Şimdi Ara

U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
16.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Benim ulu davam hoşuma gitmeyen bir mesaj görmem ile alakalı görmessem hali ile dava filan kalmıyor geriye :)

Çarpıtan birini görürsem yine girer yazarım o öyle değil böyle diye.

Çarpıtanın kimi bokladığı önemli değil. CHP yi de boklasa Fetöyü de boklasa AKP yi de boklasa eğer söylediği bilgi çarpıtılmışss zevkle ona karşı çıkarım.

Bunun haricinde gerisini başkaları düşünsün. Nasıl olsa beni bağlayan bir şey yok .)

Alıntıları Göster

İyi iyi, bugün epey modun düşük. Bende öyle düşünüyorum. Yalnız iç savaş çığırtkanlığı yapmana gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

İyi iyi, bugün epey modun düşük. Bende öyle düşünüyorum. Yalnız iç savaş çığırtkanlığı yapmana gerek yok.

Alıntıları Göster

O benim işim değil ya iç savaş severler bizim muhaliflerin uçları genellikle.

Her gün sen teröristsin sen fetöcüsün sen pkk lısın osun busun muhabbeti yapıyorlar. Forumda açılan her 30 konunun 25 tanesinin teması bu :)

Diyeceksin ki diğerleri hiç mi yapmıyor. Valla forumda açılan konular ortada :)

• quote:

Her gün sen teröristsin sen fetöcüsün sen pkk lısın osun busun muhabbeti yapıyorlar. Forumda açılan her 30 konunun 25 tanesinin teması bu :)

Alıntıları Göster

Takılıyorum :)) Klavye başında yazılanları çok ciddiye almamakda fayda var neticede.

• quote:

Alıntıları Göster

vallahi doğru dedin hocam. halkı birleştirmek nasıl olur, ayrıştırmamak nasıl olur reisten öğrenmeliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

Takılıyorum :)) Klavye başında yazılanları çok ciddiye almamakda fayda var neticede.

Alıntıları Göster

Haklısın aslında. Foruma girmeyince kafam daha rahat oluyor aslında ama el alışkanlığından bilgisayarı açtığım gibi ilk önce adres çubuğuna forum yazıyorum.

Bir ara kısayol çubuğundan ülke gündemi bölümünün linkini silmiştim ama bu seferde konu dışı bölümüne girip oradan gitmeye başlayınca fark ettim ki alışkanlık haline gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

vallahi doğru dedin hocam. halkı birleştirmek nasıl olur, ayrıştırmamak nasıl olur reisten öğrenmeliler.

Alıntıları Göster

Reis var olan ayrışmayı kullanarak oy topluyor. Ortada bir ayrışma olmasa zaten onun kullanabileceği bir ortam olmazdı.

Sen ve ben zaten ayrıştığımız için reis ve kk ülke yönetecek hiç bir kaabiliyetleri olmamalarına rağmen biri iktidar biri ana muhalefette olup ayrıcalıkların tadını çıkarıyorlar.

Ama sana bunu anlatabilir miyim? Hayır çünkü sen bunu anlamak yerine " Reis bizi ayrıştır yeaa" söylemini tercih edersin. O daha çok işine gelir.

Bende içten içe senin işine bunun geleceğini bildiğim için sana karşı tamamen tepkili olurum ve sen ve ben ayrışırız. Buda sonsuz döngüye sebep olur ve bundan faydalananlar hep kazanır her zaman olduğu gibi.

Bu asla sona ermeyecek. Bunun sona ermesi için ya senin ya benim yok olmamız lazım. İkimizden biri kalmalı biri yok olmalı. Bu iki farklı zihniyet asla bir araya gelemez.

• Türkiye'deki en büyük 2 terör örgütüne, gerek parti olarak gerekse devletin imkanlarını kullanarak her türlü desteği veren ve bu terör örgütlerinin tepesindekilerle dirsek temasında bulunan tek parti akpdir. Ve ne tuhaftır ki bu parti onlardan olmayanları, kendilerinin destek verdiği terör örgütü üyesi olarak yaftalamaktadır. İlginç değil mi.

• Kin ve nefret beyni köreltir ve insanı yer bitirir. Sakin olup mantıklı düşünmeyi deneyin!

