Aynı saatte Tele 1 Kanalı' nda Merdan konuşurken uydu yayını da kesildi... |
|
Başlık düzeltilsin çünkü bu iddia değil bir gerçek. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 20 Mart 2025; 17:54:24 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin tüm yazdıkların yalan. Cd'ye bandrol konunca nasıl korsan oluyor? Korsan olmaması demek bandrolsüz yani vergisiz olması demektir. Devletin tüm meselesi o bandrolü sana satmaktı.Bende korsan cd satanlardan baskısı kutu herbirşeyi tam korsan cdler almıştım. Tek eksiği kutusunda bandrol yoktu. 25 sene önce dünya refah sürerken benim sefalet çekmem ne demek? Bugün dünyayla birlikte kriz mriz yaşamıyoruz. Onlar faizleri artırırken sen düşürüyordun ve araba- ev piyasasını uçurdun. Millet paradan kaçıp ev-araba alıp kendini korudu. Sen bu konuda kimseyi kandıramazsın. Afrika ülkelerinden beter enflasyon var 2018'den beri. Ne dünyası? Aklınca kriz her yerde var sadece bizde yok diyerek bunu normalleştirmeye çalışacaksın. Yemezler o taktikler eskidi. Ekonomi patladı rezillik oldu hala yalan söylüyorsun. Ülkeden kaçan kaçana. Fırsatını bulan devletin maaşı güzel torpilli memurları bile buradan iltica ediyor. Kemal dervişin programıyla 2001 krizinden çıkıldı. Siz yeni program yapmadınız. Imf programını harfiyen uyguladınız. 2013'te imf bitti ekonomiyi batırdınız. Gittiniz başka ülkelerden borçlanıp o parayı da yediniz. Zorladıkça batan sensin. Git istediğine sor. Niye programı harfiyen uyguladınız? Ekonomin neydi ki ırzına geçildi. Zaten batıktın. Otomobil fiyatlarının dünyada artması ne alaka ya? Arabanın fiyatı 20 bin dolarsa 9 bin dolar vergi alıp 29 bin dolara satılıyordu. Araba 22 bin dolar olunca sen 10 bin dolar vergi alıp neredeyse 32 bin dolara satılıyor. Ötv alıyorsun bir de kdv alıyorsun. Ne dünyasından bahsediyorsun sen? Buradaki şahin parasına orada 6-7 yaşında bmw alınıyor. Araba alacak vatandaşı vergiyle soyuyorsun bir de dünya falan diyorsun. Teknolojinin kalbi japonyada olmadığını nereden çıkardın? Sen bu ülkeyi ne sanıyorsun ki? Bir kere her türlü kişisel bilgilerin olduğu uygulamalardan büyük devletler çekiniyor. Veri hırsızlığı oluyor diye. Öyle sizin gibi vatandaşın verilerini satmıyorlar. Dijital ortam güvenli değil. O programları yapanlar kadar bilgisi olan kötü niyetli yazılımcılar var. Bu işleri icat eden kullanmıyor bir sen zekisin ya. Dolar hesabına girmediysen 98 dolar yazmışın o neydi? O da yalandı ya. Ben boşuna dolar enflasyonu demedim. Asgari ücret ne diye işime gelmesin? 22 bin lirayla kim çalışmak istiyor ki. İyi bir maaş olsa millet asgari ücretli işlerden kaçmazdı. Asgari ücret eskiden de yetersizdi şimdi de birşeye yaramıyor. Dışarıda 200 liraya karnın doymuyor. Neredeyse 5 dolar. Senden 6-7 kat zengin amerikalıyla aynı fiyatlarda yemek yiyorsun. Hem de kalite yerlerde. Benim 90'lardaki enflasyondan haberim var da senin yok herhalde. Birkaç senedir 90'ların enflasyonunu yaşıyoruz. En azından 90'larda enflasyon yüzde 70 ise maaşlara yüzde 70 artı yüzde 2-3 refah payı verilirdi. Öyle şimdiki gibi enflasyona 50 deyip maaşlara 25 zam yapmazlardı. Devlet eliyle böyle fakirleştirilmezdik. Eve 2 tane asgari ücret girse zor geçinirsin. Eskisi gibi ev-araba alamazsın hepsi hayal. Al sana fakirleşme örneği. Asgari ücreti istersen 50 bin yap o parayla birşey alamadıktan sonra miktarının hiçbir önemi yok. Ben boşuna demedim 23 senede eşeği koysan birşeyler değişirdi diye. Dünyada geriye giden ülke yok. Hepsi iyi kötü büyüyor gelişiyor. 