Kaynak: Yeni Genel Müdür de 3 yerden toplam 136 bin TL maaş alıyor Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak atanan Hüseyin Aydın'ın da 3 ayrı yerden ayda 136 bin 500 TL maaş aldığı ortaya çıktı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü iken 10 ayrı yerden aldığı toplam 180 bin lira maaşıyla gündeme gelen AKP'li eski milletvekili Fahrettin Poyraz, görevinden uzaklaştırıldı. 5 Aralık 2017'de Genel Müdür olarak göreve başlayan Poyraz'ın, 4 yıllık dönemi Yönetim Kurulu'nun oy çokluğuyla aldığı ‘ara karar' ile sona erdi. Poyraz'ın yerine Ziraat Bankası eski Genel Müdürü olan Hüseyin Aydın getirildi. Poyraz’ın yerine Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak atanan Hüseyin Aydın’ın da çok maaşlı olduğu ortaya çıktı. CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Aydın’ın üç ayrı yerden aylık toplam 136 bin 500 TL maaş aldığını yazdı. Yavuzyılmaz sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “AK Partili bürokrat Hüseyin Aydın bu kez de Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü oldu. Çoklu maaşları:
Toplam güncel aylık geliri: 136.500TL” Yavuzyılmaz belge olarak Turkcell 2020 Hesap Yılına İlişkin Olağan Genel kurul Toplantı Tutanağı, Ziraat Kalkınma Bankası Genel Kurul Toplantı Tutanağı’nı gösterdi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 31 Ocak 2022; 12:46:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üç Maaş Alan Akp'li (136500 TL)

-
-
3 nedir yaa pis fakir. Alacaksan 10-15 yerden maaş alacan.
-
Hadi parayı alıp birşey yapmasa o da olurdu ama birşeyler yapıp durumu kötüleştiriyorlar hem de her alanda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açlık sınırının beş bin liraya dayandığı ekonomisi bozulmuş bir ülkede, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak atanan şahsın üç ayrı yerden 136 bin TL. maaş alması hak mıdır, adalet midir ?
Ayıptır yahu, tamam genel müdür olabilirsin, 25-30 bin alın ama üç ayrı yerden aylık toplam 136 bin TL. maaş almak nedir ? Bunları görünce sinirlenmemek mümkün mü ?
-
13650 TL ile ev geçindirmek zor diyecektim ki, bir sıfır daha olduğunu gördüm.
-
Adaletsizlik ve kalkınmama partisi.
"sanki her yeri haraca bağlamışlar gibi"
-
akp den once tekmi alıyorlardı sanki?,iyi okuyan iyi kariyerli insan adam alır özel sektörde benzer bu tablo.
çalışın didinin yapın masterları doktoraları en iyi ünileri bitirin kariyeri yapın sizde alın tutan zincirleyen yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Ocak 2022; 16:50:22 > -
Geçinemez o parayla
Eskisi 10 yerden alırken yenisi 3 yerden alıyor ve hâlâ muhalefeti sevindiremediler bir türlü yav. Daha ne yapsın reis size? XD
Fakirlikten 13650 lira diye okudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 31 Ocak 2022; 17:30:44 >
Sonra milyonluk evleri kimler alıyor diye konu açarlar? Ülkede herkes devletten 3er maaş alıyormuş gibi
-
HARAM ZEHİR ZIKKIM OLUR İNŞALLAH. BİR ALLAH'A SÖVDÜRTMEDİĞİ KALDI
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yasal yoldan para işte
Neymiş yöneticiymiş
Şu şirketlerde devletin alakası olmasa kapısından içeri giremeyecek adamlar yönetim kurulu üyesi olarak eşek yükü para alıyor.
Ama asıl merak ettiğim konu, aldıkları paranın kaçta kaçı kendilerine kalıyor ? Diğer payı hangi vakıf ve kuruluşlara veriyorlar ?
Ortalık o kadar karışık ki kimin nerden nasıl yaptığının haddi hesabı yok.
Bunlar sadece alenen yapılanlar
Peki yapılmayanlar ????
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müstahak
Türklerin adaletsizlik karşıtlığı cok iyi,Allaha havale etmek .
Allah hesabını sorsada sana cehennem kapılarını açıp bak bunlar adaletsiz nasil yakıyoruz hakkın geçmedi diyeceginimi sanıyoruz.
Komik işler
Adam Yönetim kurulu üyesi bazı şirketlerde, normal . illa bir şirkette sadece çalışabilirsin diye bir kural yok ki , eğer turkcell de yönetim üyesi olmuş ise ne mutlu ona. ayda bir toplantıya gidip görevini yerine getiriyor. bunu eleştirmeye hakkımız yok. ama devletten aldığı maaşı hakkını vermiyor ise onu eleştirebiliriz. hak yememek böyle olur gerisi kıskanclık !
-
4. Maaşı da bağlasınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Açlık sınırının beş bin liraya dayandığı ekonomisi bozulmuş bir ülkede, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü olarak atanan şahsın üç ayrı yerden 136 bin TL. maaş alması hak mıdır, adalet midir ? Ayıptır yahu, tamam genel müdür olabilirsin, 25-30 bin alın ama üç ayrı yerden aylık toplam 136 bin TL. maaş almak nedir ? Bunları görünce sinirlenmemek mümkün mü ? |
Adaletsizlik ve kalkınmama partisi.
|
3 nedir yaa pis fakir. Alacaksan 10-15 yerden maaş alacan. |
13650 TL ile ev geçindirmek zor diyecektim ki, bir sıfır daha olduğunu gördüm. |
@lazer__ @programmer_onur @Cem ![]() Yeditepe mezunu eleman kimse ilk önce kuzen oluyor. ![]() Sonra birden arkadaş oluveriyor. Şimdi aynı eleman amcaoğlu olmuş. Yıllar geçtikçe yakınlaşma seviyesi artıyor. |
Benzer içerikler
- elektrikli traktör ne oldu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- iran"da araba fiyatları 2025
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- byd seal fiyat
- dünyanın en zengin ülkesi
- samsung galaxy a16 ne zaman çıktı
- noter bilgi mesajı
- togg dijital anahtar nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X