Şimdi Ara

Ülker Shop %50-60 daha ucuz... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
2
Favori
49.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: topcutalha

Çamlıcada da var bir tane. Bistik, kırık bebe bisküvileri falan çok ucuzaydı ama onun dışındaki ürünler normal fiyatından farklı değil.

evet çamlıcada hiç fiyat farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: somewherecold

ankara ulus/anafartalar caddesi vakıfbank yakını var bir tane ülkershop. ama hiç alışveriş yapmadım.

Onu ben de görmüştüm hatta biraz çakma gibi gelmişti, "İyi iş valla, amcanın biri açmış, fabrika satış mağazası tadında " filan demiştim.
    Meğersem böyle bir konsept varmış.
  • bende topkapıdakine gitmiştim. alt kat normal ürünlerden üst kat defolulardan oluşuyordu. normal ürünlerin fiyat avantajı yoktu.

defolular ise fiyatlar uygun ama dünya şey aldım sonra pişman oldum. ihtiyaç oldukça tek tek almak daha karlı bir iş.

defolu dediğim mesela bisküviler gramajı eksik çıkıyor veya biraz fazla pişiyor falan. veya kekler yine gramajı eksik olmuş. 10-15 keki poşete koyup tartıp satıyorlar kiloyla
  • midnize giden şeyin defolusu alınır mı ucuz diye ?
    çikolata yemezsen ölmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

midnize giden şeyin defolusu alınır mı ucuz diye ?

neden bahsediyosun arkadaşım sen.bilip bilmeden yorum yaptıgın her halinden belli..

defolu derken;

mesela cizi alacaksın ama defosu tuzları yok üstünde

9 kat alacaksın fakat kesilmemiş yada büyük kesilmiş

cikolota alacaksın yine aynı şekilde kesilmemiş yada şekli bozuk

yani saglıksız bir durum söz konusu degil.

eger coluk cocugu olan yada ögrenci varsa kacırılmaz ürünler var icerisinde..

denedim memnunum
  • Yenibosna StarCity'de gördüm. Fiyatlar çok uygundu. Dikkatli olun, herkesin fazlaca abartıp bir sepet dolusu aldığını görünce gaza gelebilirsiniz.
  • Ankara Akyurt mağazasında sağlam olarak satılan ürünler Ankara Gimsa marketten bile pahalı, ancak defolu olan 9 kat gofretin 12 paketi sadece 3 tl, defosuda ambalajında 3 yerden kesik olması, bir de 1 kg endüstriyel tereyağı ucuz 9,9 tl devamlı olarak, içim tereyağı ile arasında içerik olarak fark yok ambalajı farklı. Bizzat Ülker Akyurt fabrikasını gezmiş görmüş biriyim bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IORI -- 22 Eylül 2010; 2:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IORI

bir de 1 kg endüstriyel tereyağı ucuz 9,9 tl devamlı olarak

piyasayı takip edersen zaten 9,90'a en iyi markalı tereyağını alabilirsin sütaş/yörsan/pınar/içim/sek vs.

yani ucuz filan değil, kasmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

Yenibosna StarCity'de gördüm. Fiyatlar çok uygundu. Dikkatli olun, herkesin fazlaca abartıp bir sepet dolusu aldığını görünce gaza gelebilirsiniz.

ben bayramda gitmiştim fiyat çok ucuzdu. Bu haftasonu gittiğimde ise hem ürün çeşidi alazmıştı hemde fiyatlar %50 artmıştı. buna rağmen yine de uygundu.
  • Normal ürünleri çok ucuza satamazlar, yoksa; bütün bakkallar isyan eder.
    Ucuza satılanın da mutlaka bir özürü vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

midnize giden şeyin defolusu alınır mı ucuz diye ?

neden bahsediyosun arkadaşım sen.bilip bilmeden yorum yaptıgın her halinden belli..

defolu derken;

mesela cizi alacaksın ama defosu tuzları yok üstünde

9 kat alacaksın fakat kesilmemiş yada büyük kesilmiş

cikolota alacaksın yine aynı şekilde kesilmemiş yada şekli bozuk

yani saglıksız bir durum söz konusu degil.

eger coluk cocugu olan yada ögrenci varsa kacırılmaz ürünler var icerisinde..

denedim memnunum

Aynı şekilde bistik çubuklarının çikolatası ve fındıkları fazla kaçmış, kısalı uzunlu. Daha lezzetli

Ağzı olan konuşuyor işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

benim bildiğim cevizlibağ'da da bir ülker shop var. yanılmıyorsam defolu ürünleri çok ucuza satıyorlar. defolu dediysem, mesela dış ambalajda ren kayması var, ya da ezilme gibi. gerçekten muthiş fiyatlarla satıyorlar.

Kendimi bildim bileli oradan kilo ile alırız. Ahhh ahh o çikilop muydu adını bile unuttum şimdi. Babam onlardan çuvalla alırdı neredeyse. Önceden çok daha ucuzaydı. Arkadaşın dediği gibi 10-15 yıl öncesi tabi.

Çocukluğum onlarla geçti. Açıkçası işin ilginci onları yerken zayıftım. Ne zaman büyüdüm liseye gittim. O sabaha kadar ders çalışmalar ve hiç evden çıkmamalar. Öğlen arası patetesliler... 1 yılda anamı ağlattı. Ben ince ilker oldu mu sana duba ilker.

Arkadaşların dediği gibi. Defo var ama öyle kalite anlamında değil. Misal biskremler. Köşesinden hafif kırık cikolatası görünüyor. Ya da ortadan kırılmış. Ya da kimisini makine 2-3 defa paketlemiş. Ya da mesela çikilop ( adını doğru mu hatırladım. ) ların çikolatası çatlamış.

Daha az defolu olanlar genelde Halk markası ile satılıyor sanırım. O yüzden önceden defo çok daha azdı sanıyorum. Gıda olarak kalitesinde sorun yok ondan emin olabilir herkes. Zaten herhangibir sağlık sorunu olsa.

1- Orada çalışanlar almaz.
    2- Zaten satışına izin verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 23 Eylül 2010; 6:58:45 >

• ÜLKER iyidir bizden birisi:=) ürün çeşidi de çoğaldı , ABİM de orada çalışıyor sıcak geldi başlık :))

önceden TOPKAPI / ÜLKER den alırdık hafif paket içindeki ürün defolu çeşitleri.
  • Ben bugün gittim.9 kat tat gofretin cep boyundan 24 lü kutu aldım.Son kullanma tarihi 03.11 yazmasına rağmen gofrette bayat tadı var ve yumuşamış.Sanırım uygun koşullarda saklamamışlar.Zaten kekler falan da son kullanma tarihine yaklaşmış ürünlerdi.Dikkatli olmak lazım.
    En iyisi marketlerden yeni üretilmiş ürünleri almak.
    quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

quote:

Orijinalden alıntı: kadri61

Yenibosna StarCity'de gördüm. Fiyatlar çok uygundu. Dikkatli olun, herkesin fazlaca abartıp bir sepet dolusu aldığını görünce gaza gelebilirsiniz.

ben bayramda gitmiştim fiyat çok ucuzdu. Bu haftasonu gittiğimde ise hem ürün çeşidi alazmıştı hemde fiyatlar %50 artmıştı. buna rağmen yine de uygundu.

• ŞUANDA ETİ - ÜLKER için MİGROS larda hem kampanya hemde % 50 indirim var.
  • tüm migroslardamı
  • Bugün Pendik Marina'dakine gittim. Defolu ürün gözüme çarpmadı. Sadece ağırlıkla son kullanma tarihine 3-4 ay kalan ürünler vardı. Fiyatlar da normalin neredeyse yarısıydı. Çok işime yaradı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4Lexio

tüm migroslardamı

mköy - cevahir e gittim ben
  • pendik marinada var mı yokmu ? ona göre gidicem :)
    peki defonu görme duurmu yok değil mi ? apketten ne çıkarsa..
  • Süper biryer

Geçende Marinada Gezerken gördüm bi girim dedim Anaa Herşey çook ucuz

ülker çkolatalı gofter 30 krş :D bitterler 1.20 ykrş cola turka 50-30 krş fln
    hiç öyle açık fln üründe yok kırık fln ztn alırken seçerseniz hç bir sorun olmaz ;)

Ürünleri alırken tarihine bakın 4-5 ay sonra yiyicekseniz almayın bence alıp 1 hafta içerisinde tüketicekseniz alın derim ben size

amaa çok fena uzun sıra var sakın ha hafta sonu gitmeyin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.