Bildirim
|
Diyanetin başındaki ne diyor fakirlik allaha yakın olmaktır ama çıkışta son model mercedese binip gidiyor şaka gibi ülkeyiz diyanet askeriyeden daha fazla para alıyor.
|
eskiden araba herkesin alabileceği bişey değildi, sonra iphone oldu, şimdi ps5.. yakında hamburger herkesin yiyebileceği bişey değil diyip soğan ekmek yeriz heralde. neyse ver mehteri
|
Ya arkadaş hadi mercedes bmw ile işimiz yokmuş tamam da kutu kadar aletle de işimiz olmasın mı onu niye alamıyoruz?
|
Kardeş gel seninkiler yine dalga geçiyor. 500 birimlik oyuncak ulaşılamaz olmuş.
|
sonra niye gençler bize oy vermiyo
|
Video oyun oynamak artık lüks bir tüketim oldu |
Ulen kimlere kaldık. Ah ki ne ah. |
|
4K LG TV 49 " - Cooler Master ATX 750 W Midi Tower Siyah Kasa - Asus Z170 PRO Gaming Anakart - Kingston HyperX 2666 MHZ 32 GB DDR4 Ram - Intel I7 6700K Skylake 4.00 GHZ Islemci -Corsair H60 CW Sogutucu - ViewSonic 4K 28 Inch Monitor - MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB DDR6 Ekran Karti - Xbox Series Joypad - Bloody Gaming Mouse ve Klavye - Razer Kraken 7 1 Kulaklik - Corsair Force LE SSD 250 GB - Sandisk SSD Plus 480GB - LG-BTHD 5 1 3D Bluray Ses Sistemi ---Huawei P9 Gold Leica Dual Lens ..
|
Linç sebebi. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | TOGG | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2018] Honda Forza | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Huawei P30 Pro | Huawei Watch GT2 | Sony PS4 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 | Vestel 43UD9300 | Vestel 40U9500 | Canik TP9 Elite S Combat | Remington Model 870 |
Ulen kimlere kaldık. Ah ki ne ah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 23 Ekim 2020; 15:43:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRkronos -- 24 Ekim 2020; 12:33:52 > |
"Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır." Mustafa Kemal Atatürk ![]() |
|
Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. |
Bunlara ve destekçilerine göre, halka, telefon lüks, oyun lüks, tatil lüks, çamaşır-bulaşık makinası lüks. Ben artık halka lüks olmayan neyi layık görüyorlar çözemez oldum.. |