FETÖ konusunda gelince; Malum kişilerin eskiden Fetullah Gülen karşıtı olmaları vatanseverliklerinden değil, Fetullahçılar devletin muktedirliğini kendilerinden almalarından korktukları için karşı çıkıyorlardı. Sonuçta halkın iradesini çalan ve darbeler yaparak halkı katleden bir örgüt vardı. Kendini Kemalist olarak tanımlayan bu derin devlet çetesi başbakan asmış, her gün bir sağcı bir solcu öldürmüş, farklı ırk ve düşünceden olanları asit kuyularına atmış, cezaevlerinde dışkı yedirmiş, akıl almaz vahşiliklere imza atmış. Her türlü özgürlükleri dipcik tehdidi ile ortadan kaldırmış yaani darbeciliğin alasını sergilemiştir. Halk artık bu vahşi darbecilerin bataklıklığında debelenip duruyordu. Bu bataklıktan çıkamayan halk bir çıkış yolu arıyordu. RTE'yi iktadar yaptı. Ama derin devlet çetesi RTE ile uğraşmaktan onu yok etmekten başka gözü hiç bir şeyi görmüyordu. Başbakan asan bu çete ülkenin tek MUKTEDİRİ olarak her türlü şeyden haberi vardı, onsuz kuş uçamazdı ülkede. ama ne hikmetse 40 yıldır FETÖ'ya özde değil, sözde engel olmaya çalışıyordu. FETÖ'yü değil halkı ve değerlerini hedef aldı, burada büyük bir mağduriyet oluştu. FETÖ bu fırsatı iyi değerlendirdi. Ve uzun yıllar boyunca bunun için çalışıp mevcut derin devlet çetesini çökertip yerine kendisi geçmek istiyordu. Sonuçta ikisinin de amacı aynıydı, milletin iradesini çalıp DEVLET AYGITININ mutlak muktediri olmak

FETÖ darbeye kalkıştı başaramadı, ama darbe yapmayı başaranlar ve bu darbecileri her daim savunanlar ve günümüzde o zihniyete toz kondurmayanlar FETÖ kötülemesi yapamaz.

Bu ülkede darbe bile yapamayanlara FETÖcü iması olanlara bile kan kusturuluyor. Ama eski darbeci çetelerini savunanlar rahat rahat ülkede dolaşıyor 60 yıldır!

Bir gün gelir ki belki torunlarımız ancak öğrenebilir bunu. Dolmabahçe'de Yaşar Büyükanıt''ın RTE'yi nasıl tehdit ettiğini ve RTE'den aldığı efsane ayarı öğrendiğinde bu ülkede darbecilerin hiç birbirinden farkı olmadığını anlayacaklardır. Biri RTE'ye bağlı Genelkurmay başkanı, diğeri Amerikan ajanı cahil Fetullah Gülen. FETÖ bataklığının oluşmasına neden olan bu darbecilerdir. Boşuna çamura yatmayın. Devlet her şeyi bilir. Devlet içinde devlet olsanda bir gün gelir her sakladığını bir irade gelir öğrenir. O irade de HALK iradesidir. İşte RTE nezdinde bu halk iradesi geldi ve gelmiş geçmiş tüm darbecilerin her türlü gizlediğini öğrendi. Bunlar içinde FETÖ en hafifi kalır. Zaten FETÖ 2 yıl içinde yok edildi. Ama diğer çete ve artıklarını temizlemek için 50 yıl uğraştık. Ama RTE'den sonra bu eski derin devlet çetesinin ardılları tekrar devleti ele geçiremeyeceğine dair bir garantimiz yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 1 Mart 2021; 21:14:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Reis var olan ayrışmayı kullanarak oy topluyor. Ortada bir ayrışma olmasa zaten onun kullanabileceği bir ortam olmazdı.

Sen ve ben zaten ayrıştığımız için reis ve kk ülke yönetecek hiç bir kaabiliyetleri olmamalarına rağmen biri iktidar biri ana muhalefette olup ayrıcalıkların tadını çıkarıyorlar.

Ama sana bunu anlatabilir miyim? Hayır çünkü sen bunu anlamak yerine " Reis bizi ayrıştır yeaa" söylemini tercih edersin. O daha çok işine gelir.

