Aynı saatte Tele 1 Kanalı' nda Merdan konuşurken uydu yayını da kesildi... |
Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (17. sayfa)

-
-
Başlık düzeltilsin çünkü bu iddia değil bir gerçek.
-
herşeyi anladıkta youtube neden kapattı bu şerefsizler ya..
tv den rahat rahat yayın izliyorduk şimdi vpn ile uğraştırıyorlar telefonla iyi hoşta, tv ye kurulmuyor vpn, modeme kuruluyor oda çok zahmetli anlaması zor uzun iş
ülkenin hitler Almanyasından farkı yok Allah belasını versin bunların
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan önüne gelen devlete ve bize dilediği gibi hakaret ediyor admin benim hiçbir hakaret ve kuraldışı olmayan mesajlarımı bildirim bile yapmadan siliyor. İnsanlara haber vermeden, sebep göstermeden mesaj silmek korkaklıktan başka bir şey değil. İyice chp forumuna dönmüş burası 2 tane mesajın neyinden korkuyorsunuz? Sadece kendi aranızda konuşarak anca kendinizi kandırırsınız. Aynen böyle deve kuşu gibi kafanızı kuma gömün, belki tekfurunuzu kurtarırsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 20 Mart 2025; 17:54:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bandrollü CD'ler öyle uyduruktan tezgahlarda satılmıyordu. Benim Carrefour'dan bile bandrollü korsan CD almışlığım var.
Tabi yok. 25 sene önce dünya refah sürerken sen seflet çekiyordun. Bugün ise dünya ile birlikte kriz yaşıyorsun.
Kemal Derviş ekonomiyi düzeltti? Dur güleyim de boşa gitmesin. Kemal Derviş ekonominin ırzına geçen bir numaralı insandır.
Otomobil fiyatları dünya çapında arttı, Türkiye'de değil.
Teknoloji gelişti de bu neden teknolojinin kalbi kabul edilen Japonya'da yok misal? Zorladıkça batıyorsun, farkında değilsin.
Ben dolar hesabına girmedim, asgari ücreti söyledim, işine mi gelmedi? Adam enflasyon diyor. Senin 90'lardaki enflasyondan haberin yok sanırım. Ya da var da işine gelmiyor.
Hala yalan söylüyorsun.
-
Hala kısıtlamalar devam ediyor. İddiası falan kalmadı bu işin.
İşi gücü olanlar için ayrı bir zulüm. En basit şey olan WhatsApp i kullanmak, PC den bağlanmak bile işkence oldu. İşimiz gücümüz aksıyor. Kimsenin umrunda değil mi?
Senin tüm yazdıkların yalan.
Cd'ye bandrol konunca nasıl korsan oluyor? Korsan olmaması demek bandrolsüz yani vergisiz olması demektir. Devletin tüm meselesi o bandrolü sana satmaktı.Bende korsan cd satanlardan baskısı kutu herbirşeyi tam korsan cdler almıştım. Tek eksiği kutusunda bandrol yoktu.
25 sene önce dünya refah sürerken benim sefalet çekmem ne demek? Bugün dünyayla birlikte kriz mriz yaşamıyoruz. Onlar faizleri artırırken sen düşürüyordun ve araba- ev piyasasını uçurdun. Millet paradan kaçıp ev-araba alıp kendini korudu. Sen bu konuda kimseyi kandıramazsın. Afrika ülkelerinden beter enflasyon var 2018'den beri. Ne dünyası? Aklınca kriz her yerde var sadece bizde yok diyerek bunu normalleştirmeye çalışacaksın. Yemezler o taktikler eskidi. Ekonomi patladı rezillik oldu hala yalan söylüyorsun. Ülkeden kaçan kaçana. Fırsatını bulan devletin maaşı güzel torpilli memurları bile buradan iltica ediyor.
Kemal dervişin programıyla 2001 krizinden çıkıldı. Siz yeni program yapmadınız. Imf programını harfiyen uyguladınız. 2013'te imf bitti ekonomiyi batırdınız. Gittiniz başka ülkelerden borçlanıp o parayı da yediniz. Zorladıkça batan sensin. Git istediğine sor. Niye programı harfiyen uyguladınız? Ekonomin neydi ki ırzına geçildi. Zaten batıktın.
Otomobil fiyatlarının dünyada artması ne alaka ya? Arabanın fiyatı 20 bin dolarsa 9 bin dolar vergi alıp 29 bin dolara satılıyordu. Araba 22 bin dolar olunca sen 10 bin dolar vergi alıp neredeyse 32 bin dolara satılıyor. Ötv alıyorsun bir de kdv alıyorsun. Ne dünyasından bahsediyorsun sen? Buradaki şahin parasına orada 6-7 yaşında bmw alınıyor. Araba alacak vatandaşı vergiyle soyuyorsun bir de dünya falan diyorsun.
