Şimdi Ara

AVEA Fatura Mağdurları / Çözüm Üretilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  AVEA Fatura Mağdurları / Çözüm Üretilenler

Arkadaşlar forumun bu bölümünde buna benzer bir konuya rastlamadım. Şikayetlerin alındığı bir sistem mevcut ancak ne tür şikayetler var bilmek bizlerin de hakkı.
    Amacım hattını AVEA'ya taşımak isteyenler, AVEA faturasız hattan faturalıya geçmek isteyenler için yol gösterici bir rehber olması.
    Mevcut tarifeler ve kampanyaları baz aldığımızda en uygun AVEA olduğunu görüyoruz. Bu nedenle yıllardır kullandıkları hatları değiştirmek isteyenlerin sayısı da hiç de az değil.
    Ancak belli çekincelerimiz oluyor aynı benim gibi Mevcut operatöründe bu konuda hiç sorun yaşamamış ancak yüksek fiyatlardan bıkanlar içi yardımcı olabilir.

Fatura konusunda nedeni ne olursa olsun sorun yaşayanlar, mağdur olanlar burada yaşadıklarını diledikleri gibi anlatırsa çok faydalı olacağını düşünüyorum.
    Aynı zamanda sorun yaşayanlar çözüm buldular mı, AVEA ne tür çözüm önerileri sundu gibi soruları da cevaplandırarak mağdur olan arkadaşlara yardımcı olabilirler.

Özellikle yüksek faturalar ve limit aşımı gibi konularda sorun yaşamamak için ne tür konulara dikkat edilmeli?
    Herkes bildiği kadarını paylaşırsa oldukça faydalı bir konu olacağını düşünüyorum.
    En azından tek tek sorun yaşayanların yorumlarını ve buldukları çözümleri tek tek aramakla uğraşmamış oluruz.

• İlk soruyu da ben sormuş olayım. Yeni nesil tariflere geçenlerden (her yöne 500, 1000, 1500 dk vb + sınırsız internet + her yöne msj) süpriz fatura ile karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

İlk soruyu da ben sormuş olayım. Yeni nesil tariflere geçenlerden (her yöne 500, 1000, 1500 dk vb + sınırsız internet + her yöne msj) süpriz fatura ile karşılaşan var mı?

ben varım :)

benim hattım en başında yeni nesil 1500 açılması gerekirken 500 olarak açıldı, müşteri hizmetleri ile 3 kez ben konuştum, 1 kez onlar beni aradı konuştum, tarife 1500

olarak değişti, fakat yanlış tarife açılıp avea dayken tarife değiştiği için fatura 50 değil 70 lira olarak gelecek diye söylediğimde kesinlikle gelmeyecek dediler

bilin bakalım ne oldu fatura 72,5 tl olarak geldi :)

şimdi yine ara uğraş dur, birde müşteri hizmetlerini aradığım için faturam artacak vb... allahtan taahhüt yok düzelmez ise taşırım konu kapanır.

durum bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

İlk soruyu da ben sormuş olayım. Yeni nesil tariflere geçenlerden (her yöne 500, 1000, 1500 dk vb + sınırsız internet + her yöne msj) süpriz fatura ile karşılaşan var mı?

benim hattım en başında yeni nesil 1500 açılması gerekirken 500 olarak açıldı, müşteri hizmetleri ile 3 kez ben konuştum, 1 kez onlar beni aradı konuştum, tarife 1500

olarak değişti, fakat yanlış tarife açılıp avea dayken tarife değiştiği için fatura 50 değil 70 lira olarak gelecek diye söylediğimde kesinlikle gelmeyecek dediler

şimdi yine ara uğraş dur, birde müşteri hizmetlerini aradığım için faturam artacak vb... allahtan taahhüt yok düzelmez ise taşırım konu kapanır.

durum bu.

Para iadesi yapıldı mı peki, durum nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertay_a

quote:

durum bu.

Para iadesi yapıldı mı peki, durum nedir?

form oluşturuldu bekliyoruz :) herzaman olduğu gibi...

• Fenercelldeyim AVEA' her yine 15 lik tarifeyim 15 tl sabit+8 tl internetim var 23 tl gelmesi lazım 30 dan aşağı ödediğimi hatırlamıyorum
    bu ayda 31.5 geldi arayıp şikayet edecem

Bu arada twitter veya DH avea destekten mesaj yazarsanız AVEA sizi arıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosef -- 2 Haziran 2012; 11:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Fenercelldeyim AVEA' her yine 15 lik tarifeyim 15 tl sabit+8 tl internetim var 23 tl gelmesi lazım 30 dan aşağı ödediğimi hatırlamıyorum

AVEA'nın arayıp bir şekilde geri dönüş yaptığını biliyorum. Ancak sonrasında çözüm üretiliyor mu, sorunlar çözülebiliyor mu önemli olan bu.
    Mesela grupanya'dan bir ürün satın alıp iade istedim anında dönüş yapıldı. tekrar tekrar aradım yine dönüş yapıldı anında mailler geldi. Ancak 1 aydır paramı alamadım. Geri dönüşse geri dönüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fenercelldeyim AVEA' her yine 15 lik tarifeyim 15 tl sabit+8 tl internetim var 23 tl gelmesi lazım 30 dan aşağı ödediğimi hatırlamıyorum

dün twitterdan yazdım numara bıraktım arayan soran yok 4*4 olan operatörede bir sorun bildirdim 1 saat içinde arayıp çözdüler

ve bugun daha vahim bişey oldu aria zamanından beri (2001) kullandığım hattımı 2 saat önce nedensiz tamamen kapattılar, bu numara kullanılmamaktadır mesajı geliyor, sorunun ne olduğunu da müşteri hizmetleri bilmiyor, ödeme sorunum eksiğim hatam yok

bakalım ne olacak? yetkili biri varsa yardımcı olursa forumdan memnun olurum.
  • quote:

3 saat içerisinde AVEA'dan arandım hattımı ben devir aldıgım için 48 tl bir ücreti her ay 4 tl olacak şekilde faturama yansıtıyorlarmış
    hattım yeni açılmış gibi gözüktüğü için bu para devlete gidiyormuş. Bu konuda haklılar

ben devir işlemini unuttugum için fazladan ücret geliyor sanıyordum.

AVEA'ile en kolay twittterdan mesaj atın onlar konuyu araştırıp sizi geri ararlar
  • sizinki yine birşey değil babam çok yoğun çalışıyo işte sonucu

edit:tarayıcım olmadığı için kamera ile çektim fazla boyut tutğü için kesmek zorunda kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

sizinki yine birşey değil babam çok yoğun çalışıyo işte sonucu

edit:tarayıcım olmadığı için kamera ile çektim fazla boyut tutğü için kesmek zorunda kaldım

Allah yardımcın olsun kardes herhalde önümüzde 2 yılın faturasını ödetiyorlar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede bu DH Avea destek ? Nereden yazabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Nerede bu DH Avea destek ? Nereden yazabiliriz ?

Merhaba,

Konuyla ilgili numaranızıhttp://bit.ly/FDH_Avea link aracılığı ile iletmeniz durumunda size en kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Bilginize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.