Şimdi Ara

UEFA'NIN ALACAĞI KARARLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Lisesi'nde geleneksel olarak yapılan pilav günü öncesinde özel açıklamalarda bulundu.

'Galatasaray bir bütün. Okullu okulsuz ayırımı yapmıyoruz' diyen Aysal, Biz Galatasaray olarak çekincemiz yok. Biz her şeyimizle yeni sezona hazırız" diye konuştu.
    "AVRUPA'DAKİ KURALLAR MASUMLARI CEZALANDIRMAK YÖNÜNDE DEĞİL"
    Aysal, "Avrupa'daki kurallar masumları cezalandırmak yönünde değil. Kim suç işlediyse onu cezalandırmak üzerine. Burada taraf da değiliz. Kimin suç işlediğini, işlemediğini beyan etmek durumunda da değiliz. Burada adli otoriteler, bunlara bağlı disiplin kurulları bunların gereğini yerine getirecektir. Ama biz bunları zamanında, lazım olduğu gibi yapmazsak bundan dolayı müeyyideler Türkiye üzerine çalışmaya başlar. Bundan gayet tabi Galatasaray da diğer takımlar gibi etkilenir. Bunu katiyetle istemiyoruz. Bütün çalışmalarımız zaten bunu önlemeye dönük" dedi.
    "UEFA'NIN ALACAĞI KARARLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
    Transfer konusuna da açıklık getiren Aysal, "Programımız hazır, kimleri alabileceğimiz, kimleri alamayacağımızı çok iyi biliyoruz. Önümüzdeki günlerde bu daha da netleşecek. Teknik ekiple yapacağımız çalışmalar sonucu. UEFA'nın alacağı ya da almayacağı kararlar bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

"MAHMUTİ İLE BAŞANTRENÖR OLARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"
    Basketbolda Oktay Mahmuti ile başantrenör olarak devam etmek istediklerini belirten Aysal, gelecek 3 sezonun mali planlamasını yaptıklarını ve kendileri için sıkıntı olmayacağını da sözlerine ekledi.

• Uefa ne zaman karara varacak ki?
  • şu takım mali açıdan düzlüğe çıksın başka hiçbirşey istemiyorum fakat mali olarak düzlüğe çıkmak için başarılı olmak gerekiyor. ligdeki bir başarı bile neler kazandırıyor bunun avrupa boyutu da var. ekonomik olarak güçleniyoruz fakat yeterli değil. zamanla daha da güçlü olacağız.

Galatasaray ın şirket yönünü adam ettin helal olsun Ünal Başgan
  • 1 yılda halledilmez mi arkadaş bir şey... Daha da uzayacak bu. Yıldırım Demirören gidici, yeni yönetimin gelmesi, alışması derken 3 ay daha. Nasıl bir ülke burası ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Uefa ne zaman karara varacak ki?

pfdk zımbırtısı karar verdikten sonra.Ayrıca gelecek hafta tüpçü beyefendi fifa başkanına bir ziyarette bulunacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

şu takım mali açıdan düzlüğe çıksın başka hiçbirşey istemiyorum fakat mali olarak düzlüğe çıkmak için başarılı olmak gerekiyor. ligdeki bir başarı bile neler kazandırıyor bunun avrupa boyutu da var. ekonomik olarak güçleniyoruz fakat yeterli değil. zamanla daha da güçlü olacağız.

Galatasaray ın şirket yönünü adam ettin helal olsun Ünal Başgan

Bu ayın 5 inde sermaye arttırımının meyvelerini topluycaz.kulübe yüklü bir para girişi olacak.Benim tahminim 100 milyon dolar gibi bir para kulübümüzün kasasına girecektir

• arkadaş 1 sene oldu hala karar çıkmadı biz pfdkyı ve uefayı beklersek işimiz yaş. bu sezon transfer yapamayacak mıyız yani? çok saçma ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ceza-sonuç açıklama aşaması da çok sıkıcı oldu.Vermiyoruz deyin ya da verdik şu şu takımlara 1-2 yıl Avrupa yasağı deyin.Elinde olan kuralları uygulayamayacaksan yak gitsin hepsini ne işe yarar.Ya suçludur o kurallara göre ya da suçsuz.
  • bu TFF tüm kulüplere zarar vermeye başladı, bu şartlarda avrupayı düşünen hiç bi takım transfer hamlesi yapamıyor, elin oğlu bizim seçtiklerimizi armut gibi toplarken sonunda ayvayı biz alacağız.
  • La sezon ortasıda pfdk kararı diye shaqiriyi kaçırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: girye

arkadaş 1 sene oldu hala karar çıkmadı biz pfdkyı ve uefayı beklersek işimiz yaş. bu sezon transfer yapamayacak mıyız yani? çok saçma ya.

