< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
U dönüşü atan uyanık ex fettoşları kudurtan fotoğraflar (4. sayfa)

-
-
mesajların tamamını okuyamayanlar için konunun özeti
-
O Değil de bu fetoşun LGBT li olduğu iddia ediliyor doğrumudur acaba?
-
Türkiyede esas problem tarikatleşme cemaat ayaklarıdır terörize oluşumların başıdır bu.
Nurcular süleymancılar menzilciler fetöcüler farketmiyor.
Şuan birini değleyip ötekine kapı açıyorsan sorun devam eder ki ediyorda.Kökü kazınmalı bu şeylerin.
-
Hocam Türk insanın kanında var. Şaşmamak lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TrethBenim ulu davam hoşuma gitmeyen bir mesaj görmem ile alakalı görmessem hali ile dava filan kalmıyor geriye :)
Çarpıtan birini görürsem yine girer yazarım o öyle değil böyle diye.
Çarpıtanın kimi bokladığı önemli değil. CHP yi de boklasa Fetöyü de boklasa AKP yi de boklasa eğer söylediği bilgi çarpıtılmışss zevkle ona karşı çıkarım.
Bunun haricinde gerisini başkaları düşünsün. Nasıl olsa beni bağlayan bir şey yok .)
Alıntıları GösterBu dediklerine kendin inanıyor musun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyeBu dediklerine kendin inanıyor musun?
Alıntıları GösterTam olarak yaptığım şey senin gibilerle dalga geçmiyorsam o zaman burada yazanı yapıyorumdur.
-
Senin gibilerin ne olduğu hep belli. O kalıplardan asla çıkamıyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyeSenin gibilerin ne olduğu hep belli. O kalıplardan asla çıkamıyorsunuz.
Tam aksine canım ne isterse onu yapıyorum buda her daim davranışımın değişiklik göstereceği anlamına geliyor :)
-
Öyle olduğunu sen sanıyorsun. Oysa yaptıkların belli şeyler, sadece farkında bile değilsin :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: asau
Kin ve nefret beyni köreltir ve insanı yer bitirir. Sakin olup mantıklı düşünmeyi deneyin!
FETÖ konusunda gelince; Malum kişilerin eskiden Fetullah Gülen karşıtı olmaları vatanseverliklerinden değil, Fetullahçılar devletin muktedirliğini kendilerinden almalarından korktukları için karşı çıkıyorlardı. Sonuçta halkın iradesini çalan ve darbeler yaparak halkı katleden bir örgüt vardı. Kendini Kemalist olarak tanımlayan bu derin devlet çetesi başbakan asmış, her gün bir sağcı bir solcu öldürmüş, farklı ırk ve düşünceden olanları asit kuyularına atmış, cezaevlerinde dışkı yedirmiş, akıl almaz vahşiliklere imza atmış. Her türlü özgürlükleri dipcik tehdidi ile ortadan kaldırmış yaani darbeciliğin alasını sergilemiştir. Halk artık bu vahşi darbecilerin bataklıklığında debelenip duruyordu. Bu bataklıktan çıkamayan halk bir çıkış yolu arıyordu. RTE'yi iktadar yaptı. Ama derin devlet çetesi RTE ile uğraşmaktan onu yok etmekten başka gözü hiç bir şeyi görmüyordu. Başbakan asan bu çete ülkenin tek MUKTEDİRİ olarak her türlü şeyden haberi vardı, onsuz kuş uçamazdı ülkede. ama ne hikmetse 40 yıldır FETÖ'ya özde değil, sözde engel olmaya çalışıyordu. FETÖ'yü değil halkı ve değerlerini hedef aldı, burada büyük bir mağduriyet oluştu. FETÖ bu fırsatı iyi değerlendirdi. Ve uzun yıllar boyunca bunun için çalışıp mevcut derin devlet çetesini çökertip yerine kendisi geçmek istiyordu. Sonuçta ikisinin de amacı aynıydı, milletin iradesini çalıp DEVLET AYGITININ mutlak muktediri olmak
FETÖ darbeye kalkıştı başaramadı, ama darbe yapmayı başaranlar ve bu darbecileri her daim savunanlar ve günümüzde o zihniyete toz kondurmayanlar FETÖ kötülemesi yapamaz.
Bu ülkede darbe bile yapamayanlara FETÖcü iması olanlara bile kan kusturuluyor. Ama eski darbeci çetelerini savunanlar rahat rahat ülkede dolaşıyor 60 yıldır!
Bir gün gelir ki belki torunlarımız ancak öğrenebilir bunu. Dolmabahçe'de Yaşar Büyükanıt''ın RTE'yi nasıl tehdit ettiğini ve RTE'den aldığı efsane ayarı öğrendiğinde bu ülkede darbecilerin hiç birbirinden farkı olmadığını anlayacaklardır. Biri RTE'ye bağlı Genelkurmay başkanı, diğeri Amerikan ajanı cahil Fetullah Gülen. FETÖ bataklığının oluşmasına neden olan bu darbecilerdir. Boşuna çamura yatmayın. Devlet her şeyi bilir. Devlet içinde devlet olsanda bir gün gelir her sakladığını bir irade gelir öğrenir. O irade de HALK iradesidir. İşte RTE nezdinde bu halk iradesi geldi ve gelmiş geçmiş tüm darbecilerin her türlü gizlediğini öğrendi. Bunlar içinde FETÖ en hafifi kalır. Zaten FETÖ 2 yıl içinde yok edildi. Ama diğer çete ve artıklarını temizlemek için 50 yıl uğraştık. Ama RTE'den sonra bu eski derin devlet çetesinin ardılları tekrar devleti ele geçiremeyeceğine dair bir garantimiz yok!algıya bakkk beeee. milletin ağıt yaktığı, gel gel dediği, gelmesi için önünü açtığı günleri niye yazmıyorsun gencooo. fetönün tehlikeli yapılanma olduğunu yazanlar faili meçhullere gitti, savcılar kasetlerle kumpasa uğradı.. Sen bunları ancak akboylara yutturursun.
-
Fethullah işin isim kısmıydı,tepkileri İslam nedeniyle.
Bu da bunların vekil olmuş hali;
-
Valla ben ne eğildim, ne büküldüm. Dine inanmıyordum. Bunu gizlemiyordum. Gördüğünüz gibi hala gizlemiyorum. Neysem oyum. Sen bir otur düşün, sen neysen o musun?
Ama okulda türbanlı öğrencilere tepki gösteren hocaları boykot ediyordum. Bunu yaparken Feto'ya da feto diyordum. Yaşım 16 idi. Kandırılmadım çok şükür. Fetocularla çok sağlam tartışmaya da girdim, Melih Gökçek ve Bülent Arınç tarafından "fetullah gulen hoca efendimize feto diyemezsin" diye tehdit de edildim. Salladım mı? Yok.
Ne islamla bir derdim vardı, ne cumhuriyetle. Hala da öyleyim. İnanmıyorum ve ne İslamla bir derdim var, ne cumhuriyetle... Yobaz kitle (muhafazakarlar demiyorum, dikkat edin) her fırsatını bulduğunda bizim inanç özgürlüğümüzü elimizden almaya uğraşıyor bıdık bıdık. Aynı yobazlar insanlar arasında ayrımcılık yapıyor falan... Bir düşünün şimdi, Allah korusun, ben memur olmak istesem olabilir miyim? Hahahahahahhaha!! Allah yazdı ise bozsun da, olamam yani. Sen de biliyorsun, ben de biliyorum.
Her fırsatta sırf siyasi çıkarı uğruna bizi bize düşüren kitleye rağmen de bu ülkenin muhafazakarlığı ile de bir derdim yok. Ama yalancılarla, yetim hakkı yiyenlerle, namussuzlarla, hırsızlarla, sütü bozuklarla derdim var. İsterse günde beş vakit namaz kılsın, isterse peynire tapsın, müşteri kaziklayan esnafla, millete pert arabayı boyasız diye kitleyen galeri ile derdim var. Bu ülkeyi parsel parsel satanlarla derdim var. Milletin boğazından kesip verdiği vergiyi müteahhitlere peşkeş çekenlerle derdim var. Çekemeyen anten taksın. Bunu da bu açıklıkla ifade ediyorum: Bu ülkenin bu katı atığı namussuzlar da, ateş olsa cürümü kadar yer yakar. Zaman herşeyin ilacı. Bu yozlar bir ıslık çalsa 10 it toplarlar. Ben bir ıslık çalsam binleri dizerim. Bu durum da zamanla namuslunun lehine iyice dönecek. Bu dediğimi de not edin.
