|
Bildirim

|
Uygulamayı her şey uygulamasına çevirirlerse "hiçbir şeye" dönüşecek.
|
|
Eskisi gibi takip ettiklerimin her tweetini göremiyorum. Bazısı sana özel kısmında falan görünüyor. Ana sayfayı düzeltsin önce.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
twitter en iyisiydi onu da bitirdiler ismi de havası da söndü , anonim hesabımı bile aylar önce sildim tek severek takip ettiğim medya aracıydı |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 17 Mayıs 2024; 19:44:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
çok vakit geçirdiğim için ama bu sitenin karmaşık bir hal aldığı gerçeğini değiştirmez |
|
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
talihsiz bir seçim bence... bir çok insanın aklına x denilince, büyük sükse yapan ve başarılı olan son yılların trendi bu film geliyor çünkü: |
|
AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |