Şimdi Ara

Ücretli Çeviri Yapan Grupların Kökünü Kazımaya Geliyoruz! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
20
Favori
10.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorun yok. Kendi sitemizden devam ediyoruz her halukarda zaten.

Keşke yamaların içine çeviren olarak ismimizi yazsaydık da araklama kelimesini hak etseydik.

Amatör değiliz. Çeviri, port ve oyun toolları konusunda iyi bir konumdayız. Hem kendi çevirimizi yapacağız hem de sizlerin halka mal olmuş yamalarını yayınlamaya devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSYAMA -- 19 Ekim 2025; 12:25:34 >

Orijinalden alıntı: PSYAMA

Sorun yok. Kendi sitemizden devam ediyoruz her halukarda zaten.

Keşke yamaların içine çeviren olarak ismimizi yazsaydık da araklama kelimesini hak etseydik.

Amatör değiliz. Çeviri, port ve oyun toolları konusunda iyi bir konumdayız. Hem kendi çevirimizi yapacağız hem de sizlerin halka mal olmuş yamalarını yayınlamaya devam edeceğiz.

Halka mal olan bişey yok bizim yamlarimizi izinsiz kullanmak emek hırsızlığıdır.Buna da müsademiz yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Anladım, ben yanlış anlamışım gereksiz gaz yaptım.

Yalnız bir iş yaparken diğer işleri kötülemeniz hoşuma gitmedi özellikle sinnerclown un yamaları berbat ötesi diye yazmanız beni rahatsız etti. Ben dünya kadar yamasını kullandım birkaç küçük hata hariç gayet te oyunları anlayarak keyifle oynadım. Son zamanlarda birçok oyunda hata bile görmedim çok güzel çevirileri var ve şu sektördeki en çok oyun çeviren ekip bu adamlar herkesin zevkine göre oyun bulabiliyorsun. Hepimiz aynı gemideyiz lütfen birbirinizin sırtından bıçaklamayın. Amacımız üzüm yemek olsun bağcıyı dövmek değil.

• Ben de kullanıyorum ama sayısal olarak yüksek olmak içerik olarak da iyi olacağı anlamına gelmez. En basitinden çevirdikleri yamaların yüzüne bir daha dönüp bakmıyorlar bile. Sayısal olarak fazla ama yarısı kullanılamaz durumda. Oynamak istersem oyunun eski sürümü bulmam lazım ki oyun son patchi 2 sene atmıs. @PSYAMA arkadaştan da beklediğim böyle olmaması. Ve mümkünse bu tip yaması yapılıp bırakılmış yamaları güncel bir şekilde tekrardan hizmete sunması. Halka açık bedava olan ürüne de emek hırsızlığı yaftası yapıştırılmasın bir zahmet ki kendi emeklerine bile saygıları yok diyebilirim. Ortada Türkçe olan ama kullanılmayan yamalara bakmanız yeterli.

• Onların Türkçe çevirilerini biz kendi web sitemizde de paylaşıyoruz. Kesinlikle iyi yamaları da var. RDR1 gibi mesela. Ancak bazı oyunlarda özenmiyorlar. Yaptık bitti oluyor. Bir iş yapılacaksa bence tam yapılmalı veya hiç yapılmamalı. Bu da kaliteyi düşürüyor. Aşağıya bir örnek ekliyorum. Ayrıca yamaları önce ücretli üyelere 2 ay sonra da ücretsiz üyelere veriyorlar. Onların ekipten bir abimizin çevirdiği ve bizim tarafımızdan çevrilen bir oyun örneği veriyorum. Üstteki onlara ait. Alttaki bize.

Ve bazı oyunlarda durum böyleyken ben iyi diyemiyorum. Altını çiziyorum bazı oyunlarına özendikleri için gayet iyi.

Aynı gemideyiz doğru, o sebeple paylaşımlarını sürdürüyorum.

Ücretli Çeviri Yapan Grupların Kökünü Kazımaya Geliyoruz!

@karafelt11 arkadaşın dediği konuya hiç değinmiyorum bile...

PS4 ve PS5 oyunlarında güncelliğe dikkat ediyoruz. Zorunda kalmadıkça eski versiyon asla kullanmıyoruz. Hepsinin son güncellemesi üzerine yamalar port ediliyor. Ve yeni çıkan versiyonları da kısa sürede güncelliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSYAMA -- 19 Ekim 2025; 15:31:30 >

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

O oyun şu an yapılmakta PS tarafında. PC için de notumu aldım.

Orijinalden alıntı: Faramir

@PSYAMA Elex serisini şu anki güncellenmiş yapay zeka ile Türkçe yamasını yapabilir misiniz?

Merhabalar,

Dosyalarını incelememiz gerekiyor. Notumu alıyorum.