Aranızda yobaz var mıdır bilmem. Yobazları kudurtalım: sizin inancınız, benim kültürüm. Bir gün öleceğim ve naaşım camiden kalkacak. Müslüman mezarlığına gömüleceğim. Kim bilir? Belki yanında ben yatıyor olurum yobaz kardeşim...
Ve bu kadar yılda bir kere yanıldım. Ve yanlış sebeple doğru oy verdim. Fetoyu iyice başımıza çıkaran meşhur anayasa değişikliği referandumunda... Hayatımdaki tek utancımdır. Yetmez ama evetçi olmadım. Ama fena yanılmıştım. Yanlış sebeple doğru oy verdim. "Bu anayasa geçecek, az farkla geçsin, dotler kalkmasın" dedim. Hayır bastım. En büyük utancımdır. Sen o kadar oku, et, anayasa değişikliğinin sebep olacağı açıklardan sızacakları atla... Yıllar sonra kendimi okumuş yarı cahil gibi hissettim. Utanç duydum. Gene sonuç doğru oldu da, sonuca giden mantığım yanlıştı. En büyük utancım da budur hayatta.
SİZ KENDİ DERDİNİZE YANIN. BENİM VİCDANIM RAHAT.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 3 Mart 2021; 1:36:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ex fetöcüler veya gizli fetöcüler sonuçta sinsi uyumayan bir düşman grup. Bizde uyumuyoruz Atatürk gençliği ayaktayız.
Mesele seslerin hangi dağdan geldiği,
vesayet, lgbt, Uygur masalı, sosyal demokrasi, halkların kardeşliği, dinler arası hoşgörü... Bir sürü nara atılıyor ses duyuyoruz. Biliyoruz ki o sesler abd deki dağdan geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST
Valla ben ne eğildim, ne büküldüm. Dine inanmıyordum. Bunu gizlemiyordum. Gördüğünüz gibi hala gizlemiyorum. Neysem oyum. Sen bir otur düşün, sen neysen o musun?
Ama okulda türbanlı öğrencilere tepki gösteren hocaları boykot ediyordum. Bunu yaparken Feto'ya da feto diyordum. Yaşım 16 idi. Kandırılmadım çok şükür. Fetocularla çok sağlam tartışmaya da girdim, Melih Gökçek ve Bülent Arınç tarafından "fetullah gulen hoca efendimize feto diyemezsin" diye tehdit de edildim. Salladım mı? Yok.
Ne islamla bir derdim vardı, ne cumhuriyetle. Hala da öyleyim. İnanmıyorum ve ne İslamla bir derdim var, ne cumhuriyetle... Yobaz kitle (muhafazakarlar demiyorum, dikkat edin) her fırsatını bulduğunda bizim inanç özgürlüğümüzü elimizden almaya uğraşıyor bıdık bıdık. Aynı yobazlar insanlar arasında ayrımcılık yapıyor falan... Bir düşünün şimdi, Allah korusun, ben memur olmak istesem olabilir miyim? Hahahahahahhaha!! Allah yazdı ise bozsun da, olamam yani. Sen de biliyorsun, ben de biliyorum.
Her fırsatta sırf siyasi çıkarı uğruna bizi bize düşüren kitleye rağmen de bu ülkenin muhafazakarlığı ile de bir derdim yok. Ama yalancılarla, yetim hakkı yiyenlerle, namussuzlarla, hırsızlarla, sütü bozuklarla derdim var. İsterse günde beş vakit namaz kılsın, isterse peynire tapsın, müşteri kaziklayan esnafla, millete pert arabayı boyasız diye kitleyen galeri ile derdim var. Bu ülkeyi parsel parsel satanlarla derdim var. Milletin boğazından kesip verdiği vergiyi müteahhitlere peşkeş çekenlerle derdim var. Çekemeyen anten taksın. Bunu da bu açıklıkla ifade ediyorum: Bu ülkenin bu katı atığı namussuzlar da, ateş olsa cürümü kadar yer yakar. Zaman herşeyin ilacı. Bu yozlar bir ıslık çalsa 10 it toplarlar. Ben bir ıslık çalsam binleri dizerim. Bu durum da zamanla namuslunun lehine iyice dönecek. Bu dediğimi de not edin.
