Şimdi Ara

Ülker Shop %50-60 daha ucuz... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
2
Favori
49.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saat 4'ten sonra mı çıkıyodu bu ürünler arkadaşlar...ben öyle hatırlıyorum :)
  • topkapıdaki mağaza tam olarak nerede?
    metrobüs güzergahına göre tarif edebilecek vara çok memnun olurum arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

bence körü körüne marka savunuculuğu yada düşmanlığı yapmanın alemi yok...
    ayrıca ilgili dükkanın adı ülker shop olsada ilgili dükkan firmaya direk ait olmayabilir fiş ve kredi kartıı slibinde farklı firma adı geçiyor.

Sadece dükkan değil, marina'nın tamamı ülker'e ait! Bkz.--> http://www.denizticaretgazetesi.org/?haber=428842532

Ayrıca, fiyatlar açısından yüksek kiraları çıkarmaya cebelleşen restaurant ve cafe'ler pendiklilere hitap etmiyor. Daha çok denizin buz gibi sularından çıkmış popülasyona hizmet veriyor. Ülker shop'a da, evimin penceresinden gözükmesine rağmen gitmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: densiz1905

topkapıdaki mağaza tam olarak nerede?
    metrobüs güzergahına göre tarif edebilecek vara çok memnun olurum arkadaşlar

Bak şimdi arkadaşım...
    Metrobüse bindiğinde Cevizlibağ durağında ineceksin...İndikten sonra yolun karşısına geç..(Yeşil Kundura tarafına)...Orada "Ülker bisküvi fabrikası" diye kime sorsan tarif eder...
    Zaten yakın...Sokaktan yukarı gidiyorsun,yol bitince sağa dönüp devam ediyorsun...Biraz ileride sağ kolda mağaza,sol kolda fabrika karşına çıkıyor...
    Haydi kolay gelsin...
  • Yenibosna-Starcity den 2 defa alışveriş yaptım. Her ikisindede aldığım ürünlerde hiçbir problemle karşılaşmadım. Herşeyin tadı normal... Çikolata süttozu sakız gofret vs........ Ürünlerin son kullanma tarihlerinde ise sürelerin bitmesine ortalama 5-6-7 ay var......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamettrie -- 15 Ocak 2011; 22:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

quote:

Orijinalden alıntı: Samsung-İstanbul

quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Bende aldım kekler resmen bozuktu, çikolataların tadı kötüydü...

Sonra düşündüm, şeklini doğru düzgün yapmayı beceremeyen, acaba içeriğini doğru düzgün yapabilirmi, içeriğinde de sorun olabilir mi diye...

Evet oluyor işte, tadı bozuk yarım kilodan fazla çikolata şimdi çöpte, kötü kokan koca bir poşet kek te onun yanında...

Bundan sonra bedava verseler ülker ürünlerinden yemem, gördükçe aklıma o kötü tad geliyor...

3 kuruş avantaj sağlayacağız diye sağlımızdan olmayalım...

gofretlerden aldım benim aldıklarımda çok kötüydü sağlığa zararlıda olabilir
    son kullanma tarihi yaklaşmış -geçmemiş-
    ama iyi koşullarda saklanmadığından belki şu an bile yenmemesi gereken durumda olabilir ürünleri.

Aynen sizin de tespit ettiğiniz gibi. Paketi açtım, daha ilk ısırmamda tadının bozuk olduğunu anladım, hemen yanımdaki arkadaşlara test ettirdim, hiçbiri yutamadı, çıkarttı.

Mutlaka sağlığa zararlıdır, zaten başka neden tadı bozuk olabilir ki...

Bozuk ürünleri ucuza satmışsın, sağlığımızla oynamışsın, ne önemi var... Sonuçta biz 3 kuruş az ödedik.

Uzak durun arkadaşlar, sakın gitmeyin bile bu yerlere, zaten normal ürünler standart bakkal fiyatından satılıyor. Ucuz olanlarda bozuk, sorunlu.

Arkadaşın dediği gibi, GIDA'NIN OUTLET'i OLMAZMIŞ....

madem öyle yaz bi dilekçe koy poşete git il tarım müdürlüğüne ver gerekeni yapsın..laf değil icraat yapın hakkınızı arayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 16 Ocak 2011; 1:18:04 >

• Tadı bozuk diye Tarım İl Müdürlüğüne verilmez... Neyine bakacaklar laboratuarda??? Gıda kodeksindeki analizleri yaparlar, yağ / kül / nem vb analizlerini yaparlar o kadar... Üstelik bedavaya da yapmazlar... Bunun yerine Ülker'e müşteri şikayeti olarak bildirmekte, kalite departmanlarından bilgi almakta fayda var.

Bazı arkadaşlar KÖRÜ KÖRÜNE marka savunuculuğu yapmış :) Üretim yapılan her işletmede standart dışı ürünler elde edilir, kimisi bunu ywniden işler, kimisi imha eder, kimisi de gerekli testleri yaptıktan ve zararlı olmadığını belirledikten sonra 2.kalite yada defolu ürün olarak ucuz fiyattan satışa sunar.

