Bildirim
Turknete en hizli nereden ulasabiliriz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ulaşamazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online işlemlere girip destek kaydı açacaksın. En hızlı böyle ulaşırsın. Yaşadığın sorunu açık şekilde yazdığın sürece kısa sürede geri dönüş alırsın.
Yaşadığınız sorun nedir acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 4 Mayıs 2018; 20:49:29 > -
Dsl ışığı yanıyor, fakat internet ışığı yanmıyor. İnternet yok sonuç olarak. Kesinlikle onlarla alakalı bir şey ama suçu bize atıyorlar. Çok sinirlendim adamlara. İlk defa oldu ama dedikleri kadar varmış. -
Modemi sıfırlayıp kullanıcı adı ve şifresini doğru girerek yeniden kurulum yaptıysanız ve hala sonuç değişmediyse dediğiniz gibi sorun onlarla alakalıdır. Online işlemlere girip destek kaydı açın sorun çözülene kadar. Daha fazla yapılabilecek bir şey aklıma gelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Some guy
Dsl ışığı yanıyor, fakat internet ışığı yanmıyor. İnternet yok sonuç olarak. Kesinlikle onlarla alakalı bir şey ama suçu bize atıyorlar. Çok sinirlendim adamlara. İlk defa oldu ama dedikleri kadar varmış.
Sorunu çözer mi bilmem ama şunu deneyebilirsiniz:
Turknet online işlemler > Destek menüsü > Modem şifre güncelleme > Buradan modem şifrenizi değiştirip tekrar deneyebilirsiniz. 1 saat içinde şifre değişikliği yapılıyor. Şifrenizi değiştirdikten sonra tabii ki modemi yeni şifreyle tekrar kurmanız gerekiyor. Belki sorun çözülebilir...
-
Büyük ihtimal internet aktivasyonunuz yapılmamış olabilir.Saha dolabından 10 dakikada yapılacak birşey.Bende de aynı durum olmuştu ama ilk destek kaydından sonra 2 gün içinde sorunu halletmişlerdi.Arkadaşın dediği gibi modemi sıfırladığınızı varsayarak söyledim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X