Şimdi Ara

UDID Kaydı | Site Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç saattir iResign için uğraşıyordum. Nedir, ne değildir felan. Cihazım iPhone 4S. Malum jb de yok. iResign olayını duydum ve mantıklı geldi. Onun için güvenilir, ucuza UDID kaydı yapan bir site arıyorum. UDID kaydı + profil + sertifika lazım. Bu hepsini bir arada içeren, kayıt yapılan bildiğiniz bir site var mı? Ben şuan da iMZDL 'yi buldum. Belki daha da ucuzu vardır diye konu açayım dedim.

BattleTag: LazySmurf#2258 || EAPlay: PervertSmurfz || Steam: id/PervertSmurf || PSN: RedJohn-uA
  • Bende merak ediyorum en ucuz ne kadara patlar 1 yıllık yada ömür boyu kullanım
    AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+
    Ram 2GB
    Geforce 8400 GS 512
    Snow Leopard 10.6.8 hackintos PC - Windows 7 Ultimate
    Iphone 4 weis 32 GB IOS 5.1
  • Avantajlarını herkes biliyor birazda dezavantajlarını yazayım

- Gönderilen sertifika 1 yıllıkdır. 1 yıl sonunda size yeni sertifika yollayacaklar ve tekrardan bu yolla yüklediğiniz bütün uygulamaları imzalamanız gerekecektir
    - İmzalanan uygulamalar gamecenter ile çalışmıyor
    - İmzalanan uygulamalar icloud'u kullanamıyor
    - App store kullanarak update edemezsiniz, tekrar cracklisini bulup imzalamanız lazım
    - İmzalamak için MacOS veya Windows üzerine sanal MacOS yükelemek lazım

Yıllık iMZDL 15 $
    Yıllık icrackr 20$
    Yıllık iosudidregistrations. 10 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkbb -- 24 Aralık 2011; 20:41:14 >

Ben de araştırmaya başladım burada 6.99 diyor ama konuya hakim biri yorumlarsa iyi olur.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperkbb
    Yıllık iMZDL 15 $
    Yıllık iosudidregistrations. 10 $

Ben bu iki siteden de yaptırdım, 10 USD olan daha hızlı cevap veriyor ama yarın öbür gün bir sorun olursa hangisi daha fazla ilgilenecek göreceğiz.
    Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;amp;#252;zel &amp;amp;amp;#246;lmektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

jb'yi bekleyin bence, tethered methered demeyin yapın çıkar çıkmaz, bunlarla uğraşılmaz...

Birçok kişi de (ben dahil) "bu saatte sonra JB ile uğraşılmaz" diyor.

Yukarıdaki dezavantajların hepsi doğru, ama benim için hiçbiri önemli değil. JB'nin bazı artıları oluyor tabi ama JB'siz kullanmak, cihazın %100 yedeğini alabilmek ve uzun vadede daha stabil iOS için iResign bence çok iyi bir yöntem.

Bir de mesela JB olsa, sürekli sb settings'den 3G kapa, wifi kapa, konum servisleri kapa yapıp duracağım. Şimdi hepsi açık, hem şarjı o kadar etkilemiyor hem de dert etmemiş oluyorum, Iphone sürekli elimde olmazsa 2 gün dayanıyor şarj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 26 Aralık 2011; 9:50:13 >

Orijinalden alıntı: signore

quote:

jb'yi bekleyin bence, tethered methered demeyin yapın çıkar çıkmaz, bunlarla uğraşılmaz...

Birçok kişi de (ben dahil) "bu saatte sonra JB ile uğraşılmaz" diyor.

Yukarıdaki dezavantajların hepsi doğru, ama benim için hiçbiri önemli değil. JB'nin bazı artıları oluyor tabi ama JB'siz kullanmak, cihazın %100 yedeğini alabilmek ve uzun vadede daha stabil iOS için iResign bence çok iyi bir yöntem.

Bir de mesela JB olsa, sürekli sb settings'den 3G kapa, wifi kapa, konum servisleri kapa yapıp duracağım. Şimdi hepsi açık, hem şarjı o kadar etkilemiyor hem de dert etmemiş oluyorum, Iphone sürekli elimde olmazsa 2 gün dayanıyor şarj.

peki en basitinden bir Activator yüklenebiliyor mu bu iResign ile, yüklenemiyorsa salla gitsin
    Tırtılın kaderi kelebek olmak ve g&amp;amp;amp;#252;zel &amp;amp;amp;#246;lmektir

• quote:

peki en basitinden bir Activator yüklenebiliyor mu bu iResign ile, yüklenemiyorsa salla gitsin

İşletim sistemi orijinal kaldığı için yüklenemiyor tabi ama Activator'u ne amaçla kullanıyorsunuz ? Sadece tuşlara farklı komutlar atamak içinse benim gibi onu da aramayan çok kullanıcı vardır.

Neyse, JB tabi ki çok önemli artılar getiriyor lafım yok. Ama iResign seçeneğini de o kadar değersiz görmemek gerekir diye düşünüyorum. Mesela iOS'un orijinalliğini korumak, ama aynı zamanda uygulamaların tam sürümlerini denemek isteyenler olabilir.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.