Alan kişiler, aldım ve tadı bozuk olduğu için yiyemedim, attım demiş. Bu olası bir durumdur, markayı kötülemeye çalışmak değildir.

Tadının bozuk olması mutlaka sağlığa zararlı olduğunu GÖSTERMEZ, aynı şekilde tadının güzel olması da sağlıkla ilintili değildir.

Çikolata vb. su içeriği düşük gıdalar mikrobiyal açıdan daha az riskli gıdalardır, kimyasal riskleri ayrı tutuyorum.

Yine de Ülker gibi büyük ve pekçok kalite yönetim standardı olan bir firma sağlığa zararlı ürünleri kontrolsüz olarak satışa sunmaz diye düşünüyorum. Tabii ki tadı bozuk olan bir ürünü de satmamalıdır.

Bence en güzeli bu ürünleri çöpe atmak yerine Ülker'in Kalite Güvence departmanına mail / telefon ile ulaşmak, bozuk ürünlerle ilgili şikayette bulunup onlardan cevap beklemek.

Şurası da bir gerçek ki, ilgili kalite departmanı bu ürünler daha fabrikadan çıkmadan gerekli kontrolleri yapmalı ve tüketici şikayetlerine daha oluşmadan engel olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulashcan -- 16 Ocak 2011; 8:51:13 >

• tüm yorumları okudum arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim; bu 9katın ve diğer gofretlerin üretimden 6ay geçmişini yemenin anlamı olmaz. Ben sirkeci garındaki büfedenm alıyorum çünkü çok sık değişiyor ve tadı süper taptaze. ama başka yerden alıyorum bazen hem sert hem de saman gibi oluyor. Sağlık açısından da biliyorsunuz bu ürünleri pakette saklayabilmek için E220 E541vb. koruyucu kanserojen maddeler yükleniyor yoksa annenize bi kek yaptırın poşete koyun 3 ay sonra açın içinden çıkan güve ve böcekleri görürsünüz bu kanser yapıcı maddeler yoğun kaçmışsa ozaman çoook büyük tehlike vardır ama başka fazla ya da az kaçan şeylerin önemi yok bence. Ha ben zaten fazla abur cubur yemiyorum yemişkende ağzımın tadıyla yerim ve bukadar fark içinde ne ağzımın tadını ne de sağlığımı riske ederim diyorsanız hiç bulaşmayın ben öyle düşünüyorum saygılar

• arkadaşlar olayın iç yüzü ;

pendik marina yaklaşık 2 senedir faaliyette ama dükkanlar hala dolmadı gecen sene murat ülker bildiğim kadarıyla marinanın işletmesini devraldı ve yaptığı ilk iş buraya bir ülker mağazası açmak oldu bu mağazanın sahibi olan şirket 2007 den beri zarar yazan bir firma, yani buranın açılma nedeni marinaya gelen gideni arttırmak başka birşey değil satılan oradaki azıcık malında ülkere hiçbir zararı olmaz dokunmaz umrunda olmaz

bence güzel bir reklam taktiği marinaya ülker geldikten sonra yarısından fazlası doldu
  • Cevizlibağda ki ülker shopta gofret ıskartası adıyla satılan gofretleri tek geçerim. Ne zaman yolum oralara düşse 1-2 torba alırım :)

Ayrıca bu gofretlerin hangi üründe kullanıldığınıda merak ediyorum. Ülkerin hiçbir gofreti bu ıskartalar kadar güzel değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmypc

Cevizlibağda ki ülker shopta gofret ıskartası adıyla satılan gofretleri tek geçerim. Ne zaman yolum oralara düşse 1-2 torba alırım :)

Ayrıca bu gofretlerin hangi üründe kullanıldığınıda merak ediyorum. Ülkerin hiçbir gofreti bu ıskartalar kadar güzel değil.

kesilmemiş olanlar mı

cevizlibagdan gerisi yalan
  • bende bu gün şansa gördüm girdim aldım bişiler sorun felan görmedim bir daha yolum düşerse baya bi stok yapıcam

edit: tabi 10güne kadar bitecek şekilde çünkü ürünlerin sanırım skt tarihleri yaklaşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodfalles -- 9 Kasım 2011; 23:30:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

yıllardan beri yeriz.önce halam alırdı bizlere daha sonra da kendim almaya basladım.
    hicbir sorun yaşamadım.

öyle boş beleş saldırmalarla kendinizi kandırırsınız anca.
    orası tırıvırı bir marka degil eger bozuk bir ürün satıldıgını düşünüyorsanız tüketici mahkemesine başvurursunuz.
    koskoca firma bozuk mal satacak kadar salak degildir.
    3 5 sene degil yıllardan beri hizmet veren bir firma(fabirka satış noktası) oldugunu varsayarsak insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok!

Arkadaşlar Ülker Shop Avrupa yakasında davutpaşada fabrikasının hemen karşısındada vardır yıllarca.

Arkadaşın bozuk dediği acaba şu olabilirmi.

