![]() |
U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar (3. sayfa)

-
-
adanada otobüse çıkartıp alkıştanlar kendilerine kurucu parti diyor lakin neyin kurucusu.?
-
Buradaki arkadaşların yaş ortalaması nedir bilmiyorum, fakat Türkiye'nin gerçeklerinden malesef uzaklar.
Çok uzun yazmayacağım zaten arada kaynar.
Türkiye'nin kurtuluşu 70-80 yıldır devam eden kavgaları, dışlamaları bir kenara bırakıp, eski bagajları sırtımızdan indirip, her kesimin üzerinde mutabık kalacağı, gerçek demokrasi, gerçek adalet, eşitlik ve insanların haklarına saygı temelinde yeniden bir rejim kurmak. İster görün, kabul edin veya etmeyin. Rejim çoktan değişti. Devletin bütün kurumları, anayasal düzen yerle bir oldu.
Ocu, bucu, kürdü, lazı, alevisi, sosyalisti, Kemalisti, ülkücüsü, feministi, eşcinseli aklınıza gelebilecek her türlü siyasi görüş, etnik grup veya tercihteki insanları insan olarak ele alıp eğer ki bu ortak demokratik değerlere saygı gösteriyorsa bu toplumda yaşam hakkı olmalı.
Yoksa bir yüzyıl daha bu coğrafyanın insanları olarak kendi çamurumuzun içinde debelenip dururuz.
Ama onlar şöyle, ama bunlar da böyle, "ama", "fakat", "iyi de" olmadan biraraya gelmeden etrafımıza baktığımızda canımızı sıkan hiçbir sorunu çözemeyeceğiz.
-
Fethullahçılara bi şey olmaz atananlar malum partiye atandı atanamayanlar açtı başını Atatürk fotosunu koydu ppsine Erdoğan düşmanlığından gözü körelmiş aptallari oynatiyor -
Rahmetli Kamer Genç feto deyince mecliste nasıl üzerine yürümüşlerdi hatırlıyorsunuz değil mi,hatta birileri "feto demeyin biz size lakap taksak hoşunuza gider mi" diye twitt atıyordu
Birileride çıkmış akp fetoyu müslüman sandı ondan yanında oldu demiş.Müslüman adam soruları çalar mı, müslüman adam insanların senelerce ders çalışarak girmeye çalıştığı kurumlara kendi adamlarını koyar mı,bunları feto akp den habersiz yapmadı heralde değil miHemen araya Müslümanlığı sıkıştırın olur mu,hemen dini alet edin her konuya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 2 Mart 2021; 14:1:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gezide cadir yakanlari nasil da fetocu ilan edip isin icinden siyrildi ama.Bu uzun adam yok mu :)
Devletin kozmik odasina fetoculari sokup tum gizli gomu yerlerini amerikaya haber verdirenler, istanbul secimlerini aniden kaybedince IBB BILGISAYARLARINDA DEVLET SIRRI oldugu icin incelenmesine karsi ciktilar.
Bu kadar kivrak olmayi nasil becerebiliyorlar cok sasiriyorum. -
Anadoluyu islamlamlaştıracaz diye terör örgütlernin kucağında hop hop pantolon denediler.
Ellerine yüzlerine bulaştırdılar ama, tıpkı ekonomiyi batırdıkları gibi.
Hepsine son sözüm ya allah arabistana -
Ulan çok şükür ne abilere ne bi boka karıştım, ama düşünüyorum da babama zamanında gelip oğlunu asker, polis yapacaz deyip fakirlikten dem vursalarmış galiba bizide kendileri gibi yaparlarmış, ancak sorgulayan insan er geç bu gavatlardan kaçar, ünide ne salaklar tanıdım, görev adamı olacam, afrikaya gidip kimsesizlere yardım edecem diye sevinen, üstelik iyi yerlere geleceğiz ama karşılıksız diyede övüyorlardı, insan bazen bu kadar aptsl olabiliyor demekki -
quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygurbu karikatüre bayılıyorum, bir takım malumları ve tosun olayını andırıyor.
tosunu da zamanında ölümüne koruyanlar sonradan kazığı yiyince düşman kesilmişlerdi. tosun şimdi nerede?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nevfel
Bu mesaj silindi.Güzel kapak olmuş, sesi buraya geldi.
-
Bu kitlenin derdi feto değildi. İslami her harekete karşılar.
Nitekim fetonun islamci olmadığı ortaya çıkınca aralarında yeni bağlar tesis edildi
Bu iş şuna benziyor. Zar atıyorsun her seferinde 4 gelecek diyorsun 10 kere atılıyor 4 gelmiyor.
11. De 4 gelince aha ben bildim diyorsun
Aptal değil kurnaz demek lazım.
Yani adamlar is para şöhret kariyer için fetoya giriyordu fakat buna karşılık maşa olmak umurlarında değildi. Yani onlar fetoyu duduklemeye çalışırken feto onları duduklemis oluyordu
Bu dediğin şeyin olması imkansız. Sen de bildiğin için umutsuzca yazmışsın.
Turkiyede rejim değişti demek de gerçeklere pek uymuyor. Çok ağır bir söylem. Bunu böyle kabul edersen yapacağın şey bellidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X