Yüzbaşı
26 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 67 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Öncelikle merhaba, sistem bilgilerimi aşağıya koyacağım. Sorunum oyun fark etmeksizin tüm oyunlar için geçerli, oyuna girdikten 2 dakika sonra mavi ekran veriyor. Mavi ekran hatası ise VIDEO_TDR_FAILURE nvldmkm.sys, bu sorun neden kaynaklanıyor acaba

Not: Driverdan kaynaklanıyor demeyin her türlü driver denedim çözüm yok.

CPU: i7-6700 HQ

GPU: GTX 960M

Laptopum ASUS - S551LB modeli. Geçen günlerde format atarken diskleri silme kısmında ssdnin olduğu sürücüyü de sildim ve bir daha bu sürücüyü format atma işleminde göremedim.

Aygıt yöneticisinde gözükürken, disk yönetiminde gözükmüyor,cevaplarınız için sağolun aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum.
İyi geceler arkadaşlar,

Windows 10 64bit - Asus bir laptopum var format atmak istediğimde sürücüleri sıfırlamak için ssdyi sağ tıklayıp sildim format aşamasında o zamandan sonra bir daha seçenek olarak gelmedi ne yapsam ssdyi görmüyor.Biraz kurcalayınca ssdyi sistemden kaldırıp tekrar yükleyeyim dedim aygıt yöneticisinden kaldırdım, şimdi hiç bir şekilde ssdyi göremiyorum lütfen yardım edin ne yaptıysam da olmadı.

Sandisk U100 24GB SSD
Asus S551LB laptop
İlk defa havalı tabanca alacağım pek bilgim olan bir konu değil.Biraz araştırınca karşıma bu model çıktı.
https://www.avfoni.com/urun/umarex-hpp-airgun-4,5-mm-siyah-havali-tabanca
Tavsiye eder misiniz yada bu fiyat bandında önerebileceğiniz bir model var mı ?
Bugün teknosada Preo P Watch X Pro adında bir akıllı bileklik gördüm.Fazla vaktim olmadığı için eve gelince internetten incelerim diye düşündüm.Ilk görüşte alınabilir duruyordu.Fakat ürün ne teknosanın sitesinde ne başka bir platformda var.Bir resim bir bilgi göremedim.Herhangi bir bilgisi olan varsa bilgi edinmek isterim.
İyi forumlar.
Windows 10 işletim sisteminde şu videoda olduğu gibi nasıl başlat çubuğunun rengini beyaz yapabilirim?

Not: Renk değiştirme kısmında beyaz rengi mevcut değil renk değiştirmeden yapılmıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=eE-Uvla06V0
Laptopumu hdmı kablo ile televizyona ve sarja bağli şekilde uyku modunda bıraktım, şu an ne şarj oluyor ne de açılıyor lütfen yardımcı olun.
Referandum da hayır oyu verecek arkadaşlar şunları iyi bilmelidir ki ; artık son düzlüğe girdiğimiz de her yer de o evet diyor bu evet diyor denilip , anket sonuçları manipüle edilip evet oylarının ezici bir farkla önde olduğu söylenecektir.

Bir tahmin de bulunmak zor ama ilk defa kazanmaya bu kadar yakınız.

Umudunuzu kaybetmeyin, oyunuzu kullanın.

Hayırda hayır var!
Sebebini bilmediğim bir şekilde bilgiasayarım sürekli mavi ekran veriyor ve açılmıyor.

Mavi ekran: PAGE FAULT İN NONPAGED AREA

Ve güvenli modda da açamıyorum,bilgisayarim asus.

Yardımlarınızı bekliyorum.
Az önce açıklama yapıldı.

Açıklama

Değerli eSpor takipçileri,
Ülkemizin en yetenekli ve başarılı All-Star oyuncularından Berkay ' Zeitnot ' Aşıkuzun, gelecek sezonda SuperMassive forması ile mücadele edecek! Kendisine takımımızda mutlu, başarılı ve uzun bir kariyer dileriz.
Aileye hoşgeldin Zeitnot!
---
Dear eSports fans,
We are happy to announce that one of the most talented and successful All-Star players from Turey, Berkay ' Zeitnot ' Aşıkuzun will be joining our team. We wish him a happy, successful and long career with SUP!
Welcome to the family Zeitnot!
# WeAreSuperMassive
Hakkında
Meslek: Kaleci
İlgi Alanları: Futbol
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Notebook
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Dünyadan Futbol
Arsenal FC
Basketbol
Los Angeles Lakers
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.039
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.853 (Bu ay: 450)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 587 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.