Şimdi Ara

Ücretli Çeviri Yapan Grupların Kökünü Kazımaya Geliyoruz! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
20
Favori
10.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

oyuncular için güzel olmuş elinize sağlık kardeşim

• Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur; "Köklerini kazımaya geliyoruz" çığırtkanlığı yapılıyorsa bu bedava çağrısı değildir. Bir şeye fiili para ödemiyorsanız, o şey gerçekten de ücretsiz olmayabilir. "Size bedava peynir getirdik" diye megafonla bağırıyorsanız, kazancınız ücret almaktan daha çok olabilir. Zira bedava peynir dağıtan megafonla bunu ilan etmez. Ediyorsa bu "Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez" anlayışıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forumda ücretsiz yama yapan kaç kişi varsa, hepsine bir hainliğin peşinde diyorsunuz yani ?

Size tavsiyem, yamalarınızı korumaya çalışınız. PlayStationhaber sitesinin sahibi var, Scofield. O diğer ps4 yama portu yapan grupların yamalarını çalıp sitesinde parayla satıyor.

Bir diğeri, sinnerclown grubunun pc yamalarını alıp konsola port edip satıyor. Tam bir üçkağıtçı. Sitesine girin, her girdiğinizde arkadaşlar zor durumdayız, bağış yapın adı altında insanları söğüşlüyor.

Mcpsp sitesindeki tüm konsol portlarını alıp sadece dosya içindeki adını değiştirip kendi adını yazarak yamaları satıyor. Sizin Injustice yaması bile orada satışta. Siz ücretsiz veriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadk -- 20 Ekim 2025; 19:10:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kadk K kullanıcısına yanıt

Evet çeşitlilik iyidir. Neyle çevirdikleri umrumda değil, yeter ki oyunda saçma sapan, anlaşılmayan konuşmalar görmek istemiyorum

Teşekkür ediyorum. Mutlaka inceleyip yine bu konuda bilgisini vereceğim.

Yorumunuz için çok teşekkürler.

Sizin projeniz çok farklı ve ilginç bir projeymiş :) Biraz da işin içine eğlence katılmış. Yapay zekadan önceki dönemde eminim ki çok tutardı.

PS4 ve PS5 tarafında böyle bir durum yaşatmadık kullanıcılara. PC tarafında da böyle bir durum yaşatmamak için elimizden geleni yapacağız.

Evet PS5 oyunları için de Türkçe yama var ve sitemizde bunları yayınladık :)

Yani tamamen insanlığa fayda düşüncesiyle çıktığımız yolda şu yorum şimdi yakışmış mı? :)

Nasıl bir kazancımız olacak acaba bilmek isteriz?

Çünkü sitemizde reklam yok, ücretli üyelik yok, bağış dilenmek yok, yamaları da exe şeklinde değil direkt dil dosyası şeklinde veriyoruz PC tarafı için. PS4/PS5 için de aynı şekilde.

Web sayfamız yurtdışı sunucu üzerinde ve 5 yıllık peşin alındı.

İndirme linkleri olarak da mediafire tercih ediyoruz ki hem linkler silinmiyor hem de insanlar reklamsız ve hızlı indiriyor.

Böyle ayrıntısıyla düşündüğümüz projede söyledikleriniz acı.

Her şeyin para olmadığını bilen, iyilik yapma peşinde koşan oyun severleriz.

Ayrıca kendi çevirdiğimiz oyunları oynarken zevk alıyoruz ve bunu da diğer insanlarla paylaşıyoruz. Hepsi bu.

• Gelen yorumları okuyorum sonra bir daha okuyorum. :D Neredeyse sen nasıl ücretsiz yama yaparsın ulan dememişler. :D Vallahi tekme tokat meydan dayağı atmadıkları kalmış o eksik imkan dahilinde onu da yaparlar bunlar. :D Bu tayfanın geçmişi iyi biliyoruz. :D Meydan bunlara kalsın diye zamanında bir değil iki değil üç değil say say bitmez ücretsiz çeviri yapan kim varsa hangi grup varsa tek tek baskılarla linçlerle tacizlerle bu işten soğuttular. Başarılar diyelim ücretli çeviri yapan grupların kökü kazınmalıdır.

Teşekkür ediyoruz ve katılıyoruz Ücretli Çeviri Yapan Grupların Kökünü Kazımaya Geliyoruz! 

• Uygulamaya sürümü geçmiş yamaları yeni sürüme entegre edebilecek sistem olsa çok güzel olur. Aynı yamaları her sürüm değiştiğinde çevirmeye çalışmaktansa yamayı da oyun gibi programda güncellesek iyi olur.

Buna benzer bir özellik şu an geliştiriyoruz. Eksik veya fazla satırları gösterebilecek. İki farklı yama arasındaki.

Orijinalden alıntı: Tersten

Gelen yorumları okuyorum sonra bir daha okuyorum. :D Neredeyse sen nasıl ücretsiz yama yaparsın ulan dememişler. :D Vallahi tekme tokat meydan dayağı atmadıkları kalmış o eksik imkan dahilinde onu da yaparlar bunlar. :D Bu tayfanın geçmişi iyi biliyoruz. :D Meydan bunlara kalsın diye zamanında bir değil iki değil üç değil say say bitmez ücretsiz çeviri yapan kim varsa hangi grup varsa tek tek baskılarla linçlerle tacizlerle bu işten soğuttular. Başarılar diyelim ücretli çeviri yapan grupların kökü kazınmalıdır.

Burda hobi ve gönüllü çeviri yapan arkadaşların konularını desteleyen yorumlar yazdık diye bizle'de az uğraşmadılar.

Mesajlarımız mı silinmedi.

Aylarca uzaklaştırma mı almadık.

Yetmemiş olacak ki uzaklaştırma bitmeden üstüne süresiz ban mı yemedik.

Ücretli Çeviri Yapan Grupların Kökünü Kazımaya Geliyoruz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 20 Ekim 2025; 23:44:3 >
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.