Teknolojinin kalbi japonyada olmadığını nereden çıkardın? Sen bu ülkeyi ne sanıyorsun ki? Bir kere her türlü kişisel bilgilerin olduğu uygulamalardan büyük devletler çekiniyor. Veri hırsızlığı oluyor diye. Öyle sizin gibi vatandaşın verilerini satmıyorlar. Dijital ortam güvenli değil. O programları yapanlar kadar bilgisi olan kötü niyetli yazılımcılar var. Bu işleri icat eden kullanmıyor bir sen zekisin ya.
Dolar hesabına girmediysen 98 dolar yazmışın o neydi? O da yalandı ya. Ben boşuna dolar enflasyonu demedim. Asgari ücret ne diye işime gelmesin? 22 bin lirayla kim çalışmak istiyor ki. İyi bir maaş olsa millet asgari ücretli işlerden kaçmazdı. Asgari ücret eskiden de yetersizdi şimdi de birşeye yaramıyor. Dışarıda 200 liraya karnın doymuyor. Neredeyse 5 dolar. Senden 6-7 kat zengin amerikalıyla aynı fiyatlarda yemek yiyorsun. Hem de kalite yerlerde.
Benim 90'lardaki enflasyondan haberim var da senin yok herhalde. Birkaç senedir 90'ların enflasyonunu yaşıyoruz. En azından 90'larda enflasyon yüzde 70 ise maaşlara yüzde 70 artı yüzde 2-3 refah payı verilirdi. Öyle şimdiki gibi enflasyona 50 deyip maaşlara 25 zam yapmazlardı. Devlet eliyle böyle fakirleştirilmezdik. Eve 2 tane asgari ücret girse zor geçinirsin. Eskisi gibi ev-araba alamazsın hepsi hayal. Al sana fakirleşme örneği. Asgari ücreti istersen 50 bin yap o parayla birşey alamadıktan sonra miktarının hiçbir önemi yok.
Ben boşuna demedim 23 senede eşeği koysan birşeyler değişirdi diye. Dünyada geriye giden ülke yok. Hepsi iyi kötü büyüyor gelişiyor. 90'larda komünizmden çıkan fakir doğu avrupa ülkeleri bile kişibaşı milli gelirde türkiyeyi geçti gitti. Sen hala parti purti diyorsun. İyi yönetseydin dünkü fakir ülkeler seni geçemezdi.
Sen bu saçma sapan mesajlarla hiç algı yapmaya uğraşma. Senin bu yazdıkların 7-8 yıl öncesinde kaldı. Ekonomide savunacak birşey yok sen gelmişin 30 sene öncesi şöyleydi böyleydi.
-
Vpn sirketleri bayram edecek desenize
YouTube intagram twiter açılmıyor. Türk Telekom
Whatsap dahil çalışmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 20 Mart 2025; 19:41:13 >
Cahil. Korsan demek yayıncı firmanın satışını yapmadığı oyun demek. Devlet genellikle Bulgaristan'dan gelen, orijinal gibi gözüken, kutusu, kitapçığı olan kaliteli oyunlara bandrol basıyordu.
Olmayan bilginle saçmalayıp duruyorsun. Gir Ekşi'ye misal, ya da retro oyun muhabbeti dönen kanallara, oralarda da görürsün. Ben defalarca aldım, özellikle de Kadıköy'de Osmanağa Camii'nin altındaki dükkandan ve Carrefour'dan.
Cahilsin, kendi cahilliğini başkalarına yalan söylüyorsun diyerek kapamaya çalışıyorsun.
Daha fazla seninle tartışmanın lüzumu yok, seviye yerlerde çünkü.
Biz o eşeği 85 sene bağladık, ama bir cacık olmadı. 23 senede senden de bir şey olmamış belli ki, cahilliğe tam gaz devam.
-
Turk telekom iptal aynen
Arkadaşlar 500 mb'lik türk telekom paketi kullanıyorum imamoğlu gözaltına alındığından beri twitter,instagram,youtube ve whatsapp giremiyorum acaba ücretini ödediğim interneti kısıtladıkları için kısıtladıkları gün kadar ücret iadesi alabilirmiyim yada faturama indirim sağlatabilirmiyim ?
-
Bölge bölge yoğunluk olabilir olaylardan ötürü çok yüklenen olursa çöküyor galiba şebekeler
yada büyük illere yavaşlatma var baksana millet giremiyorum diyor
giremeyen ilini belirtse her şey belli olur aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Mart 2025; 20:41:1 > -
İstanbul Tuzla bölgesinde Youtube, Instagram, Whatsapp girilmiyor.
