA ÖLÜM
  • Terim gitti kaldı ultraslan (bilerlek küçük yazdım, eşek değilim ya).

Sırayla temizleyeceğiz.

Yettiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

rize maçını bekleyin veya twitterdan kemik tayfadan olan kişileri takip edin anlarsınız zaten. bu konuda tavrımız çok net. YA TERİM YA ÖLÜM

ölün o zaman.

• UltrAslan'ın Galatasaray'a ne katkısı var arkadaşlar?

Birde tersinden soralım soruyu ;

Galatasaray'ın, UltrAslan'a ne katkısı var? UA Yöneticlerine ne katkısı var?

Ha bu arada, o pankartların UA tarafından yapıldığını sanmıyorum.
  • Ya Terim ya olumse terim gittigine gore olebilirsiniz izin verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

UltrAslan'ın Galatasaray'a ne katkısı var arkadaşlar?

Birde tersinden soralım soruyu ;

Galatasaray'ın, UltrAslan'a ne katkısı var? UA Yöneticlerine ne katkısı var?

Ha bu arada, o pankartların UA tarafından yapıldığını sanmıyorum.

Karaborsa desem.

• Sözün özü Hocanında yanlışları olmuştur elbet ama bahsedilen adam FATİH TERİM'se iki defa düşünür insan.

Başkan çok avrupai düşünüyor, iyi şeyler planlıyor olabilir ,ama burası TÜRKİYE bu memleketin yerel gerçekleri var.

Emin olun ilk başta kafası karışan taraftar İMPARATOR'un gözyaşlarını gördükten sonra ,haklı haksız ayırt etmeksizin TERİM'in yanında yer almıştır.

Kabul edelim duygusal bir milletiz ya. Birisinin üzüldüğünü gördükmü bu isim FATİH TERİM ise elbette TERİM 'in yanında yer alırız.

Sonuç ne olursa olsun bu takımı kuran yönetimse o kötü dönemde takımı toplarlayan da FATİH TERİM'dir.

Zaten içerde fırsat kollayan medyaya da iyi malzeme çıktı.Her taraftan saldıracaklar.Çok dikkat etmek lazım.

İnşallah takım kısa sürede atlatır bu durumu, duygusallık tamam ama maçlar devam ediyor. İlk kötü sonuçlarda yönetim istafa sesleri başlar.

Birde Ünal Aysal'ın bu kadar profosyonel olması beni korkutuyor, Çok üstüne gidilirse bir anda bırakabilir o yapıya sahip böyle bir durumda da büyük kaos çıkar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsasinoDePulgas

Ya Terim ya olumse terim gittigine gore olebilirsiniz izin verdim.

Cevap budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Buradaki Aysala destek verenleri görünce sanırım çoğunluk Terimi istemiyormuş diyordum. Ancak Ultraslanı, yorumcuları ve Twitterı görünce buradakilerin klavye delikanlısı olduğunu düşünüyorum artık.

aynen
  • Cumartesi tepkiyi çok merak ediyorum, hafif tabirle şımaran bi yönetim

• İstifa yakın, Arena'yı yakın!!!

• imparatorun her zaman yanındayız , icraatlar cok yerinde oldu , son olarak ultrAslan hakkında kulaktan dolma bilgilerle gelip burada boş laflar etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43
    2 yıl önce tanıdığınız adama ne kadar da güveniyorsunuz? Terim olmasaydı onu şimdi tanıyan olmayacaktı Türkiye'de. Herşey bir yana Galatasaray kültüründen bahseden o yönetim antrenmanda olan birini gönderirmi? Bu olay terimi sevip sevmemekle alakalı değil. Bunun yıllarını Galatasaray'a adamış birine yapılmasını nasıl hazmedebiliyorsunuz?

Ama Fatih TERİM bizi 2 kez sattı, bizi basamak gibi kullandı, işte bu yüzden ÜNAL AYSAL'cıyım/z.

Adam senin kölen mi sonsuza kadar GS'de calissin. Tarihinde görmedigin basarilari kazandirdi. Bir zahmet izin ver de Italya'ya gitsin. Ama en zor döneminde gelip senin 8. olmus takimin enkazini sirtladi. 10 yildir hasret kaldigin basarilara yeniden kavustun. Yahu tarihinde zaten 19 sampiyonluk kazanmissin, 6'si bu adamin döneminde.

