Şimdi Ara

Turnuvada kullanılan klavyeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gördüm oddone sanırım g710 kullanıyor

Peki hiç blackwidow 2013 kullanan gördünüz mü turnuvada?

• Çok fazla marka modele veya o şunu bunu kullanıyora takma. İnternete o modelin adını yaz ve sonunda sorun hata bozuk yaz arat hangi modelde bu aramalar sonucunda az şey çıkıyorsa onu al. Yada git basit bir mekanik klavye al.

Bu arada bu bölümde millet 10tl için hırsızlık, nankörlük, 5tl lik skini bedavaya getirmeye çalışıyor.O dediğin ürünleri kullanan 1000'de 1 çıkar. Diğer bölümlerde soruştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cayatai -- 2 Şubat 2014; 7:50:06 >
  • Bende Razer Blackwidow Ultimate 2013 var. Çift basma sorunu var P K Z ve . bazen çift basıyor. Daha garantiye göndermedim. Şu aralar oyun oynamadığım için pek sorun teşkil etmiyor ama mutlaka göndereceğim.

Bu arada Cayatai ye katıldığımı da belirtmek istiyorum. Bu bölümde yaşı küçük olan ve sahip olmadığı şeyleri sahipmiş gibi gösteren çok insan var. Birde "Benim kullandığım ürünler süpperdir ,diğerleri çöptür." mantığında insanlar da bolca mevcut. Birşeyi almadan önce olabilecek sorunları hem türkçe hem ingilizce olarak aratırsan daha tatminkar cevaplar alırsın.
    not: P nin azizliğine uğramışık yine .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 2 Şubat 2014; 8:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cayatai

Çok fazla marka modele veya o şunu bunu kullanıyora takma. İnternete o modelin adını yaz ve sonunda sorun hata bozuk yaz arat hangi modelde bu aramalar sonucunda az şey çıkıyorsa onu al. Yada git basit bir mekanik klavye al.

Bu arada bu bölümde millet 10tl için hırsızlık, nankörlük, 5tl lik skini bedavaya getirmeye çalışıyor.O dediğin ürünleri kullanan 1000'de 1 çıkar. Diğer bölümlerde soruştur.

Bende ürün var zaten sıkıntı şurda ayda birde olsa millet bana G710+ mu yoksa BW2013 mü diye soruyor. Bende pro oyuncular ne kullanıyor diye merak ettim. Turnuvada G710+ gördüm ama hiç razer görmedim. Ona göre eğer hiç bir turnuva oyuncusu kullanmıyorsa 20013 modeli dahil tavsiye etmeyeceğim direk G710+ alın derim.

Ayrıca para meselesine gelirsek 10 tane Legendary Skin parasına satılıyordu bir ara.

• CLG Evil Geniuses Alliance ve Türkiye'den TT takımlarının sponsoru Razer olduğu için onlar Blackwidow kullanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

CLG Evil Geniuses Alliance ve Türkiye'den TT takımlarının sponsoru Razer olduğu için onlar Blackwidow kullanıyor

Cevap için sağol ama sponsoru olduğu için takımca kullanmaları etkisiz elaman gibi bişey. Bende özellikle logitech felan sponsormu oddone'a diye baktım ama öyle bir bilgi bulamadım. Zaten takımcak herkesin klavyesi farklıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

CLG Evil Geniuses Alliance ve Türkiye'den TT takımlarının sponsoru Razer olduğu için onlar Blackwidow kullanıyor

Cevap için sağol ama sponsoru olduğu için takımca kullanmaları etkisiz elaman gibi bişey. Bende özellikle logitech felan sponsormu oddone'a diye baktım ama öyle bir bilgi bulamadım. Zaten takımcak herkesin klavyesi farklıydı.

Logitech sponsormuş tişörtlerinin arkasında Llogitech yazıyor TSM oyuncularının
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mekanik Klavyeler icin O Ring
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende g15 v2 var. orda burda bi sürü klavye kullandım bunun kadar güzel klavye yok. yaklaşık 5 yıldır da kullanıyorum tek bi tuşu bile bozulmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 3 Şubat 2014; 10:19:31 >
  • Cayatai cok hakli. Bazi oyun gruplarinda da bakabilir/gorebilirsin; 3000Tllik bilgisayar toplayip "beyler bunu alacagim gta v bf4 calistirir mi? İlerde rami 16 gb yapacagim" tarzi konusup kebdini zengin gosterip ego tatmini yapiyorlar. Yoksa bircogu benim gibi 1.6ghz islemcili pc kullaniyorlar.

• kmf'de sponsor logitech olduğu için logitech'in sponsor olmadığı turnuvada görebilirsin kullanılmadığını
  • bende casper yazısı silinmiş mouse

yazısı silinmemiş ama araları yemekhaneye dönmüş klavye

birde mükemmel görünümlü casper mouse pad var(tertemiz)

kulaklık 20 liralık bişey ama tuşuna bastınmı mikrofonu susturuyo teknolojik yani
  • G710 kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Tuş tepkimeleri harika. Ayrıca mekanik klavyelere oranla sesi de oldukça az. Yanlış hatırlamıyorsam g710 un aynı anda birden fazla tuşa basma sayısı bw2013 den oldukça yüksek bir rakamdaydi. Benim turnuvada dikkatimi çeken mouse.padler oluyor. Adamlar 1 metrekare mouse pad kullanıyor.

• A4Tech takılıyoruz biz hala.

• Blackwidow 2013 kullanıyorum açıkças blue switch oldugu için biraz gürültülü ama o verdigi hissi başka switchle almak mümkün degil . İyi mekanik istiyorsan amerikadan zowie falan getirtebilirsin açıkçası TR de satılan mekanikler biraz balon . (Fiyat/performans olarak )
  • Klavyenin oynanisa fazla etki ettigini dusunmuyorum,mesela ben eksikligini gormedim.Ama mause alacagim kesin.

• G710+ almayi ben de dusunuyorum.O fiyati hakediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

G710 kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Tuş tepkimeleri harika. Ayrıca mekanik klavyelere oranla sesi de oldukça az. Yanlış hatırlamıyorsam g710 un aynı anda birden fazla tuşa basma sayısı bw2013 den oldukça yüksek bir rakamdaydi. Benim turnuvada dikkatimi çeken mouse.padler oluyor. Adamlar 1 metrekare mouse pad kullanıyor.

Biri 2-6 biri 27 sen dusun g710 aldim , g19s den ve razer dan hakkaten daha basarilir ve guzel , g19s o parayi hak etmiyor hakkaten bombos klavye bi tek ekrani var gerisi hikaye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar bende bir lol oyuncusu olarak g720u görüodum hep ama arkadaşlarla bir cs izleem dedim onlar hep oynuyordu bi baktım herkesde steelseries var. Ee sonra birde baktım cs oyuncusu en iisi hemde Kenny Es deathhader dior yani bunlar sponsor işi turnuvada kullanılmışmı die bakma lol logitechle anlaşmalıhatta sana en büyük örnek dota 2 ye özel ss in kulaklığı bile var ama bence blackwidow der geçerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.