|
Merhaba, iyi günler dilerim. Kendi çapımda ufak bir sorunum mevcut ve hala 2025 yılı içerisinde olup saçma sapan olaylarla karşılaşıyoruz. İstanbul'da deprem nedeniyle kolonların patlamasından ötürü hızlı bir şekilde Tekirdağ/Kapaklı bölgesine taşındım. Taşındığım bina sıfır olduğu için altyapı yok. Bölgemde 3 mobil operatör sınıfta kalmış vaziyette, düzgün şekilde çekmemekte. Bu yüzden en azından altyapı olursa Wi-Fi araması gerçekleştirebilirim kafasındayım. Sol çarpraz binamda TT Fiber FTTH altyapı mevcut ve aktif olarak kullanılıyor. Türk Telekom müşteri hizmetlerini bu durum için aradığımda, bana müdürlüğe gitmem gerektiği söylendi. Bölgemde en yakın müdürlük nerede, bilmediğimi sordum ve öğrendim; Çerkezköy'de bulunuyormuş. O gün gidemedim, adresi unuttum. Daha sonra 2-3 gün sonra tekrar aradım; ardından tekrar aynı adresi aldım ve gittim. Orada bana tekrar yardımcı olmadılar, dediler ki; bölgenize henüz proje çizilmemiş, başvuru yok. Müdürleri veya altyapıdan sorumlu kişi ile görüşmek istedim, çünkü gerçekten sefalet çekiyorum. Sol tarafta bulunan arkadaşa döndü, dedi ki; “Bizim müdürümüz var mı ya?” Kısmi alaycı tavırla “Burası mini ofis” dedi ve Çorlu’ya yönlendirdi. Oraya henüz gitmedim, fazlasıyla sinirlendikleri için biraz rahatlamak istedim. Bu mesaja birkaç ek bırakacağım. Başka bu konu hakkında ne yapabilirim? Bir bilgisi olan yazarsa sevinirim. İlgili ek'leri paylaşıyorum sizin ile aldım cevaplar vs gibi, Konuyu güncellerken ve fotoğraf yüklerken bile zorlandığımı söyleyebilirim çekmiyor çünkü mobil operatörler çok sıkıntılı bir durumdayım kısacası. Şikayet ettiğim kurumlar;
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NO: 27-29 Dediğim yani anlattığım sol çarpraz binamın önünde olan direk TT FTTH Aktif kullanıyorlar. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyLinux -- 16 Haziran 2025; 14:0:40 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt