Kız günlük kiralık dairecinin kardeşi çıktı
İşte geçen gün kızla tanıştıydım, birkaç hafta çıktıktan sonra işler o raddeye geldi, bir günlük kiralık ev ayarlayacaktım. İşte o gün adamla konuşuyoruz, pazarlık yapıyoruz. Nasıl şeker gibi bir adam. Neredeyse kanka olucam adamla. Dedim memleket neresi, Adana dedi. Hemşeri çıktık adamla. Dedim gel sana şırdan yedirecem bi ara falan filan. O gün sözleştik.
Neyse ertesi gün kızla günlük kiralık eve gidiyoruz. Adamdan anahtarı alacağım, ooo manita kim falan derken bi baktı. Bakmasıyla beraber birden yüzü düştü. Lan dedi sen benim kardeşimle nasıl yatarsın eşşoleşşek dedi beni bıçakla kovaladı. Ne yapıcam beyler? Kızdan adresimi falan öğrenirse beni kesmeye gelir diye korkuyorum
Navigasyon sizin de dikkatinizi dağıtıyor mu?
|
Ne yağmış arkadaş bizim burada hala 140 TL 5 litresi
Hani nerede 200 TL yağ diyenler? Hem de bimde. Nasıl oluyor? Hem de dolu dolu vardı. Sordum kasiyere zam mı gelecekmiş diyolar dedim, 150 TL falan olur dedi. Hani yağ kuyruğu hani hani? Yani bizim burada yok?
|
Seçimi chp kazanırsa 2023 hedefleri ne olacak?
Kadınlarda ruh yoktur
Ben kadınlarda ruh olduğunu bile sanmıyorum. Kadınlarda duygu da yoktur. Sevmezler, taklit yaparlar. Hiçbir zaman sevmezler. Onlar güce taparlar. Ne demiş Freud, ooo kadınına mı gidiyorsun, kırbacını unutma. Kadınlar biyolojik makinedir bence. Aşırı derecede içgüdüleriyle hareket ederler. Toplum onları bu şekle getirmiştir belki ama, onlar da bu durumdan gayet memnundurlar.
Hiç ilanı aşk eden bir kadın gördünüz mü? Ya da şiir yazan? Yoktur. "Ama toplum cesaretli kadını sevmiyoooo" bıraksınlar bu işi. Bunlar bahane. Kadınlar düpedüz biyolojik makinedir.
|
Araba alamıyorum başlarım böyle işe
Ehliyet alıcam ama araba alamıyorum, aşırı pahalı. Ayda 20 bin tl alsam bile rahat rahat araba alamıyorum. Arabayla da çok işim de var, nakliye lazım oluyor bazen. Ama alamıyorum. Araba da lüks olamaz artık ya özellikle bi cangoo.
100 sene sonraki torunum rahat yaşayacak diye ben niye eziyet çekeyim? 2023 müş 2051 miş 2071 miş. BANANE. Ben it gibi yaşayacaksam banane. Torunlara mı çalışıyoruz? Bu kadar da olamaz ya. 300 k ya araba mı olur?
2023 diye çığırtan dedeler torunlarına 100 tl harçlık verirken ömürlerinden ömür gider, sonra da her şey Türkiye için yiyenim derler. Hadi lan ordan.
Erdoğanın aslında inanılmaz bir şeyi başarmış olması
Evet dolar yükseldi, ama ne oldu? Hiçbir şey. Hayat devam ediyor. Herkes işine okuluna gidebiliyor. Hiç kimse bunu umursamıyor. Ülke batmadı, hala duruyor. Bu Avrupa'da olsaydı devlet başkanı istifa ederdi. Ama burada olmuyor. Bu aslında devletin ne kadar güçlü olduğunu gösterir. İşte asıl istikrar budur. Dolar yükselse bile biz umursamıyoruz. Bu millet dik duruşuyla Erdoğanın arkasında olduğunu göstermiştir. İşte gerçek istikrar da budur zaten. Amerika Almanya İsrail nasıl batmadığımızı, umursamadığımızı görünce kıskanıp kuduruyorlar. Starbuckslar hala dopdolu. Biz kahveyi dolarla almıyoruz eyy amerika.
Bizde yanlış olmaz, olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur. |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.622
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 587.058 (Bu ay: 16.994)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.287 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic