Şimdi Ara

UEFA'ya gidersek şansımız daha çok olmaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uefada adam gibi 1-2 takım var sadece Bi Lyon Bi lazıo vardır en baba tabiki 2. Olup gruptan çıkmayı istiyorum ama en azından eufaya gitsek finali bile görürüz haksız mıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu iş önceden belirlenmez. duruma göre çıkarız duruma göre uefa.

uefa hedefiyle gidersin 4. olursun sonra.
  • UEFA Kupası'nın/Avrupa Ligi'nin eski kalitesi kalmadı; ama çok da antin kuntin takımlar dolu değil. Özellikle çeyrek final ve sonrasında ciddi takımlar kalıyor. Lyon'u, Lazio'yu sayıp küçümsüyorsun da Tottenham var mesela, bu da net zorlar. Bu yıl Chelsea şampiyon oldu. Ayrıca Şampiyonlar Ligi gruplarında 3. olup elenecek 8 takım gelecek ki bunlar da köy takımı değil. Şansımızın Şampiyonlar Ligi'ne göre daha yüksek olacağı bir gerçek; ama fazla küçümsememek gerekir.
  • uefada kupa kaldırdık sıra şampiyonlar liginde devler arenası her zaman vizyonumuz olacak
  • uefada köy takımları dolu yeaaaa
  • uefaya gitmenin lige etkisi var bir de. orada daha çok maç oynayacağız bildiğim kadarıyla çeyrek finale kadar maçlar perşembe günü. bu da bizi mecburen pazar/p.tesi maçları oynamaya zorlayacak. rakipler bizden önce oynadığı için de psikolojik baskı altında olacağız ligin 2. yarısı.

vizyon olarak bakarsan eğer her zaman CL olmalı. bizim gibi takımlar asla hedeflerinden taviz vermemeli. chelsea yıllarca uğraştı sonunda başardı. chelsea kadar zengin değiliz belki ama ben bu işin %100 para ile olacağına da inanmıyorum. yoksa real city ne bileyim psg varken diğer takımlar avucun yalar her sene. yok öyle bir şey.

bu gruptan da çıkarız adlı bir konu vardı oraya ihtimal analizi yaptım mesela ama ihtimale asla uefa yı gitmeyi koymadım çünkü hedef başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

uefada köy takımları dolu yeaaaa

limazol,viktoriya plezan,bate borişovv

tam avrupa ligi takımı geldi 3 atıp yolladılar işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şampiyonlar liginde gruptan çıkmaktan daha iyi olan tek şey UEFA kupasıdır benim gözümde
  • Aldık işte bi kere. 2 kere alınca ne faydası olacak.
  • Para ŞL de

Kupa UEFAda

Uefa kupasını kazanan takım, ŞL de çeyrek finale çıkan takımdan daha az para alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Para ŞL de

Kupa UEFAda

Uefa kupasını kazanan takım, ŞL de çeyrek finale çıkan takımdan daha az para alıyor.

ŞL'den parayı aldık zaten. Gruptan çıkarsak 3.5m euro, çeyreğe çıkarsak 3.9m euro. Toplam 7.4m euro. Uefa'ya kalırsak 6m euroluk yayın gelirinin yarısı 3m euro direk cebe girecek. Yine aynı paraları kazanacağız.
  • UEFA bu sene Tottenham'ın.
  • UEFA'nın hiçbir esprisi kalmadı. Bizim kupayı aldıgımız zamanlarda yine iyi takımlar vardı fakat son yıllarda CL ile aralarında uçurum var.

En basitindenhttp://www.uefa.com/uefaeuropaleague/index.html sitedeki takımlara bakarmısınız. Adını sanını duymadıgımız takımlar var.
  • UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılan takım sayısını arttırdığında belki Şampiyonlar Ligi daha da şenlendi ama UEFA kupası değer olarak çok kaybetti.

Türkiye Ligi'nin üçüncüsü gidiyor UEFA'ya, varın siz düşünün...

Ama diğer bir gerçek de, şu anda Şampiyonlar Ligi kupası Türkiye için bir hayaldir ama hayal olsa bile vizyondur
  • Olur.
  • Dün Trabzonsporun Uefa Ligi maçına baktım. Net şekilde görülüyor ne bir havası var ne de cazibesi Uefa liginin. Sadece Yarı finalden sonrasının biraz albenisi olabilir.
  • gruplarda tottenham dışında kaliteli takım yok güçlü takımlar şl den gelecekler.

ama şl de ikinci tura çıkıp şansımızı devam ettirmeyi tercih ederim. şl'nin prestiji, havası çok farklı.
  • Avrupa köy takımları ligine kalırsak yedek oyuncularla devam etmeliyiz.turnuvada para yok, oyunculara verilen maç başı ücretler galibiyet primi vs. gelen paraları bile karşılamıyor.
    Keza ZTK , 2 side amaçsız teneke parçası
  • CL'nin prestiji çok çok daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

UEFA'nın hiçbir esprisi kalmadı. Bizim kupayı aldıgımız zamanlarda yine iyi takımlar vardı fakat son yıllarda CL ile aralarında uçurum var.

En basitindenhttp://www.uefa.com/uefaeuropaleague/index.html sitedeki takımlara bakarmısınız. Adını sanını duymadıgımız takımlar var.

Tabiiki olacak adını sanını duymadıgın takımlar. Sanki CL'de olmuyor.

UEFA'da adam akıllı takım yok diyen elemanda neyin kafasını yaşıyor bilmiyorum. CL'den 8 takım gelince gayet zorlu olucak UEFA.

Demek istedigim eski prestijinde değil. CL her zaman farklıdır. CL de 3-4 tane köy takımı var. Gerisi hep avrupada tanınan takımlar. Bak geçen sene bize. Çeyrek final oynadık ve ne kadar konuşulduk. Fener yarı final oynadı da noldu? Hiç birşey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.