Bildirim
Pasaport fotoğrafı ile IMEI kaydı yaptırılabilir mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
olmaz hocam vergıyı fotoğrafla yatırsanız bile pttde e devlet şifresi alırken pasaport sahıbı istenir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam şu an eve geldim çarşı'dan ilk önce vergi dairesine gittim IMEI numarasını sorgulattılar. 5 dakikada 131.5 tl yatırdıktan sonra bana ptt'ye gitmem gerektiğini, bana şifre vereceklerini söylediler. Ptt'ye gittim bayağı sıra vardı bekledim bana isim soy isim sordular, vergi dairesinden aldığım makbuzu istediler verdim. Daha sonrasında 2 tl ücret istediler verdikten sonra kırmızı bir zarf verdiler şu an internetten onu halledeceğim sanırım şanslıyım değil pasaport, pasaport'un fotoğrafını dahi istemediler
sadece pasaport sahibinin TC kimlik numarası.
Teşekkürler yardımınız için :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: woods31
Hocam şu an eve geldim çarşı'dan ilk önce vergi dairesine gittim IMEI numarasını sorgulattılar. 5 dakikada 131.5 tl yatırdıktan sonra bana ptt'ye gitmem gerektiğini, bana şifre vereceklerini söylediler. Ptt'ye gittim bayağı sıra vardı bekledim bana isim soy isim sordular, vergi dairesinden aldığım makbuzu istediler verdim. Daha sonrasında 2 tl ücret istediler verdikten sonra kırmızı bir zarf verdiler şu an internetten onu halledeceğimsanırım şanslıyım değil pasaport, pasaport'un fotoğrafını dahi istemediler
sadece pasaport sahibinin TC kimlik numarası.
Teşekkürler yardımınız için :)
Pasaport sahibi olmadan,onun edevlet şifresini mi aldın?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet ancak akrabamız gitmeden bu konuyla alakalı işlem yapmış sanıyorum o yüzden alabildim -
Allah Allah normalde böyle bir şeyin olması mümkün bile değil benim yerime ne babam nede annem alabiliyor mesela veya adam karısının adına bile alamıyor ancak size vermeleri çok garip bir durum -
evet şanslıydım sanıyorum ancak bana verdikleri e-devlet şifresi ile turkiye.gov.tr ' den giriş yaptığımda sistem çalışmıyor sonra deneyiniz diyor :( bir bilgisi olan var mı günlerdir böyle ? -
edevlet şifresini sizin adınıza vermiş olmasınlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X