Üretim bandında ürünlerde defo olabiliyor şekli tasarlanan şeklin dışında olabiliyor veya paketlemede hata olabiliyor böyle ürünleri kilo ile gayet ekonomik ve taptaze olarak satmaktadırlar. Yıllarca alır çoluk çocuğumuz yerler herhangi bir sorun yok.

• yenibosna starctiy de var arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

Yenibosna-Starcity den 2 defa alışveriş yaptım. Her ikisindede aldığım ürünlerde hiçbir problemle karşılaşmadım. Herşeyin tadı normal... Çikolata süttozu sakız gofret vs........ Ürünlerin son kullanma tarihlerinde ise sürelerin bitmesine ortalama 5-6-7 ay var......

Hocam selamlar, yukarı taşımış olacağım konuyu ama başka kişilerde faydalanır.

Starcity'den alış veriş yapacağım bende deneme amaçlı, fiyatlar ne durumda ? Cidden denildiği gibi %50 var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Yenibosna-Starcity den 2 defa alışveriş yaptım. Her ikisindede aldığım ürünlerde hiçbir problemle karşılaşmadım. Herşeyin tadı normal... Çikolata süttozu sakız gofret vs........ Ürünlerin son kullanma tarihlerinde ise sürelerin bitmesine ortalama 5-6-7 ay var......

Starcity'den alış veriş yapacağım bende deneme amaçlı, fiyatlar ne durumda ? Cidden denildiği gibi %50 var mı ?

Evet hocam fiyatlar piyasaya göre nerdeyse %50 hatta daha ucuz olan ürünler var fakat son kullanma tarihine çok dikkat edin bazılarının son kullanma tarihi içinde olduğumuz ay bile olabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: serco05

quote:

quote:

Evet hocam fiyatlar piyasaya göre nerdeyse %50 hatta daha ucuz olan ürünler var fakat son kullanma tarihine çok dikkat edin bazılarının son kullanma tarihi içinde olduğumuz ay bile olabiliyor

Önerin var mı peki yani son 1 aya girmişse alma gibisinden.Ne bileyim yiyeceğin outlet i sonuçta

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önerin var mı peki yani son 1 aya girmişse alma gibisinden.Ne bileyim yiyeceğin outlet i sonuçta

Ben son 2 ayı kalmış ürünleri alıyorum, genelde hızlı tüketimi olan ürünler, stokta yapmıyorum evim yakın olduğu için, 2 yıldır midede falan sıkıtı olmuyor :)) içerdeki ürünler zaten sürekli değişiyor bi gittiğinde yığınla olan gofret yada ıvır zıvır ikinci kez hevesle almaya gittiğinde olmuyor hatta bi daha hiç gelmeyebiliyor, örnegin hero babynin %100 doğal meyva suları vardı bi kamyon vardı, 4. aydan itibaren bebekler için, migrosta 1.50 tl iken 0.55 tl ye satmıştı, toplamda tahminen 300 kutu almışımdır, çoluk çocuk hep içerdik ama 1 senedir gelmiyor, en son 4-5 gün önce gittim oneo sakızlar var markette 1.50 tl orda 50 krş, fakat son kullanma tarihine 10 ay kalanlarda var bu ay içinde bitecek olanlarda var, iyice didikleyerek 15 kutu aldım, kek vardı bide yığınla ama hatırlamıyorum şimdi kaç paraydı adı neydi, kısacası her zaman ürünler değişiyor fabrikada ellerinde ne kaldıysa yığıyorlar oraya...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben son 2 ayı kalmış ürünleri alıyorum, genelde hızlı tüketimi olan ürünler, stokta yapmıyorum evim yakın olduğu için, 2 yıldır midede falan sıkıtı olmuyor :)) içerdeki ürünler zaten sürekli değişiyor bi gittiğinde yığınla olan gofret yada ıvır zıvır ikinci kez hevesle almaya gittiğinde olmuyor hatta bi daha hiç gelmeyebiliyor, örnegin hero babynin %100 doğal meyva suları vardı bi kamyon vardı, 4. aydan itibaren bebekler için, migrosta 1.50 tl iken 0.55 tl ye satmıştı, toplamda tahminen 300 kutu almışımdır, çoluk çocuk hep içerdik ama 1 senedir gelmiyor, en son 4-5 gün önce gittim oneo sakızlar var markette 1.50 tl orda 50 krş, fakat son kullanma tarihine 10 ay kalanlarda var bu ay içinde bitecek olanlarda var, iyice didikleyerek 15 kutu aldım, kek vardı bide yığınla ama hatırlamıyorum şimdi kaç paraydı adı neydi, kısacası her zaman ürünler değişiyor fabrikada ellerinde ne kaldıysa yığıyorlar oraya...

Anladım usta, teşekkürler bilgilendirmeler için.Güya bugün gidecektim ama bakalım, haftaya kaldı büyük ihtimalle.Gittiğim zaman bende birkaç cümle yazarım konuya.

Tekrar teşekkürler

• pendik marinadai mağazadan yaklaşık 2 senedir arada alıyorum, tek sorun yaşamadım, özellikler bayram öncesi okul açılması öncesi gibi zamanlarda normal tarihli ürünler satılıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.