Şimdi Ara

U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
1
Favori
16.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl 2000. U dönüşü atıp anti fetoşçu olan sözde vatanseverler "hocaaaaaaaağğğğ" diye bağırıp zıplarken, bu ülkenin Atatürkçüleri o Amerikan itine kök söktürüyordu. Eskiden onun karşısında diz çöküp elini öpmeye çalışanlar, ona laf ettiğimizde bize dinsiz diyen o devasa kitleler; şimdilerde sevmedikleri insanlara "fetööğcü" deyip duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 1 Mart 2021; 8:0:54 >

• hiç unutmam sene 2004. lise 2 deyim. bu dincilerin olduğu bir ortamda fetöye fetöş dediğim için çocuğun biri uçan tekme atmıştı bana. şimdi kendisi trt de memur. ayrıca 15 temmuz gazisi. heryerden götürüyor yani. rabbim verdikçe veriyor anasını satiyim

ben mi?

2 üni + yüksek lisans sonrasında..

tabiki işsizim.

• yüzsüz arsız hırsız olunca böyle

• Güç gidince kendilerini feto ile ilgili belgesellerde bulacaklar ya buna gülüyorum. Aynı 12 eylülden önce ve sonra farklı yerlere yanlayanlar gibi. U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 1 Mart 2021; 9:11:23 >
  • Forumdada dolu bunlardan yonetim istese mesajlari bulur cikartir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Forumdada dolu bunlardan yonetim istese mesajlari bulur cikartir

Benim çevremde de çok. Ama İstanbul seçimlerinde yanlış ata oynayınca iç çektiler "ah keşke İmamoğlu yalaması olsaydım" diye :) O feto itinin itin dersanelerine ve okullarına gidip; bir de o dersanelere beni getirmek için bir tarafını yırtan, o it sayesinde kamuda iş bulan ve belki de soruları alan ve şimdi sözde feto düşmanı kesilenler.... Onlardan bazılarının yemi İst seçimlerinde kesildi. Nasıl üzüldüler. Keşke bu sefer de muhaliflere yanlasaydım deyip zırladılar. Ama işte fetoist, barış süreççi, Türk düşmanı, askere zmanında katil ve faşist diyen, her yöne dönen tipleri, derdi menfaatleri değil de memleket olanlar aralarında barındırmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 1 Mart 2021; 9:22:59 >

• Bu da Gezi zamanı (13.07.2013). Pro-Ampülboys'lar çok üzülmüştü Atatürkçülerin hocalarının evini basmasına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 1 Mart 2021; 12:55:9 >
  • forumda da bir takım ex şakirtler var, onların da zamanı gelecek. onlar kendilerini biliyorlar U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 1 Mart 2021; 12:55:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bu soytarılar gelip millete “vatan haini” demiyorlar mı?
    Hepsi vatansever oldular bugün. Çakma vatansever. Onların neyi sevdiklerini hepimiz iyi biliyoruz.
    Güç değişsin bir saatte yön değiştirir fırıldaklar.
    Hiç hainin yanında olmadık, ne bugün ne de yarın olmayacağız.

• akp düşsün, bunların sevdıları seni beni suçlayacak akp'ye oy verdiniz diye, kendileri SSCB solcusu kesilecekler.

• ratsx kullanıcısına yanıt

İnternet güzel şey. Herşeyin bir kaydı kuydu var artık U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar  Valla ben iktidar değişince hepsini şikayet ederim; şu 15 kişi dersanesine gitti. Sonradan şunlar antifeto ayağı çekti, bu örgüt sayesinde bunlar şüpheli bir şekilde işe girdiler, en son malum partide takılıyorlar vs diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 1 Mart 2021; 15:20:46 >
  • Millet buna burda Fittillih gilin hici ifindimiz derken fetöş dediğim için kişiye hakaretten ceza almıştım.

• Ex fettoş diye bir şey yoktur takiye yapan gizli fetocu vardir. Zayif an kollar Zamani gelince uçuk gibi ortaya cikarlar gene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 1 Mart 2021; 16:51:16 >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

neden öyle bir şey yapsınlar ki zaten dh dediğin yer bildiğin ahaber , dhnin bir tık ötesi wowturkey veya memurlarnet felan

• Hala sıkılmadınız birbirinize terörist fetöcü vb vb dye saldırmaktan. Ne ara tatmin olacaksınız çok merak ediyorum :)

Böyle olmuyor daha çok saldırın birbirinize iç savaş filan çıkarında rahatlayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hala sıkılmadınız birbirinize terörist fetöcü vb vb dye saldırmaktan. Ne ara tatmin olacaksınız çok merak ediyorum :)

Böyle olmuyor daha çok saldırın birbirinize iç savaş filan çıkarında rahatlayın :)

Oooo Treth bey gelmiş. U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar 

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Oooo Treth bey gelmiş.  

Alıntıları Göster

Hep buralardayım ben son 1 haftadır valheime çok daldım sahil kasabası yapayım derken giremedim pek. :)

• hiç unutmam sene 2004. lise 2 deyim. bu dincilerin olduğu bir ortamda fetöye fetöş dediğim için çocuğun biri uçan tekme atmıştı bana. şimdi kendisi trt de memur. ayrıca 15 temmuz gazisi. heryerden götürüyor yani. rabbim verdikçe veriyor anasını satiyim

ben mi?

2 üni + yüksek lisans sonrasında..

tabiki işsizim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 1 Mart 2021; 20:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hep buralardayım ben son 1 haftadır valheime çok daldım sahil kasabası yapayım derken giremedim pek. :)

Alıntıları Göster

Ulu davamız bir oyundan daha önemsiz değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Ulu davamız bir oyundan daha önemsiz değildir.

Alıntıları Göster

Benim ulu davam hoşuma gitmeyen bir mesaj görmem ile alakalı görmessem hali ile dava filan kalmıyor geriye :)

Çarpıtan birini görürsem yine girer yazarım o öyle değil böyle diye.

Çarpıtanın kimi bokladığı önemli değil. CHP yi de boklasa Fetöyü de boklasa AKP yi de boklasa eğer söylediği bilgi çarpıtılmışss zevkle ona karşı çıkarım.

Bunun haricinde gerisini başkaları düşünsün. Nasıl olsa beni bağlayan bir şey yok .)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.