|
Logitech MX Mechanical klavyeler kablosuz ve uzun ömürlü
-
-
G910 brown kullanıyorum. Epey memnunum. Tavsiye de ederim.
-
Mekanik klavyeler çok zevkli ama ses üzerinden kız arkadaşın ile falan görüsürken sinir kirizi geçiriyorlar çok ses çıkarıyor ofis ortamlarında falanda rahatsız ediyor bu model ses konusunda nasıldır bilmiyorum . Logitech zaten bana göre en iyisi sadece biraz pahalı
-
bir klavyeye bileklik koymak çok mu zor... bilekliksiz klavyelere sinir oluyorum.
-
Kalem pille çalıştırılabilecek ürünleri dahili pilli yapmaları hoşuma gitmiyor.
O pil eninde sonunda ömrünü dolduracak, kalem pil olsa değiştiririm yada şarjlı pil alırım. İlla servise abone edecekler insanları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 25 Mayıs 2022; 23:8:8 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aksine kalem pil ile çalışan özellikle bluetooth bağlantılı klavyeler, marka fark etmeksizin çok çabuk bozuluyor. Kullan at tarzı yapmışlar. İçindeki bataryalar büyük bir olay değil, bittiği zaman ki en az 3 sene ömrü var, servise verirsiniz ya da biraz teknik beceriniz varsa lehim makinası ve tornavida ile yeni bataryayı kolaylıkla entegre edebilirsiniz.
-
Açıkçası kısa ömürlü olduklarını düşünmüyorum.
Microsoft Explorer Touch mouseu 2013 yılında aldım, maşallah halâ tık demedi. Tek sorunu artık bilgisayarımda vericiyi takabileceğim USB girişi yok. Eski bilgisayarı açarsam kullanabiliyorum. Programlanabilir dokunmatik tuşları var çok kullanışlı. İki kalem pille çalışıyor ve benim için en önemlisi sol el kullanımına müsait.
Logitech K380 2019’da aldım onunda maşallahı var. O da iki kalem pille çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Mayıs 2022; 0:8:49 >
Mouse başka konu, 10 liralıktan 2 bine kadar bozulanı görmedim hiç, kalite farkı var elbette de kolay kolay bozulmuyorlar. Aynı klavye bende de var, çöp niyetine duruyor kenarda. Pil dayanmıyor, araştırdım kronik arızalıymış :( Gittim Mx keys aldım. fıstık gibi çalışıyor. Marka fark etmeksizin Bluetooth ile çalışan pilli kablosuz klavyelerde böyle bir durum var. 5 farklı marka model denedim K380 gibi olan hepsinde aynı durumu yaşadım, hatta bir başka bluetooth klavye olan Mx keys mini aldım, onda da aynı sorunu yaşadım bataryalı olmasına rağmen. Bilmiyorum ben mi şanssızım bu konuda ama deneyimlerim böyle. Yorumlara baktım, genel kitlede de böyle bir sorun var :(
-
K380 sanırım sizin şanssızlığınıza gelmiş sanırım. Siz pil dayanmıyor deyince şaşırdım. Ben aldığımdan beri sadece bir kere pil değiştirdim. Kullandığınız pille mi ilgili acaba.
O kadar rahat ki, bilgisayar, telefon tablet üçünü tanımladım o anda hangisinde lazımsa tuşa basıp hemen geçiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Mayıs 2022; 0:22:50 >
Kablosuz usandırdı malesef, takılma yapıyor aç kapa yapınca düzeliyor, pil değiştirmek'te bıktırdı, kablolu'ya geçecem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 26 Mayıs 2022; 00:26:33 >
-
Yorumlarda başka arkadaş sorun yaşamış ama ben K380’den çok memnunum tavsiye edebilirim. Takılma’nın bilgisayar ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
Pille ilgili olduğunu sanmıyorum, Duracell, GP, Varta, Sony, Panasonic markalarından en kalitelilerinden sepet yaptım aldım, max 10 dk dayanıyorlar. Amazondan en kaliteli modelleri çektim yeni üretim, binlerce satış yapmış satıcılardan yok düzelmedi. Masanın altında 40 tane sağlam pil duruyor öylece :D
Bende MX Keys ve Pebble m350 kullanıyorum, dediğiniz gibi çok rahat oluyor. Hatta bunlar kendi arasında çeşitli ekosistemleri desteklediği için metinleri kopyala yapıştır yaparak bir cihazdan diğerine doğrudan kopyalama yapıyorum, büyük kolaylık.
Şanssızlık sanırım benimki, neyse ki Amazondan almıştım da peş peşe yaşadığım bu sorunlar için anlayış gösterdiler, üzerine hediye çeki bile tanımladılar sağ olsunlar :D
-
O zaman kesin klavye bozuk. 😂
Amazon müşteri memnuniyeti konusunda çok iyi, neyseki Amazon’dan almışsınız da iade edebilmişsiniz yoksa elinizde patlayacaktı.
Hocam k380'in numerik modeli var mı?
-
Aynı tuş hissiyatı, pil ömrü ve üç cihaz bağlama özellikleri var mı bilmiyorum ama Logitech’in sitesinde numerik takımlı klavyeler mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 26 Mayıs 2022; 2:31:49 >
G613 kablosuz mekanik klavye kullanıyordum, garantisi dolduktan 2 hafta sonra bazı tuşlar çift basmaya başladı
Kablosuz alıcıyı veri yolu paylaşımsız ve mümkünse usb 3.0 olan bir porta bağlayıp bir deneyin.
-
Mini olanın layout keychron k2 ile aynı ama 2 katı fiyat nerdeyse. Keychron türkiyede resmi satış yapsa onu tercih ederdim.
-
bu klavyeleri hiç kullanmadım muhtemelen çok konforludur ama takır takır ses çıkarması gıcık ediyor.
-
Bugüne kadar çok Logitech kullandım genelde üst seviye ürünler. Genel manada ürünlerden memnun olsam da fare olsun klavye olsun genelde switch/tuş sağlamlığı konusunda sınıfta kaldı. İnşallah iyileştirmişlerdir gerçekten.
Benzer içerikler
- kilitli klasördeki silinen fotoğrafları geri getirme
- reddit video indir
- mobil imza nasıl alınır
- tbt nedir
- whatsapp web nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X