Aranızda yobaz var mıdır bilmem. Yobazları kudurtalım: sizin inancınız, benim kültürüm. Bir gün öleceğim ve naaşım camiden kalkacak. Müslüman mezarlığına gömüleceğim. Kim bilir? Belki yanında ben yatıyor olurum yobaz kardeşim...
Ve bu kadar yılda bir kere yanıldım. Ve yanlış sebeple doğru oy verdim. Fetoyu iyice başımıza çıkaran meşhur anayasa değişikliği referandumunda... Hayatımdaki tek utancımdır. Yetmez ama evetçi olmadım. Ama fena yanılmıştım. Yanlış sebeple doğru oy verdim. "Bu anayasa geçecek, az farkla geçsin, dotler kalkmasın" dedim. Hayır bastım. En büyük utancımdır. Sen o kadar oku, et, anayasa değişikliğinin sebep olacağı açıklardan sızacakları atla... Yıllar sonra kendimi okumuş yarı cahil gibi hissettim. Utanç duydum. Gene sonuç doğru oldu da, sonuca giden mantığım yanlıştı. En büyük utancım da budur hayatta.
SİZ KENDİ DERDİNİZE YANIN. BENİM VİCDANIM RAHAT.Ama yalancılarla, yetim hakkı yiyenlerle, namussuzlarla, hırsızlarla, sütü bozuklarla derdim var. İsterse günde beş vakit namaz kılsın, isterse peynire tapsın, müşteri kaziklayan esnafla, millete pert arabayı boyasız diye kitleyen galeri ile derdim var.
DİYENE EN ÖZLÜ SÖZ NEDİR?
ALLAH SANA DERT VERSİN ÖMÜR BOYU KURTULMA..
-
quote:
Orijinalden alıntı: hapocod
Fetöyü aklama timi de gelmiş bir siz eksiktiniz. Neymiş islama karsitliktan feto karsiti olunuyormuş. İnsanda biraz omurga, gurur, şeref, namus ve haysiyet olsa bunu zaten yazmaz. Gerçi onlarida anliyorum, insan eski sevgilisini zor unutuyor.aynen öyle. Nerde bir fetö özlemi ile yanıp tutuşan kolay partici (şekil 1a chp) varsa fetö aklama peşinde. Çünkü bir tek adamın hası Fethulllah Gülen'i ikna ettin mi tüm 83 milyonun tabanı 70 milyonu senindi.. Vay BEEE!
ULAN VAR YA
LOTTA KAZANSAN ???
83 milyonun 70 milyonu..
Köpek gibi etek emzirirsin..
Olmadı sakso çekersin..
Ne adamdı ya..
:imdi adamı hapse atıyorlar vah vah
VAH VAH
ve de VEH!
-
@Mahsun Scofield Bir şey daha diyeyim. "Fettoş" aynen böyle "Fettöş" diyeceksin diye bir kalıp var geleceği gören Fethullah Gülen müritleri arasında. "Fettöş" diyen g.tü kurtarıyor diye İlahi mutlak gelecekten belirtiler arasında bir kavram var. Neden FETÖ değil de ilahi mutlak geleceğin kavramına uygun "FETToş" dedin merak ettim şimdi..
-
Feto diyenlere karşı fetö kelimesi üretildi ya. Ben de fetoya bir de ekleme yaptım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 3 Mart 2021; 6:49:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atatürk'ün en büyük hatası işte buydu. Bunun gibi tarikatları,şehleri,şıhların köklerini tam kazıyamadı... Belki daha çok yaşasaydı bunuda temizleyeceğine adım gibi emindim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X