Şimdi Ara

Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
22.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yangından mal kaçırılmasa yasak olmaz.

    17-25 Aralıkta böyle bir yasak yoktu mesela.

    Bundan sonrası zor bir dönem , akp azınlıkta , gerçek destekçileri yüzde 10'u bulmaz.

    sürekli baskıyı arttırmaları gerekecek, bunda sürdürülemez.

  • Android TV den Youtube dünden beri bende açılmıyor, TV den açabilen var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu yasaklar Bir haftadan uzun sürerse halk cidden kin başlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yasaklar, bant daraltması sadece istanbul özelinde olduğu için çoğunluğun umurunda değil.

  • Parasını verdiğim hizmeti kullanamıyorum, şimdi bu gasp değil midir? bir belediye başkanı göz altına alınabilir ama interneti kısıtlamak kabul edilebilir bir şey değil.

  • İnternet özgürlüğü elinden alınan bir ülke özgür değildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpye ou yok

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Eskiden daha iyiydi? Verileri koysana buraya nasıl daha iyi imiş? Ben koyabilirim zira.

    Sana bandrollü korsan CD göstereyim mi?

    Ve de ben 90'lar sonu ve 2000 başlarından bahsediyorum.

    Kısaca, yaşının yetmediği konularda atıp tutma. Yaşın tutuyorsa da yalan söyleme.

  • fb-gs macini bu yüzden mi, kura ile, gelecek haftaya ayarladilar acaba?

    imamoglu bu hafta gündemde kalir sonra derbi falan derken olaylar hemencik unutulur

    her sey bilerek planlanmis cok önceden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her özel günde sosyal medya engeli geliyor bu nedir 😅

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • spider-pro S kullanıcısına yanıt

    De get. Biz sanki tezgahtan 1 liraya cd almadık. Ps1 vardı bende. Yaşım yetmiyormuş ben pentium 2 bilgisayar kullanıyordum w98 ile. O yıllarda bir bilgisayar 1000 dolara mal oluyordu. 386dx görmüş adamım.


    Ben sana 23 yılda eşeği koysan birşey değişir dedim. Dünyada geriye giden ülke yok. Bu kadar vergi alan başka hükümette yoktu. O eleştirdiğin yıllarda biz doğru düzgün vergi vermiyorduk. Ekonominin çoğu kayıtdışıydı. Al hükümeti başına çankaya noterini koy bakanlara engel olmasın. Bırak bakanlar çalışsın belki daha iyi yere gelirdi ülke. En azından tüm dünya faiz yükseltirken faizi indirme gibi bir salaklık yapmazlardı. Zaten 2001'de imf programıyla gelen kemal derviş sayesinde ekonomi düzeldi. Adamın işi bitti kovdunuz ekonomi bir daha iflah olmadı. Amerikanın para saçtığı, ucuza kredi verdiği yıllarda senin meşhur hükümetin ne yaptı? Ülkenin dünyadaki sıralamasını mı yükseltti? Bu ülke sıralamada hep aynı yerde. Sen gelmişin çubuk kraker 100 bin lira demişin. Ben sana dedim ki o para bugünün 10 kr'si. Hadi 10 misli ver yani 1 lira git çubuk kraker al? O dediğin kahverengi 100 bin liradan bende var. Yaş mevzusuna hiç girme. Öyle teknolojinin ilerlemesiyle değişen şeyleri icraat diye gösterme.


    Şimdi emekli olacağın parayla anca 2. el araba alırsın o zamanlarda en azında işe yarar birşeyler alınıyordu. Dolar molar hesaplarına da girmişin doların enflasyonundan ve ülkedeki pahalılıktan haberin yok. O senin bahsettiğin yıllarda avrupa ülkelerine göre türkiye bedavaydı. Şimdi pahalılıktan turistler kaçıyor. Yeme içme işleri londradan, romadan pahalı olmuş. Sen bunu dolarla markla açıklayamazsın.


    Yalan söyleyen asıl senin gibiler. Mesela önceden mhrs yoktu gider hastanede sabahın köründe adını yazdırırdın. Teknoloji gelişti böyle şeyler çıktı bunu nimet gibi anlatırsınız. Zaten biz hep bedavacıyız biz vergi mergi birşey vermeyiz hükümet parayı nereden buluyorsa bize hizmet getiriyor. Bizim verdiğimiz paranın birazıyla bir hizmet yapılınca sanki haketmediğimiz birşey veriliyormuş gibi gözümüze sokarsınız. Nankörüz biz ya doğrusunu siz biliyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 20 Mart 2025; 15:9:44 >




  • orhann O kullanıcısına yanıt

    Youtube da engelli durumda hocam. Sosyal medya platformlarının tamamına bant daraltması uygulamışlar. (Twitter, Facebook, Instagram, Youtube, Tiktok, Whatsapp vs.)


    Yani yandaş haber siteleri ve tv kanalları dışında hiçbir yerden bilgi almamız istenmiyor sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 20 Mart 2025; 15:26:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spider-pro S kullanıcısına yanıt

    ne anlatıyorsun palavracı!


    sene 99 ben siemens pc almıştım 800mhz ler o zaman en son seviyeden çıkmıştı


    4 daire , 1 tane yazlık daireyi de 2.5 sene önce 8 tlden 20 tleye doları fırlatan reisin sayesinde aldık!


    90larda kilo kilo zehirsiz üzümler alıyorduk!


    ne anlatıyorsun palavracı!

  • Muz Cumhuriyetin de herşey normaldir...

  • yeter ulan yeteeeeerr(ne zaman acilcak acaba-)

  • dün akşam saat 8 civarında internette yavaşlama oldu
    kablonet kullanıyorum, gündüz yavaşlama olmadı
    modemi baştan başlatınca hız yine düzeldi..
    bant daraltma yapılmış olsalar hız normale dönmezdi.
    nedeni anlayamadık

  • adamlar millet uyanmasın birlik olmasın diye her seferinde koyun gibi bilgi paylaşımımızı engelliyor bu nedir TÜRKİYE bir adım ileri değil 100 yıl geriye gitmiş t

  • 2000'lerde ekonomik kriz vardı ama alım gücümüz kesinlikle daha fazlaydı ve insanlar bu kadar mutsuz, karamsar değildi. Hile hurda daha azdı.

    Herkes diyor ya maaşlar da ona göre arttı diye, atladıkları en önemli nokta vergiler bu kadar yüksek değildi. O yüzden lise mezunu bir memur bile

    ev, araba sahibiydi. Öğretmenlerin ise çoğunda ev araba + yazlık vardı, Tekirdağ/Çanakkale'deki yazlık villalar hep eski öğretmenlerindir. Öğretmenler siteleri dolu.

    Şimdi gitsin öğretmen kendine 2+1 oturacak evi zor alıyor.

    Evet AKP'nin de ilk geldiği 2 dönem yaşam kalitesi bu şekile yakın devam etti ama 2010'dan sonra hayat kalitemiz uçurumdan aşağı yuvarlandı.

    Şu an bir mühendisin rahatça sıfır araba alamamasının sebebi maaş sorunu değil, dünyanın en yüksek vergileridir.

  • Vain kullanıcısına yanıt
    Maaşlar asla ona göre artmadı.

    İşyerinden tazminatını alan ev araba arsa alıyordu şimdi mutfağına tadilat yapamıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.