-
Bana cahil diyene bak. Her söylediğinde cahilliğinle ezildin bandrolden tutturmaya çalışacaksın. Ekonomi yalanların işlemedi. Öğrettikleri ezber bilgileri sıraladın ama en ufak cevap veremedin. Lafta yaşında büyüktü ya o yılları uyuyarak mı geçirdin? Senin gibiler düşük eğitimli haliyle burada diş geçirebileceğini sanıyor? O yıllarda oyunun satışını firma yapmasa kaç yazardı? Bu kadar senede atari veledi gibi kalmışın sen. Biraz daha konuşsan kol bozukta dersin.
Siyasi partilerden bile haberin yok. Lafta akplisin ama 2001 yılında o partinin tabansız köksüz kurulduğunu mu sandın? Fazilet, dyp, rp, anap vekillerinden kuruldu. Birde 85 yıl demiş şaka gibi. Anap iktidarı sizin değil miydi refah partisini de dışladın mı? Erdoğan belediye seçimini hangi partiyle kazandı ondan da haberin yok. Dp, Ap, Msp gibi partiler kimin zihniyeti? Senin gibilerin anası babası bu partilere oy veriyordu ve bu partiler iktidar oldu. Geçmişini inkar etmekte ne bileyim ayrı birşey. Demek ki 85 sene falan değilmiş. Beğenmediğin zihniyette kendi zihniyetinmiş.
Sen bu forumda iş yapmazsın. Seni buraya biri göndermiş ama fena rezil olursun. 23 senede senden birşey olsaydı bu yaşında üç kuruş parayı cebine sıkıştırdıklarında burada algı denemeye çalışmazdın. Demek ki fukaranın tekisin 23 senede hiç ilerleyememişsin burada ekmek arıyorsun.
-
Yazıyı baştan sona okudum, şimdi de çok fark göremedim. En iyisi bunu ülke ve dünya gündemine konu olarak açın gençler öğrensinler Tüp kuyruklarını. Bu arada bazı şeyleri unutmuşsunuz. Mesajı tekrar yazarken eklersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Düşünün ki, tum bu insan haysiyetine kulliyen aykırı durumlara ragmen, yıllardır herif yuzde 50 oy alio aldi. Her iki kisiden birinin. Mutlaka cevrenizdede vardir.
Haysiyeti, insan onurunu, ozgurlugu, hukuku zerre takmayan, maasina zam geldi diye, alni secdeye degiyo die, dusmanimin dusmani dosttur die , primat zekali die, cocugunun gelecegini umursamadigi icin yada baska sebeblerden oy verenler vardir etrafinizda akrabalarinizda. Cocukken gencken gecirdigi travmayı atlatamayan babasindan gordugunu vahiy kabul edip dunyadaki tum yasaları, bilimi reddeden sadece nefes aldigi için secmen sıfati olanlar var etrafta. Hep aynı adamı seçip, fakirlikten şikayet edenlerin ülkesi. Hep aynı patikadan gidip ben niye yılda 20 kilo et yiyorum diye sormayan millet. Şukreden kanaat eden sabreden kötüsü de var cennet var diyen millet.
Hayırlı tıraşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 20 Mart 2025; 21:39:7 >
Benim niye bu yasaklardan haberim yok.
Sadece ekşide başlığını görmüştüm o kadar.
Netgsm internet kullanıyorum dünden beri donma takılma olmadan VPN kulllanmadan cayır cayır hepsine girebiliyorum.
YouTube Twitter Instagram IPTV online oyunlar vb. Hiçbir sıkıntı yok.
DNS kullanarak tüm yasaklı sitelere girebiliyorum. VPN kullanmıyorum.
Türknetten geçtim hem daha uygun fiyatlı hem de indirimli kullanıyorum.
Geçmek isteyen varsa öneririm.
ıss firmasını değiştirmek isteyenler, geçiş durumunuz müsaitse boşuna can çekişmeyin gelin Netgsm internete kafanız rahat etsin.
Aboneliğim güncel ve aktiftir.
İndiriminiz ilk faturanıza hemen yansır.
Böylece 6 ay boyunca ayda 40 TL indirim kazanıyorsunuz faturanız hafifliyor, kendi referansınız ile abone getirin siz de getirdiğiniz her abone başına karşılıklı olarak 6 ay boyunca ayda 40 ar TL indirim kazanıyorsunuz.
Sınır yok ne kadar getirirseniz sizin yararınıza, indirimler toplamınız ödeme tutarınızdan fazla olursa fatura ödemiyorsunuz.
Netgsm "Arkadaşını getir kampanyası"
30 haziran 2025e kadar devam ediyor.
Yasak yok her şey açık ayna gibi.
Referans paylaşmak yasak olduğu için malesef burada paylaşıyorum.
Sorularınız olursa Dm'den yazabilirsiniz.
Daha ne olsun çıkın çıkın gelin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 20 Mart 2025; 22:15:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hangi ISS firmasını kullanıyorsunuz, DNS ayarı yaptınız mı, VPN kullanıyor musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X