Bir tane adam söyle ki Galatasaray'a bu kadar büyük katkisi olsun. Sadece 1 adam söyle. En cok minnet duymaniz gereken insana en büyük nefreti duyuyorsunuz. Sonra kendin kovdugun adama satti diyorsun. Tam tersi Galatasaray yönetimi Terim'i satti.

Yarin bütün eski baskanlar gibi Unal Aysal da cekip gidecek. Emin ol sonrasinda arkasina bile bakmayacak. Ama ona satti demeyeceksiniz. Cünkü 2 yildir tanidign yabanci bir adam. Ama Fatih Terim senin kölen. Gelse suc, gitse suc, basarili olsa suc, basarisiz olsa suc.

Bu camiada büyük bir sorun var. En az vefayi kendi evlatlarina gösteriyor. Arda Turan'da da aynisi olmadi mi? Baska oyuncu olsa kimsenin sesi bile cikmaz. Konu Arda olunca yok hainlik etti, yok bizi satti, yok simardi, yok bilmem ne. Seviyor musunuz, izdirap mi cekiyorsunuz belli degil. Nasil bir psikolojidir bu?

• İyi oldu bu Terimin gitmesi sayesinde bağırsağımızdakileri de temizlemiş olacağız bunları temizleyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

UA'yi tirnağim kadar sevmem ancak bunun UA ile alakasi olduğunu Düşünmüyorum, Hatta eminim... O yazilari yazanlar geçen gece terimin evine gidip liseli gibi zirlayan bi avuç taraftardan başkasi değil..

'' Hatta eminim '' derken de şundan dolayi eminim.. Bu akşam UA başkani adam tvdeydi ve Bizim desteğimiz Her zaman olduğu gibi sürecektir Başkan istifa gibi saçma salak işlere girmeyeceklerini Asolan Galatasaray olduğunu Bizzat söyledi Tv'de görenlerde Elbet vardir aranizda.. O yüzden bi avuç insanin yaptiği bişiy bu belli.. O avuç kadar olanlarda geçen gece terimin evine gidip Hocayi satani bizde satariz diyen akli bi kariş havada olup, sinyore terimi Galatasaraydan daha büyük görmüş olanlardir.. Yakindir onlarinda sesleri kesilir 1-2 haftaya Çünkü UA çatlak ses çikartmaz tribünde.. Ellerinde telsiz kulaklarinda bilmem ne asayiş gibi dolaniyo herifler tribünde.. UA Tepki gösterecekse '' Bence '' sezon sonunu bekler..

Hocam senin gibi düşünen arkadaşlara söylüyorum bu söylenenler doğru mu peki? Aslolan Galatasaray'dır diyorsunuz üstüne Fatih Terim'e laf ediyorsunuz ama Ünal Aysal'ı da Gs'nin sahibi gibi koruyorsunuz.Evet doğru aslolan Galatasaray'dır başkan değil.Galatasaray'ı mı koruyorsunuz başkanı mı siz de karar verin buna.Başkan en fazla 2 yıl durup sonra da çekip gidecek zaten o yüzden Fatih Hoca savunulunca kimse Gs'den büyük değildir deniliyorsa aynı şeyi başkan için de diyeceksiniz öyleyse.

Zaten anlamadim bu nasil galatasaraylilik? Ne ua yi seversin ne terimi seversin tutturmussun aysalda aysal. Her firsatta terime salliyosun. Aysal dedigin 2 sene hatta belki bu sezon birakip gidecek sonra ne olacak. Fatih terimin yaptiklarini kimse inkar edemez. Yahu adam daha neyapmali anlamiyorum. Tamam kisilik olarak sevmezsin egosudur yok mimigidir vs vs. Ama basarilarina bari sallama.
    Geciniz lutfen.

• Aysal sermaye artırımına izin verilmezse kaçıp gider, sattığı hisseler de yanına kar kalır. Olan yine bize olacak.
  • "Bu Hayatta büyük risk almassan,Büyük bir kazancın olmaz!"
    Ünal Aysal
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.