Bende içten içe senin işine bunun geleceğini bildiğim için sana karşı tamamen tepkili olurum ve sen ve ben ayrışırız. Buda sonsuz döngüye sebep olur ve bundan faydalananlar hep kazanır her zaman olduğu gibi.

Bu asla sona ermeyecek. Bunun sona ermesi için ya senin ya benim yok olmamız lazım. İkimizden biri kalmalı biri yok olmalı. Bu iki farklı zihniyet asla bir araya gelemez.

Alıntıları Göster

''Reis var olan ayrışmayı kullanarak oy topluyor. Ortada bir ayrışma olmasa zaten onun kullanabileceği bir ortam olmazdı.''

• Bugün gel barışalım dese U dönüşü yapanlar aha dayı gibi U yerine O çizer. Önceside sonrasıda alayı Alagavat. Asıl geldikleri yer Muz tarikatı. Zamanında hocalarının muzunu öpmeye giderlerken arabada mutluluktan ağlayan kişiler bunlar. Sadece kendileri değil karılarını bile gözlerinin önümde hocalarına düzdürenler bunlar.

• Treth kullanıcısına yanıt

Hadi ordan.Daha geçen sen demiyomuydun doğruyu söyleyen adama muhalifsem inadına onun tersine giderim diye.Yeme beni Başkan yalandan doğrucu tarafsız ayaklarına yatma ;))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 1 Mart 2021; 22:1:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dxdiag36

Hadi ordan.Daha geçen sen demiyomuydun doğruyu söyleyen adama muhalifsem inadına onun tersine giderim diye.Yeme beni Başkan yalandan doğrucu tarafsız ayaklarına yatma ;))

?

• asau kullanıcısına yanıt

Geç o işleri geç...

Bir tane ak parti zümresinden adam sorgulanmadı masalları kes..

• Yarın bir gün dümen el değiştiğinde, ilk yan çizenler yine onlar olacaklardır. Bu toplum değişmez.

• Bizim yolumuz belli. Beni ailem özgür bir birey olarak yetiştirdi ve bana bunu aşıladı. Ben tamamen kendi hür iradem ile Mustafa Kemal’i öğrendim ve onun fikirlerini benimsedim. Belki şu an ben de döneklerden biri olabilirdim ama olmamamın en büyük sebebi ailemin çocuklarına olan güveni ve bizi özgür bir birey olarak yetiştirmesi. Kararlarımı alırken çok hayati değilse aileme sormam çünkü yanlış bir şey yapmayacağımı bilirler. Bu güne kadar Atatürk sevdalısı bir insan olarak hiç zararını görmedim, aksine faydasını gördüm. Bundan sonra da yolumuz o’dur. Hiçbir cemaat benim beynimi yıkayamaz.

• Ben fetoculara laf ediyorum. Alınan alınana

Eski ve yeni tüm fetocular vatan hainidir nokta!

• şu ülkede feto konusunda olan herşey ki örnekleri şu şekildedir:

• iktidar dahil tüm cemaatin topluca dönmesi,
    • "kandırılmalar"
    • dün feto hocam önünde eğileyim kralsın minvalinde twitler atarken hemen ertesi hafta fetoya söven twit atan kitle
    • yine feto işte şöyle süper böyle mükemmel çorbama göz yaşı aktı filan diye tv programları yaparken, ertesi ay fetoya söven program, hem katılanlar hem de onu yayınlayanlar
    • tarihte görülmemiş en niteliksiz ve en tırt darbecik bahanesiyle(ki darbe konusunda da aslında deneyimliyiz he) bilmemkaç senedir khk ile istediğini yapma

gibi gibi saymakla bitiremeyeceğim komedi unsurları başka ülkede olsa, iktidarı bırak onun yanında olduğunu belli eden kitle kafasını yukarı kaldıramazdı.

bizimkiler ne yapıyor? nE oLmUŞ iİİiki aÇIĞımIZı yaKALdN kArşim!! KandRLDık vs vs diye takılıyor.

kısaca, herşey müstahaktır.

• ratsx kullanıcısına yanıt

Yapma hocam ne 1 saati, dakika şaşmaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.