INP downstream Değeri Nedir?
INP downstream: 43330
INP upstream: 15243
shineGINPdownstream: 0
shineGINPupstream: 0
reinGINPdownstream: 0
reinGINPupstream: 0
TPSTC type: 64/65B PTM TC
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 35838 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 12287 kbps
Daha önce INP değerleri 0 idi bugün baktığımda bu şekilde olduğunu gördüm yüksek olmasının zararı veya faydası var mı
Merhaba arkadaşlar türk telekom kaynaklı genel arızalarda yasal onarım süresi kaç saat ve bu süre tamamlandıktan sonra arıza hala giderilmemişse ne yapılması gerekiyor yardımcı olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar Türk Telekom fiber paket kullanmama rağmen ip bloğu TT ADSL-TTnet_ dynamic_ulus şeklinde gözüküyor sizler hangi ip bloğunda hizmet alıyorsunuz speed.cloudflare.com adresinden öğrenip yazabilir misiniz farklı bir ip bloğuna geçiş yapmanın herhangi bir faydası olur mu bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim
KDK Başvurusu ve Türk Telekom Yalan Beyan
Hattımda Türk Telekom'un DSLAM cihazı tarafından aşırı UPBO (Upstream Power Back Off) uygulandığı gerekçesiyle BTK'ya başvuru yapmıştım. BTK'dan sonuç alamayınca KDK üzerinden BTK'yı şikayet ettim bugün karar çıktı ve ret vermişler. Türk Telekom savunmasında hiçbir hatta UPBO uygulamadığını iddia etmiş ve KDK araştırmadan ret kararı vermiş. Elimizin altında yapay zeka var 2 dakika yazıp araştırsalar neyin ne olduğunu anlayacaklar ama akılları çıkıyor vatandaş lehine bir karar verir mağduriyetin önüne geçeriz diye

Türk Telekom Ayıplı Hizmet Hk.
Merhaba arkadaşlar hakem heyetine yapmış olduğum başvuru lehime sonuçlandı ve Türk Telekom'un vermiş olduğu hizmetin ayıplı olduğuna karar verildi. Türk Telekom hakem heyetinin kararına uymayıp hizmeti onarmazsa ne yapmam gerekiyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Modem Resetlediğim Halde ip değişmiyor
Merhaba arkadaşlar modem resetlediğim halde ip adresim aynı kalıyor değişmesi için ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Türk Telekom nakil süreci hk.
Merhaba arkadaşlar TT üzerinden nakil talebi oluşturdum işlemler tamamlandı diye mesaj geldi fakat uygulamaya girmeye çalıştığımda aktif bir aboneliğiniz bulunmamaktadır hatası veriyor. Süreç nasıl ilerliyor bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi
Hakem Heyeti Kararı Hk.

Merhaba arkadaşlar hakem heyeti tarafından Türk Telekom ile yaşadığım problemde hizmet kalitesinin yetersiz olduğu gerekçesiyle ben haklı bulundum. Şu an aboneliğim faturalandırılmaya devam ediyor karar onlara tebliğ edince onlar mı aboneliği sonlandıracak yoksa sonlandırma işlemini benim mi yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
upload hızları mı düştü
Merhaba arkadaşlar düne kadar tt altyapısında hattıma 15 mbps upload tanımlıydı(50 mbps fiber) bugün hız testi yaptığımda 4 mbps upload alabildiğimi gördüğüm arayüzü kontrol ettiğimde
near-end fast channel bit rate: 51199 kbps
far-end fast channel bit rate: 4095 kbps
4 mbps hız tanımlı olduğunu gördüm upload hızları mı düşürüldü acaba
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bakanın bir açıklaması oldu biliyorsunuz fiber altyapı için de ayrı bir ihale yapılacağını söyledi. Önceki yıl altyapının yenilenmesi için bir dilekçe vermiştim, bu ihale yapılmadan sizce Türk Telekom yatırımlarına devam eder mi yoksa ihale yapılmadan herhangi bir altyapı çalışması olmaz mı fikirlerinizi yazar mısınız
Son Giriş: 48 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 39
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 2.882 (Bu ay: 860)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar