Şimdi Ara

TürkTelekom bu aralar çok mu çalışıyor acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Bursa Yıldırım Arabayatağında ikamet ediyorum. ikamet adresim için çok fazla fiber dönüşüm başvurusu yapmıştım fakat 4 yıldır hiçbir şey olmadı . 2026 Ocak ayının ilk haftası TT Arabayatağı olmak üzere çevresindeki 2-3 mahallenin hepsine fiber dönüşüm getiriyor. kafamı nere çevirsem 12 coreluk foy fiberler var. tabii taşeron bazı yerlere daha yeni drop kablo çekiyor bazı yerlerde kutu var bazı yerler sonlandırma bekliyor vb. ama nedense her yere neredeyse getiriyor acaba neden? Saha çalışanına sorduğumda 2026 da çok fazla yere fiber getirileceğini söyledi. Hükümet-bürokrasi baskısı mı yoksa Türknet Bursa'da altyapıyı hızlandırdı diye erkenden mi getiriyor fiberi yani lokal mi ? Var mı benim gibi gözlemleyen?

Her yer bundan valla ehehehehehe  

• 5G + Turknet etkisi. Bir de imtiyaz sözleşmesi yapılırken yatırım şartı koyuldu onun da etkisi vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Puskasd

5G + Turknet etkisi. Bir de imtiyaz sözleşmesi yapılırken yatırım şartı koyuldu onun da etkisi vardır.
    Sadece son dediğinle alakalı..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.