Şimdi Ara

Ultraslan, bu taraftarın uyuşturucusudur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bu kadar takımını ve taraftarını uyutan bir taraftar grubu daha görmedim arkadaşlar.

- Maçın 85 dakikası kendi kendilerine takılıyolar, 5 dakika zahmet edip diğer tribünleri gazlıyolar.

- Her marşın sonuna "lay la lay" ekleme zorunluluğu var. İnandık biz sizlere lay la lay, sen var ya sen lay la lay, saldı galatasaraylaylay. Ya bakın "vur kır parçala"nın söylenirken ki etkisine bakın bir de, "bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın laylaylaylay". Yani sırf lay lay demek için bile ikinciyi tercih ediyorlar.

- Top rakipteyken veya konu hakemi baskı altına almak olunca neredeyse sıfırlar. Kendi hallerine yine lay lay takılıyorlar.

- Bu taraftarın hala en gaza getirici marşları ve sloganları rerererarara, seni sevmeyen ölsün, bizim için x de koy cimbom koy, haydi bastır galatasaray, sarı kırmızı şampiyon cimbom. Yaratıcılık neredeyse sıfırın altında.

- Hal böyleyken bu marşlar bile toplu halde çok az söyleniyor. Diğer tribünleri oyuna katma etkisi de yine sıfırın altında.

İddia ediyorum ki uA gibi bir grup olmasa, tribünler grupsuz kalsa, bu tribünler takıma daha fazla destek olabilir. Çünkü kendilerini tribün koordinatörü gibi koymuşlar kale arkasına ancak yaptıkları sadece kendi kendilerine takılmak.

Konya maçında gole kadar, bu maçta Umut'un penaltı pozisyonuna kadar taraftar sus pustu. Umut'un pozisyonundan sonra 5-6 dakika herkes ıslıkladı, baskı altına aldı, beraber takımı ateşledi ve gol geldi sonrasında. Bence bu taraftar oyuna etkisinin hala farkında değil çünkü olsalar bu kadar kritik maçlar kala sus pus olmazlar. Kimse bana bağırmak zorunda değilim demesin, bağırmak istemiyorsan sezon ortasındaki maçlara gidebilirsin.

Oyuna etki etmek içim 90 dakika anırmana gerek yok. Takımın bir atağından sonra ateşlersin 5-6 dakika susmazsın o sırada takım tempo yapar ve belki de golü bulursun zaten. Bu takımın sadece derbilerde desteğe ihtiyacı yok. Biraz daha destek olalım, ateşleyelim takımımızı. Laylalay ile uyutmayalım.

• Galatasaray'in sampiyonluk yasadigi iki sezonda da kombinem vardi ... İkisini de Guney Ust'ten almiştim .

Neden , Çünkü holigan UltrAslan arasinda olmak istemedigimden ...

Ben iki kisiyi oraya koyup benim destek vermemi ve oturarak mac izlememi engelledikleri icindi ...

Asla oradan kombine almam ... Yaptiklari koreografiler efsanedir , orasi ayri ... Ancak bu olusumlar tehlikelidir !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Galatasarayli olarak sunu soyleyebilirim 3 buyukler arasinda en kotu taraftar bizde. Konuyu acan arkadasa %100 katiliyorum. Bu taraftar degilmiydi lay lay lay lay lay bastir galatasaray diyen.

• Beyler Hincal hakli cikti desenize
  • Antep macini uA tarafinda izledim. Gerçekten herşey ayni farkli birsey yok. Ne besiktas ne fener nede trabzon demekten beynim döndü sürekli ayni

• Ateşleyici ve baskı kuracak şekilde kullanamıyorlar tribünleri, belli aralıklarla yapılıyor bir şeyler ama genel itibariyle tempoları düşük...
  • ua sadece bir kale arkasında..
    diğer üç türbünü tutan yok, onlar yapsın besteydi güfteydi..
    bu adamların hatası yada eksiği yok demem ancak türkiyedeki hatta dünyada ki en etkili taraftar guruplarından biri olduğu aşikar.. şu yapı fb yada bjk de olsa burada sallayanlar ağzı açık hayran hayran bakardı biz niye böyle şeyler yapamıyoruz diye.
    ben gerek türbün showları gerekse sosyal medyadaki etkili tavırları ile çok çok memnunum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • butun tribünlerde üçlü,pınarbası vs sacmalıgın daniskasıdır.hele su uzun ve temposuz giden her sevgilinin ardından bestesi,uykum geliyor.yine en iyisi rerere rarara ve 4 bölüm sırayla sarı kırmızı sampiyon cimbom dur bana göre.
  • Eleştirideki mantık hatasına bakın. memnun değilmiş 5 dakika zahmet edip diğer tribünleri gazlıyorlarmış. Böyle bir zorunlulukları mı var adamların? Madem bu işi beceremiyorlar gidip siz bağırın destek verin. Kimse size ua ile bir hareket edin onlar ne diyorsa onu yapın demiyor ki. Kendi ağzınla diyorsun ua olmasa kimse bağırmayacak diye, onlar gaza getirmese kimsenin bağıracağı yok diyorsun. Burada suçlunun kim olduğu açıkça belli. G.Birliği maçında top rakipteyken sürekli ıslıklayıp rakibi ve hakemi baskı altına aldık çoğu zaman daha ne yapılsın sahaya mı insinler? Kale arkaları olmasa gol ve pozisyonlar harici statdan ses bile çıkmaz.
  • Ultraslan keşke sadece uyusturucusu olsa son yıllarda koreografi ile gene güzel şeyler yapıyorlar koreografi sayesinde birçok tribünden uzak galatasaraylı arkadaşların sempatisini kazandılar ama bu galatasaarayın bel ağrısı oldukları gerçeğini değiştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

ua sadece bir kale arkasında..
    bu adamların hatası yada eksiği yok demem ancak türkiyedeki hatta dünyada ki en etkili taraftar guruplarından biri olduğu aşikar.. şu yapı fb yada bjk de olsa burada sallayanlar ağzı açık hayran hayran bakardı biz niye böyle şeyler yapamıyoruz diye.
    ben gerek türbün showları gerekse sosyal medyadaki etkili tavırları ile çok çok memnunum..

Aynen öyle Konya maçını Pegasus altta izledim yani Ultraslanın orda 90 dk hiç susmadık. Bu hafta ise gençler maçını Opel altta izledim yine kale arkası ama kimse tezahürat yapmıyor Ultraslan sadece Pegasus altta olduğu için sadece 90 dk orada tezahürat yapılıyor. Ayrıca son 3 maça gitmiş biri olarak taraftarlar ıslık konusunda iyi stadda çok daha fazla ses çıkıyor kulakların bile acıyabilir Tv'den izleyince sesler çok daha az geliyor.

• Her marşın sonuna "lay la lay" ekleme zorunluluğu var. İnandık biz sizlere lay la lay, sen var ya sen lay la lay, saldı galatasaraylaylay. Ya bakın "vur kır parçala"nın söylenirken ki etkisine bakın bir de, "bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın laylaylaylay". Yani sırf lay lay demek için bile ikinciyi tercih ediyorlar.

alakası yok sadece Ultraslan bağırdı için öyle kötü gözüküyor. Real Madrid maçındaki gibi tüm stad bağırsa bu tezahürat gayet etkili aşağıdaki linkten videoyu izleyebilirsin

bizler inandık sizler inanın bizim için bu maçı alın

http://indavideo.hu/video/Galatasaray_3-2_Real_Madrid_-_Amazing_fans

• Ben seviyorum tezahüratları. Fenerbahçe mesela hakeme gider, rakibe gider, sürekli ıslık, vur kır parçala. Evet faydalı oluyor ama ne bileyim..

Bizimkiler daha melodik, anlamlı besteler söylüyor daha Avrupai ve çekici bence. Koreografiler harika zaten. Mesela tarihinden güç al koreografisi mükemmeldi. FB koreografi yaptı öbür yandan mezar, aslan "gömdük koyduk bu senede böyle xdd" tipinde...

Ultraslanı genel olarak sevmem ama statta iyi işler yapıyorlar.
  • Maç boyunca " eski açık sarı deseneee desene" , kapalı ayağa , şu ayağa bu otur demeken adam gibi tezahürat yapmıyorlar ki. Uyutuyorlar takımı.
  • quote:

Sizin ultraslanı sevmenizin, sahip çıkmanızın sebebi siyasidir. Boşuna burada etkili taraftar grubu, sosyal medyadaki tavırları falan derseniz birbirimizi kandırmış oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemtas

quote:

Sizin ultraslanı sevmenizin, sahip çıkmanızın sebebi siyasidir. Boşuna burada etkili taraftar grubu, sosyal medyadaki tavırları falan derseniz birbirimizi kandırmış oluruz.

adamlar lig tv yi tümeri şansalı denizliyi nasıl paspas yaptılar, her olayda verdikleri tepkiler son derece yerinde, yaptıkları açıklamalar ise fb nin resmi açıklamalarından daha seviyeli daha etkili, koreografilerini saymıyorum bile, üstüne birde saha olaylarını önleyip takımın ceza almasına da mani oluyorlar.. gençler maçında sahadaydım, onların olduğu türbünü çıkar atmosfer diye bir şey kalmıyor, basketten engellilerin maçına kadar uğraş veren destek veren bu insanları sevmiyor olabilirsin ama adamsan emeğe saygı duymayı bileceksin.. hoş bilmezsen de bu sadece kendi kalene attığın bir gol olur.. sen bilirsin...
    siyasi bakan ben miyim? yoksa sen mi? bir daha düşün istersen...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.