90'larda komünizmden çıkan fakir doğu avrupa ülkeleri bile kişibaşı milli gelirde türkiyeyi geçti gitti. Sen hala parti purti diyorsun. İyi yönetseydin dünkü fakir ülkeler seni geçemezdi. Sen bu saçma sapan mesajlarla hiç algı yapmaya uğraşma. Senin bu yazdıkların 7-8 yıl öncesinde kaldı. Ekonomide savunacak birşey yok sen gelmişin 30 sene öncesi şöyleydi böyleydi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 20 Mart 2025; 19:41:13 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar 500 mb'lik türk telekom paketi kullanıyorum imamoğlu gözaltına alındığından beri twitter,instagram,youtube ve whatsapp giremiyorum acaba ücretini ödediğim interneti kısıtladıkları için kısıtladıkları gün kadar ücret iadesi alabilirmiyim yada faturama indirim sağlatabilirmiyim ? |
Bölge bölge yoğunluk olabilir olaylardan ötürü çok yüklenen olursa çöküyor galiba şebekeler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mart 2025; 20:41:1 > |
SİSTEM 1 Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ
SİSTEM 2 KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W |
İstanbul Tuzla bölgesinde Youtube, Instagram, Whatsapp girilmiyor. |
"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
|
Bana cahil diyene bak. Her söylediğinde cahilliğinle ezildin bandrolden tutturmaya çalışacaksın. Ekonomi yalanların işlemedi. Öğrettikleri ezber bilgileri sıraladın ama en ufak cevap veremedin. Lafta yaşında büyüktü ya o yılları uyuyarak mı geçirdin? Senin gibiler düşük eğitimli haliyle burada diş geçirebileceğini sanıyor? O yıllarda oyunun satışını firma yapmasa kaç yazardı? Bu kadar senede atari veledi gibi kalmışın sen. Biraz daha konuşsan kol bozukta dersin. Siyasi partilerden bile haberin yok. Lafta akplisin ama 2001 yılında o partinin tabansız köksüz kurulduğunu mu sandın? Fazilet, dyp, rp, anap vekillerinden kuruldu. Birde 85 yıl demiş şaka gibi. Anap iktidarı sizin değil miydi refah partisini de dışladın mı? Erdoğan belediye seçimini hangi partiyle kazandı ondan da haberin yok. Dp, Ap, Msp gibi partiler kimin zihniyeti? Senin gibilerin anası babası bu partilere oy veriyordu ve bu partiler iktidar oldu. Geçmişini inkar etmekte ne bileyim ayrı birşey. Demek ki 85 sene falan değilmiş. Beğenmediğin zihniyette kendi zihniyetinmiş. Sen bu forumda iş yapmazsın. Seni buraya biri göndermiş ama fena rezil olursun. 23 senede senden birşey olsaydı bu yaşında üç kuruş parayı cebine sıkıştırdıklarında burada algı denemeye çalışmazdın. Demek ki fukaranın tekisin 23 senede hiç ilerleyememişsin burada ekmek arıyorsun. |
Ölmek mi istiyorsun? Git o zaman at kendini denize. 5 saniye sonra hayatta kalmak için çırpındığını fark edeceksin. Sen kendini öldürmek istemiyorsun sen içindeki bir şeyleri öldürmek istiyorsun.
Morgan Freeman |
Düşünün ki, tum bu insan haysiyetine kulliyen aykırı durumlara ragmen, yıllardır herif yuzde 50 oy alio aldi. Her iki kisiden birinin. Mutlaka cevrenizdede vardir. Haysiyeti, insan onurunu, ozgurlugu, hukuku zerre takmayan, maasina zam geldi diye, alni secdeye degiyo die, dusmanimin dusmani dosttur die , primat zekali die, cocugunun gelecegini umursamadigi icin yada baska sebeblerden oy verenler vardir etrafinizda akrabalarinizda. Cocukken gencken gecirdigi travmayı atlatamayan babasindan gordugunu vahiy kabul edip dunyadaki tum yasaları, bilimi reddeden sadece nefes aldigi için secmen sıfati olanlar var etrafta. Hep aynı adamı seçip, fakirlikten şikayet edenlerin ülkesi. Hep aynı patikadan gidip ben niye yılda 20 kilo et yiyorum diye sormayan millet. Şukreden kanaat eden sabreden kötüsü de var cennet var diyen millet. Hayırlı tıraşlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 20 Mart 2025; 21:39:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 20 Mart 2025; 22:15:4 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |