Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 272 (Bu ay: 0)
Diablo III |Season 32 | LFG - Aktif Türk Clan ya da Oyuncu
Merhaba arkadaşlar,
Malumunuz Diablo IV 'de pit harici (şu an bence yapı olarak berbat durumda) end-game content yok ve oldukça da baydı beni. O yüzden Diablo III 'de Season 32 'nin başlamasıyla geri başladım bende. Çok try-hard takılmıyorum, genelde GR110-115 civarı yapıyorum. Çoğu zaman müsaitim oynamak için ve dediğim gibi eğlencesine takılıyorum. Yaş olarak +30 aktif oynayan var ise bana ÖM atması yeterli.
SİLİNECEK
Mesaj silinsin lütfen.
Merhaba arkadaşlar,
Malumunuz hepinizin bildiği üzere sıfır araç satan yerlerde ellerinde araç yokmuş(!). Kendi şuanda kullanmakta olduğum aracımı takas olarak vereyim dediğimde de ne hikmetse birden stok oluveriyor ama tabi benim aracın fiyatını bir güzel öldürüyorlar, özelliklede Ankara 'daki ABC grubu.
Her neyse konuya gelecek olursak 2 Mayıs 2023 tarihi için Gebze Gümrük Müdürlüğü 'nden randevu aldım ithal edebilir belgesini almak için. Bir problem çıkacağınıda sanmıyorum zaten. Benim sizlere sorum şu;
Ankara 'da bu tarz işlemleri yapan bildiğiniz ciddi bir firma var mı? Biraz araştırdım ama fakat bulamadım. Bir tek aşağıdaki yeri buldum, onlarda artık bu işlemi yapmıyorlarmış.
|
Stockholm için Tavsiyeler ve Öneriler | Yardım
|
Superonline Fiber Çoklayıcı | Yardım
|
|
Fast Food Design T-Shirt | Yardım
|
|
Orta Düzey Oyuncu Sistemi | Maksimum Bütçe 2500-2800 TL
|
Meslek: QA Automation Engineer
İlgi Alanları: Sinema | Müzik | PS4 | Kitap
BattleTag: LazySmurf#2258 || EAPlay: PervertSmurfz || Steam: id/PervertSmurf || PSN: RedJohn-uA |
Alışverişlerimde referans sayısına göre yapmaktayım. Referans sayınız benden düşük ise satış için önce havale/EFT sonra kargo. Alış için ise önce kargo sonra havale/EFT. Lütfen bunu göz önünde bulundurarak ilanımı değerlendiriniz. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.589
İkinci El Bölümü Mesajları: 431
Konularının görüntülenme sayısı: 27.859 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 194 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket