Şimdi Ara

Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
22.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kocaeli daricada hiz 100 ama instagram zortingen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ağır aktrollsün be hocam  

benim ailem bile 2000, 2010 lu yıllarda zenginlik içinde yüzerdik diyor, yurtdışına git kendini kurtar diyor. bugün 1 tane bile ekonomi iyi diyen akp li insan yok çevremde hepsi ekonomi kötü ama ne yapabiliriz diyor  

Türkiye’de sosyal medya ve mesajlaşma platformlarına yönelik geniş çaplı kısıtlamalar 40 saattir devam ediyor.

NetBlocks verilerine göre, WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter ve Telegram gibi platformlarda erişim ciddi oranda düşmüş durumda.

Kısıtlamalar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da dahil olmak üzere siyasi muhalif isimlerin gözaltına alınmasının ardından başladı.

Halkın bilgiye erişimini önemli ölçüde kısıtlayan bu engellemeler, sosyal medya üzerindeki haber akışını yavaşlatıyor.

Görseldeki analiz tablosu, Türkiye’deki farklı internet servis sağlayıcılarında sosyal medya platformlarının erişim oranlarının büyük ölçüde düştüğünü gösteriyor. Özellikle WhatsApp kullanımında %90’a varan erişim kayıpları dikkat çekiyor.

Kısıtlamaların ne zaman kaldırılacağına dair resmi bir açıklama yapılmış değil.

Kaynak: NetBlocks

x (formerly twitter)
    Yabancı Basın (@yabancibasin) on X
    https://x.com/yabancibasin/status/1902814603635200459

• Mevcut kullandığınız ISS firmanız ile herhangi bir taahhüdünüz yoksa, farklı bir ISS firmasına geçiş durumunuz müsaitse fiyat performans olarak sizleri Netgsm internete davet ediyorum.

Ben de herhangi bir sıkıntı kısıtlama donma takılma çatlama patlama yok.

Tüm platformlara VPN kulllanmadan sadece DNS ayarı ile girebiliyorum.

Sizler de fazla kafanızı yormadan Netgsm internete geçin ve rahat edin.

Sorularınız olursa Dm'den yazabilirsiniz yardımcı olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet bende de açıldı, hele şükür.

• İstanbul'da Kablonet'te dün sabahtan beri Youtube, Twitter, Instagram, Tiktok tamamen yok, Whatsapp ve Telegram mesajlar gidiyor, resim, medya yollanamıyor, sesli arama yapılamıyor. Facebook'a girebiliyorum.

Bunu yazdıktan 20dk sonra youtube, twitter, instagram, tiktok'u açtılar. Whatsapp ve Telegram tam normale dönmedi ama çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bparker -- 21 Mart 2025; 1:45:25 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Mart 2025; 1:20:17 >
  • Bu iktidar 23 yılda milletine etmediği zulmü bırakmadı, milleti gitti minnet edip yine onu seçti. Böyle bir millet dünyada yoktur. O yüzden ne yapsalar müstehak.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Senin ailenin rant kapısı kapanmıştır, doğaldır.

• Reise baya kızmışlar

x (formerly twitter)
    Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) on X
    https://x.com/RTErdogan/status/1902797291318284378
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Merhaba dostlar, QNB mobil uygulamasını google play store üzerinden indirip 4Y8K3J7N3 davet kodu ile ücretsiz kaydolup 500 TL kazanabilirsiniz :) Yardımcı olmamı isterseniz mesaj atabilirsiniz. Hayırlı akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Bayağı fena mesajlar var, ilk defa bu kadar sert mesajlar görüyorum Erdoğan'a yazılan  

Aynen ilginç 

Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • Eski telefonum kırıldı!!
    Yeni telefona geçtim,ancak 2 gündür Whatsapp sohbetler yüklenmiyor.
    Medya yedeği indi ancak.Oturum açılmıyor.
    Yeter artık.Bu devirde bize reva mı!!

• Güvenlik nedeniyle DNS veya VPN kullanımı yapmıyorum. Millenicom kullanıyorum.

"Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Erişim yasağı kalkmış, allah devletimizden razı olsun cehape zihniyetinin getirdiği engeli kaldırmışlar. Bundan sonra yasaklar kalktığına göre hedef kızıl elma ☝️😉😎🔥

Bu kullanıcı, profil detaylarına sadece yöneticilerin erişebilmesine izin verdi, bu nedenle görüntüleyemiyorsunuz.

FIFA Online 4 [ANA KONU]
  • kapatılar yine açtılar ülke bitti

Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.