Yarbay
21 Haziran 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme
Toplam: 161 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Arkadaşlar merhaba,

200mm rgb mf serisi fanım var, H500 kasamda kullanıyorum, fandan aşırı rahatsız edici derecede ses gelmekte, daha önce akrilik kapağını kullandığım için çok fark edemedim, şimdi sıcaklık değerleri için mesh kapağa geçtim fakat ses inanılmaz net gelmeye başladı. Haliyle rahatsız ediyor. 3 pin güç bağlantısını anakarta taktım, başka kabloya taktım, rgb bağlantısını çıkardım, başka girişe taktım, hiç birinde ses düzelmedi. Bu konuyla alakalı teknik desteği nereden alabilir. Ürünüm garantili.

Arkadaşlar selam,

Amazon tr den bu kulaklığı aldım ama çok net bir şekilde white noise yani bi tısslama sesi geliyor. Aynı kulaklığa sahip kişiler böyle bir problem yaşıyor mu? Çünkü araştırdığımda bu sourunu yaşayan kişiler olduğu gözlemlenmekte. Ürünü ona göre iade edeceğim.

Silinsin.

Arkadaşlar selam,

1 Şubat 2020 tarihinde hepsi burada üzerinden ve satıcısıda hepsi burada olan Logitech Z533 Multimedya Hoparlör Siyah 980-001054 + Bluetooth Adaptör ürünü aldım. Ürünü kurduğumda uydularından sistem boştayken veya kapalıyken ses geldiğini farkettim. Gerçekten rahatsız edici bir ses ve özellikle sıvı soğutma kullandığım sessiz kasamın yanında bariz çınlıyordu. Hele pc kapalıyken yatarken gerçekten sinir bozdu. Bende ertesi günü iade ettim. Servis inceleyecek dediler tamam dedim. Neyse gel zaman git zaman servis inceledi. Bir sorun yok dedi. Ben arayıp itiraz ettim. İşle oyalayıcı sözler vs. söylendi, sırf telefonu kapatmam için. Çağrı merkezlerinde takım liderlerinden tut öperasyon yöneticisine kadar herkesle konuştum. Kimse sorunumu çözmedi. İkinciye gönderin bakalım dediler. Onda da gönderdim kutunun içerisine notlarla sorunumu anlattım. Yine bir sorun yok dediler ürünü bana geri gönderdiler. Ürünü bende kargodan almadım. Tüketici hakem heyetine verdim kendilerini.

Ara sıra canım acıyor veya sinirleniyorum, kız arkadaşımla kavga ettiğim zaman, canım sıkkınsa arayıp verdiğim 754TL nin bir kısmını küfür olarak değerlendiriyorum. Eğer paramı vermeseler bile canım sıkkın olduğum zaman iyi geliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=1S1wBF7dW_k&feature=youtu.be
Arkadaşlar merhaba, amd ryzen 3700x işlemcim ve gigabyte aorus elite x570 anakar, coolermaster masterliquid 240l rgb stock sıvı soğutma kullanıyorum, işlemci sıcaklığı boost özelliğinden dolayı sürekli değişken olduğu için fan sesleri sürekli artıyor ve azalıyor bu da rahatsızlık vermeye başladı. Bunu stabil şekilde sessiz nasıl kullanabiliriz?
Arkadaşlar download için bilgisayari 6 gün açık bıraktım ve 6. günün sonunda bilgisayar oyundayken kapanmaya başladı. Bunun üzerine güç kaynağını söküp geri taktım. Şimdi de bilgisayar hiç açılmıyor. Açılırken geri kapanıyor. Kasanın belli noktalarına dokununca elektrik geliyor. Acaba kaçak mı vardır varsa nasıl cozebilirim. Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar i7 4770k ve gtx 970 kullanıyorum 500 tl gibi bütçem var, sizin anakart önerilerinize açığım.
Arkadaşlar bütçem 500tl dir. Şu an ki anakartım ekran kartıyla uyum sorunu yaşadığından anakart almak istiyorum. i7 4770k evga gtx 970 kullanıyorum benim için 500 tl fiyat aralığında bir anakart önerebilir misiniz?
24 Eylül'de Teslim aldığım gtx970 ekran kartı kullanmaya başladığımdan bu yana ekran kapama gibi sorunlar ile karşılaşıyorum kartı önceki sahibi 2 ay kadar kullanmış en ufak sorun gözlemlemiştir. Kart kargo ile Elazığ'dan geldiği için yolda acaba zarar mı gördü.

Sorunuma geçicek olursak pc açılırken ekran kapanıyordu, nvidia experince açarken sürekli kapanıyordu ve monitörün sağ en dibinde beyaz noktolar vardı (hareketli), birde oyun esnasında ekran birden kararıp oyunun grafikleri birbirine girip tekrar açılıyordu bu olduktan sonra oyundan maksimum 30fps alıyordum ve kasıyordu. İlk sorunları hdmi dvi çevirici ile hallettim fakat oyun esnasında ekranın kapanıp performans kaybına çözüm bulamadım. En son bu hatayı yaptığında ekran kapandı fakat açılmadı mavi ekran verdi direkt.
Not: Kart 2 aylık olup vatan bilgisayar Garantisi devam etmekte.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar kartı garantiye yolladım çiple ilgili bir sıkıntı oluşmuş olabilir dediler. 20 gün süre verdiler sizce ne olabilir değişim mi yoksa başka bişi ?

Göndereli 2 gün oldu hala MERKEZ / ŞUBE için Yolda yazıyor :S işlem baya uzun sürücek anlaşıldığı gibi. İnşallah başıma iş gelmez yorumlarda okuduğum gibi.
24 Eylül'de Teslim aldığım gtx970 ekran kartı kullanmaya başladığımdan bu yana ekran kapama gibi sorunlar ile karşılaşıyorum kartı önceki sahibi 2 ay kadar kullanmış en ufak sorun gözlemlemiştir. Kart kargo ile Elazığ'dan geldiği için yolda acaba zarar mı gördü.

Sorunuma geçicek olursak pc açılırken ekran kapanıyordu, nvidia experince açarken sürekli kapanıyordu ve monitörün sağ en dibinde beyaz noktolar vardı (hareketli), birde oyun esnasında ekran birden kararıp oyunun grafikleri birbirine girip tekrar açılıyordu bu olduktan sonra oyundan maksimum 30fps alıyordum ve kasıyordu. İlk sorunları hdmi dvi çevirici ile hallettim fakat oyun esnasında ekranın kapanıp performans kaybına çözüm bulamadım. En son bu hatayı yaptığında ekran kapandı fakat açılmadı mavi ekran verdi direkt.
Not: Kart 2 aylık olup vatan bilgisayar garantisi devam etmekte.

Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Blackberry
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PC
Takım
Bursaspor
Steam
Cayatai
TV
Samsung
Klima
Klima
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Acer
LOL
Kha'Zix
Motosiklet
Suzuki
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
İşlemci
Intel
Anakart
Asus
Sabit Disk
Corsair
Ekran Kartı
Asus
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.985
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 15.936 (Bu ay: 430)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 307 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.