Umarım öyle yamayı yapıp kenara bırakmazsınız. Para verip üyelik aldım. 2-3 istediğim oyun vardı. Yamaları şu an kullanılmıyor ve güncelleştirme isteği atsam da geri dönülmüyor. Verdiğim para boşluğa gitti. Tam türk esnaf işi işte. Ve umarım o istediğim yamaları siz düzenlersiniz

Orjinal oyunlarda benim de başıma geldi o yama benim oyun sürümümde çalışmadı, yazınca cevap da alamamıştım o zamanlar bu beni kızdırmıştı ama şimdi empati yapınca anlıyorum ne kadar haksızlık yaptığımı çünkü: İsteseler kendileri bu oyunlar için uğraşmazlar ve birkaç oyun çevirir onların güncellemelerini yapar az öz olsun diyebilirlerdi ama her oyun severin özellikle kimsenin bakmadığı ilgilenmediği küçük oyunları da çevirerek çeşitli oyunları çevirmeyi seçmişler. Onların sayesinde birçok güzel oyunlar keşfettim.

Oyunları güncellememelerinin sebebi ekiplerinin yeterli olmaması olabilir çünkü oyun repertuarları geniş ve bazılarına sürekli güncelleme geliyor bu yüzden bir kez çevirip başka oyunları çeviriyorlar, oynamak isteyen orjinalde versiyon düşürerek ya da korsanda oynuyorlar.

Sizin dediğiniz gibi bir iş yapılacaksa ya tam yap ya da hiç yapma sözünüze katılamayacağım nedeni de bu oyunları başkaları umursamıyor bu adamlar yapmazsa diğer ekipler popüler oyunlara yöneldiğinden zaten hiçbir zaman ilgilenmiyorlar ve söylediğimiz zaman bu oyun tutmuyor neden bu oyunu çevirmek için zaman harcayayım diyorlar.

Daha önce de söylediğim gibi lütfen başkalarının üzerine basarak yükselmeye çalışmayın siz işinizi yapın zaten insanlar yaptığınız işi görünce sizi yüceltecektir. Burada zaten bu işi bedava yapan bir avuç insan var ve onlar da aralarında savaşırlarsa kaybeden biz oyun severler olacak.

• alponsoo A kullanıcısına yanıt

O zaman sırf istediğim yamalara erişmek için verdiğim abonelik parasını geri verebilir misin ? Malum Bedava diye başladıkları yolda parayla hizmet vermeye başladılar ve parasını versek bile bozuk ürün alıyoruz. Sen bugün git bakkala tam parasını ver sana içi yenmiş boş paket versinler sen de mutlu mesut ayrıl. Ve eminim bir yerden bir şey sipariş ettiğinde gelmediğinde ve ya 0 ürünün bozuk çıktığında da böyle davranıp iade ve ya resmi işlem başlatmıyorsundur. Helal sana

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • karafelt11 K kullanıcısına yanıt

İban at atım paranı biz müşteri değil destekçi aldık kendimize.Bana yazsaydın atardım paranı.1500 aşkın yama var destekçi olan yada olmayan herkesin isteğine cevap vermeye çalıştık.Biz insanız hayatımız sorumluluklarimiz var .Tabiki en çok istek alanları güncellemeye önem veriyoruz Biz ücretli yamamiz yok hepsi ucretsiz oluyor bir süre sonra.

Erken erişimli yamalar konusundan bahsediyorsunuz. Ben bedava olan yamalardan o bölüme girme isteği hiç hissetmedim. Belli bir süreden sonra sanırım o yamalarda ücretsiz bölümüne geliyordu. Ama bu konuda yani ücret verdiğiniz halde bir mağduriyetiniz varsa tabi ki burada karşınızda bir muhatap istemeniz çok doğal. Böyle bir durumda özelden yazdınız mı yönetici arkadaşlara, bunu şunun için söylüyorum bu bölüme girebilenler destekçi üye diye yazıyor böyle üyelere bir öncelik veriliyordur diye sanıyorum.

Çok teşekkürler. Çok fazla yönlendirmeden aradığınızı bulmak ve anında indirebilme rahatlığı sitenin temelini oluşturuyor. Geliştirmeye devam ediyoruz.

• Keske insanlara ceviri hizmeti yapmak yerine onlara bunun nasil yapilabilecegini anlatan bir video yapsaniz. Hem kendinizi uzun zaman boyunca yormamis olursunuz hem de viruslu yamalar yapan insanlara muhtac olmamis olur insanlar. Bu isi kimse uzun sure karsiz yapamaz. Bir video cekin ve nasil yapildigini anlatin herkes kendisi icin yapsin, tabi kolay bir surecse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Seni seviyoruz fındık arada böyle piyasa yapman güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.