Cidden yaa nezaman bu karar belli olucak ya? Biz kararı beklerken alınabilcek bir sürü iyi transfer, başka klüplerle görüşüyor
  • Uefa nın hakkında karar vermesı kesın olan F.Bahce gıder Kuyt ı alır bizimkiler hala uyusun.
  • yönetim uyumaya devam millet takır takır transfer yapsın bizde hala uefa kararı bekleyelim yazıkkkk
  • yeter ünal yaw yeter bla bla bla nerde yıldız forvet nerde herkesi tir tir titreten takım sözlerini tutamıyor sonra halen konuşuyor bence şampiyon olduysak Fatih hocaya ve abdurrahime şükredelim yoksa ünalla münalla olmazdı bu işler adam para babası diye geldi cimrinin önde gideni
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

yeter ünal yaw yeter bla bla bla nerde yıldız forvet nerde herkesi tir tir titreten takım sözlerini tutamıyor sonra halen konuşuyor bence şampiyon olduysak Fatih hocaya ve abdurrahime şükredelim yoksa ünalla münalla olmazdı bu işler adam para babası diye geldi cimrinin önde gideni

cebinden para mı versin? size adnan polat yönetimi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

quote:

yeter ünal yaw yeter bla bla bla nerde yıldız forvet nerde herkesi tir tir titreten takım sözlerini tutamıyor sonra halen konuşuyor bence şampiyon olduysak Fatih hocaya ve abdurrahime şükredelim yoksa ünalla münalla olmazdı bu işler adam para babası diye geldi cimrinin önde gideni

m.city chelsea yi izlemekten zevk alıyıoruz Adnan polat parayı cebine indirmiş olmasınadamın yaptığı tüm icratlar sadece göstermelikti hepsi özhan canaydının projeleri ve planlarıydı adnan polat yüzünden bu hallere geldik neyse konu o değil demek istediğim Ünal aysal kendiside ilk açıklamasında maddi olarak bu kadar kötü durum olmasa kimse beni çağırmazdı dedi ee para olarak işe yaramayacaksa niye başkan oldu bizi arap biri alsın hiç ortamda görünmesin daha iyi eğer başkan sadece yönetecekse

• bu sene de adam akıllı transfer olmayacak :)

başkan iyi adam hoş adam da, beceremiyor bu işleri, uefa kararından bize ne be adam... bu resmen biz de şike yaptık uefa ortaya çıkartır mı çıkartamaz mı diye bekliyoruz demek gibi bişey.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aaksu

quote:

m.city chelsea yi izlemekten zevk alıyıoruz Adnan polat parayı cebine indirmiş olmasınadamın yaptığı tüm icratlar sadece göstermelikti hepsi özhan canaydının projeleri ve planlarıydı adnan polat yüzünden bu hallere geldik neyse konu o değil demek istediğim Ünal aysal kendiside ilk açıklamasında maddi olarak bu kadar kötü durum olmasa kimse beni çağırmazdı dedi ee para olarak işe yaramayacaksa niye başkan oldu bizi arap biri alsın hiç ortamda görünmesin daha iyi eğer başkan sadece yönetecekse

cevabı kendin söylemişin zaten. göstermelik iş yapmayacak. geldiğinden beri 70 milyon dolar civarı borç ödenmiş. uefanın kararlarına göre 2014 yılında başlayacak bir kural çerçevesinde hiç bir kulübün 45m eourodan fazla borcu bulunamayacak. olursa şuan beşiktaşa yapıldığı gibi yaptırımlar uygulanacak. bir kişinin cebinden para vermesini kimse kabul etmez. kişilere borçlanmak hiç iyi bir şey değildir. maddi durum kötü olduğu için çağırmışlar çünkü adam dünyaca ünlü ekonomist. ekonomiyi düzene sokacak. cebinden verdiği parayla olmaz bu işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu sene de adam akıllı transfer olmayacak :)

başkan iyi adam hoş adam da, beceremiyor bu işleri, uefa kararından bize ne be adam... bu resmen biz de şike yaptık uefa ortaya çıkartır mı çıkartamaz mı diye bekliyoruz demek gibi bişey.

quote:

"AVRUPA'DAKİ KURALLAR MASUMLARI CEZALANDIRMAK YÖNÜNDE DEĞİL

başkan böyle demiş. şimdi biliyorsan bize zarar gelmeyeceğini daha neyi bekliyosun be adam ??????? Sen şu işe ben transferi beceremiyorum anca taraftarı gazlıyorum desene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

bu sene de adam akıllı transfer olmayacak :)

quote:

"AVRUPA'DAKİ KURALLAR MASUMLARI CEZALANDIRMAK YÖNÜNDE DEĞİL

başkan böyle demiş. şimdi biliyorsan bize zarar gelmeyeceğini daha neyi bekliyosun be adam ??????? Sen şu işe ben transferi beceremiyorum anca taraftarı gazlıyorum desene.

Hiçbi zamanın yönetimimiz için (Bu sene) en ufak bir olumsuz birşey söylemedim ancak arkadaşların tüm dedikleride doğru yani .. Biz birşeyleri beklerken,beklemesi gerekenlerin neden gidip rahat rahat transfer yapıyor ? Beklersek daha bir çok kişiyi kaçıracağımızı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.