Şimdi Ara

Türktelekom altyapı problemi. (Tekirdağ/Kapaklı, Konu Güncellemesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
3
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet evet. Turut'undu oralar diye biliyorum.

• A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt

İyi yaparsınız hocam, altyapı ile ağırlıklı Çorlu ilgileniyormuş boşa Çerkeze gitmeyin yani.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Anladım çok teşekkür ederim, umarım yakın zamanda sağlıklı bir şekilde internete çıkabilirim.

• onlyLinux kullanıcısına yanıt

Bu şekilde bırakıp gittiler, kutu ve hat çekimi için başka ekip gelecek dendi ama gelen giden yok halen.

Türktelekom altyapı problemi. (Tekirdağ/Kapaklı, Konu Güncellemesi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam hayırlı olsun en azından bir aşama oluşmuş ne kadardır bekliyorsunuz?

• 17.06.2025: Bugün çevre kontrolleri ve menhol ararken bir yan sokağımda kendi sokağımda ki gibi sistem buldum.

17.06.2025: BTK üzerinden kopyala/yapıştır cevap aldığım için tekrardan itirazda bulundum ve bu fotoğrafıda atarak güncelledim, Aktif fiber bölgesinde olaraktan haber bekliyorum.

Bu 3. Hafta sağımda ve solundaki binalarda var sorgulamadan 1000mbps çıkıyor o binalarda,. İlginç olan bizde vdsl 44mbps, yanımdaki müstakil evde 65mbps.

Saha dolabından uzaklaşıldıkça hız düşer. Ondandır belki.

Yan yanayız ama muhtemelen o başka dolaba bağlı, bizde 407metee olan mesafe onda 200 küsür metre. Şimdilik gıbırnet vdsl ile idare ediyoruz.

• Merhaba bina içine daire girişlerine kadar fiber kablo çekilmişti üstte yazmıştım, 2 gündür sokakta bir hareketlik var, gidip sordum fiber hat çekiyorlarmış, asfaltı kesip siyah borular yerleştiriyorlar boruların içinden turuncu fiber çekiliyor. sanırım kablolama bittikten sonra binalara bağlanacak. kapaklı cumhuriyet mah. yeni cami cad.

• Hayırlı olsun hocam, Yeni cami cad. Tam olarak nerede kalıyor? Merkez tarafımıydı?

Kültür merkezinden sağa dönen sokak., gazi okullarının oradaki göbeğe kadar olan cadde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 25 Haziran 2025; 9:6:37 >

Hem Vodafone gem TT varmış sokakta. Size bağlantıyı çeken hangisi?

Türktelekom, hali hazırda gıbırnet vdsl 32mbps civarı hız alıyorum, buraya yeni taşındık, daha önce 19mayıs mah. karakol arkasında oturuyorduk ve vodafone fiber 200/100mbps kullanıyorduk, yeni adreste binanın hemen önünde vodafone fiber var ama binada yok bu sebeple dondurdular hizmeti, 3 gün sonrada süre doluyor ama alt yapıya dair bir gelişme yok halen.

Ümidimiz türktelekom bina içi kablolar çekildi, sokaktada çalışmalar yapılıyor ne kadar sürer bilmiyorum, binaya henüz fiber hat çekilmedi, kutuda konmadı.

Birkaç aya hallolacaktır büyük ihtimalle. Burada neredeyse iki sene falan sürmüştü o süreç de artık o kadar oyalamazlar.

Bugün Çorlu Türktelekom müdürlüğüne gittim, planlama müdürüyle önce görüştürmek istemediler sonrasında görüştüm, cumhuriyet mahallesi, mithatpaşa caddesi ve bir cadde daha söyledi hatırlamıyorum şuan, fiber dönüşüm kapsamında sadece sokak bazlı değil, geniş kapsamlı bir dönüşüm var o bölgede dediler.

Bina içi kablolama yapıldı ama bina dışı herhangi bir bağlantı yok henüz dedim, sistemden bakıp evet, bina içi obk yapılmış kutu ve hat çekimi yapılmamış dedi, ardından sokakta çalışma var, muhtemelen görmüşsünüzdür dedi, Temmuz sonuna kadar bitirmeyi hedefliyoruz dedi, bir süre daha bekleyeceğiz mecbur, Benim gibi bekleyenlere Bilgilendirme olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Bozoğlu -- 30 Haziran 2025; 13:30:45 >

O kadar zamanı her türlü bekleyeceksiniz zaten, olacak o kadar. Ondan başka sıkıntı olmasın. Bir iki aya fiber geldimi mis.

Burada kabloları bina içine çekip gittiler, kutu bile koymadılar. Gerisini iki seneden fazla zaman geçtikten sonra yaptılar. Millet kabloları kapı önünde kalabalık ediyor kopardı attı vs... Türktelekom altyapı problemi. (Tekirdağ/Kapaklı, Konu Güncellemesi) 

Sokakta bir ekip gördüm sordum Telekom mu diye, vodafone dedi, dedim binanın önünde kutu var ama binada yok, 3 aydır alt yapı yok diye dondurduk bekliyoruz, bir numara verdi arayıp bilgi alın dedi, Numarayı aradım sorumlu bir bayan çıktı adresi sordu o sokakta vodafone fiber hat mevcut dedi, hat mevcut ama binada yok dedim, binada kaç daire var dedi 4 daire 2 dükkan dedim çok zor dedi, 6 daire altına onay vermiyormuş genel merkez, dedim benimle birlikte iki kişi daha var bekleyen mecbur iptal edeceğiz o zaman vodafon abonelikleri, ben merkeze ileticem durumu ama olur yada olmaz diyemem dedi.

Şu da var, o sokakta 6 daire altı binaların olması gayet normal. Onu düşünüp yaparlar belki, belli olmaz.

Hocam numarayı paylaşma ihtimaliniz var mı? Birde hangi sokak acaba Vodafone zorlayacağım sanırsam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.