Yüzbaşı
23 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 168 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar kişiye özel olabilir, 15gb-1000dk-1000sms 55tl ödüyordum tahahütüm devam ediyor. Turktelekom mobil uygulamadan bugün teklif geldi, Prime eksper 25gb-1000dk-1000sms 67tl. kabul ettim hemen şuan tüm oparatörler arasında en uygunu sanırım, teklif kişiye özel olabilir fakat telekom kullananlar online işlemlerden kontrol etsinler.

Arkadadlar kişiye özel muhtemelen fakat sizlerde kontrol edin, online işlemlere giriş yaptığımda karşıma sürekli abuk subuk teklifler çıkıyordu. Bugün baktığımda aylik 10gb ek İnternet paketi 5.1tl idi, mevcut tarife prime 10gb 35tl ödüyorum, ek paketle birlikte toplamda 20gb oldu ve faturada 41tl.

Vodafone yine çöktü, internet ve müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor!

Tekirdağ kapaklı

Vodafone upload hizlari uzaktan eğitime destek için 1ekime kadar arttırılmış. Fiberde 20mbps oldu vdslde 8mbps diye biliyorum.
Vodafone upload hizlari 1ekime kadar 4kat (Fiber) arttırdı.

Vodafone upload hizlari 1ekime kadar 4kat (Fiber) arttırdı.
Tekirdağ kapaklı Vodafone Fiber yine Çöktü, bağlantı sorunu yaşayan var mı? Tamda çocukların canlı ders saatinde
Arkadaşlar merhaba Vodafone fiber internet kullanıyorum, Nokia C-W140-G marka bir fiber internet modem var arada gpon cihazı yok, fiber kablo direkt modeme bağlı. Ben internetten bir gpon cihazı alıp kendi modemimi Router olarak kullanabilirmiyim? Aşağıdaki gibi bir gpon çocuk hazi işimi görür diye düşünüyorum, varmı bu şekilde kullanan?
https://m.tr.aliexpress.com/item/32976962538.html?src=google&_randl_currency=TRY&_randl_shipto=TR&src=google&albch=shopping&acnt=494-037-6276&isdl=y&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Gploogle_7_shopping&aff_atform=google&aff_short_key=UneMJZVf&gclsrc=aw.ds&&albagn=888888&albcp=6459716145&albag=79902878520&trgt=743612850714&crea=tr32976962538&netw=u&device=m&albpg=743612850714&albpd=tr32976962538&gclid=Cj0KCQjwpZT5BRCdARIsAGEX0zmwJ50ibTvVlSf6trn6Cpfqo_q1v5PEVgAAG25i9hfq23iDk4_zYLEaAhW6EALw_wcB
Çözüldü teşekkürler Turknet-destek
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim Nokia G-140W-C Fiber modem kullanan var mı? Modem 5 ghz siyali arada gidiyor sanki, modem üzerinde 5ghz led'i yansada pc ve telefonda görünmüyor.
Evet arkadaşlar Vodafone fiberde upload hızlarınız nedir? Malum pandemi nedeniyle upload hızlarında bir artış olmuştu, bugün itibariyle son durum nedir?

Arkadaşlar yakın zamanda Tekirdağ kapaklı ya taşınacağım, yeni adreste Telekom adsl, turknet yapa (16mbps) ve Vodafone fiber altyapıları mevcut.
Türksat kablonet sosyal medyada bir reklam gördüm ve kullanmak istediğimi ama alt yapılarının her yerde olmadığını genelde sitelere öncelik verdiklerini ilettim kendilerine, hemen geri dönüş yaptılar, adres bilgilerini aldılar ve altyapı şebeke talep kaydımı aldılar. İlgi ve alaka beni çok mutlu etti, alt yapı gelmese bile ilgi, yaklaşımlarını takdir ediyorum.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.356
İkinci El Bölümü Mesajları: 231
Konularının görüntülenme sayısı: 25.481 (Bu ay: 587)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 208 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.