Evime Gpon fiber geldi. Bende Başvuru yapayım dedim. Türknet üzerinden başvuru yaptım. Kimlik fotokopimi istediler sisteme yükledim. Sonra yazdığı kadarıyla 24-48 saat arasında bir kurye yollayacaklarmış ve bana abonelik sözleşmesi imzalatacaklarmış. Burası da okey. Sonuçta İstanbulda bir ilçedeyim. Hakkari yada Iğdır değil ya dedim. Yarın kurye gelir. Güya kurye için aradılar ve randevu verdiler tam 6 gün sonraya. Yani o 24-48 saat tamamen yalan. 6 gün sonra bana kurye gelecekmişte, benden ıslak imzalı evrakları alacakmışta, türknete ulaştıracakmışta, türknet benim adıma türktelekom a başvuru yapacakmışta, ekipler gelip evime kurulum yapacaklarmış. Ölme Eşeğim ölme. Daha kurye 6 günde geliyorsa herhalde hizmetin kurulumu ve aktivasyonu 1 ay sürer. Bu kadar kötü bir hizmet anlayışları var. Aklı olan kullanmaz, başvurmaz. Gidin mis gibi diğer opertörlere kardeşim. adamlar 2 günde hizmet kurulumu ve aktivasyonu yapıyorlar. Bunlar 6 günde daha başvuru evrağı alacaklar. @TurkNet Destek @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopat_doktor -- 30 Haziran 2022; 18:30:22 > |
Türknet Yeni Fiber Başvuru Rezilliği
-
-
Bahsettiginiz fiber Turknet'in kendi fiberi değil sanırım. Turk Telekom'un fiberi.
-
Merhaba, PM üzerinden de mesajınız dönüş sağladım. Özel mesaj olarak müşteri numaranızı paylaşırsanız kontrol ederek sizi bilgilendireceğim. -
Evet türktelekom üzerinden sağlanan vae fiber. Ama muadil operatörler süreci bu kadar uzatmazken türknet deli gibi uzatıyor.
-
Tuknet'in anlaştığı kurye firmasının sorunu bu. Doğrudan siz gönderin evrakları kuryeyi beklemeyin.
-
evrakları kendiniz yollasanız ne kurye beklersiniz ne bir şey, burada türknet ile ilgili bir sorun yok kurye ile ilgili sorun var, ben de evraklarımı kurye aracılığı ile yolladım 1 günde geldi bana kurye istanbul büyük bir şehir yoğun olması normal kuryenin,kuryenin yaptığı tek şey evrakları getirmek ve imza attırmak başka bir şeyi yok boş yere zaman kaybı yani keşke beklemek yerine evrakları kendiniz çıkartıp kargoya verseydiniz 2 iş günü içinde başlanırdı işlemlerinize
-
Keşke bana evrakları kendiniz yollayabilirsiniz kurye beklemenize gerek yok bilgisini 2 gün kurye beklemeden ve araya hafta sonu girecek olmadan verselerdi. Ben başvurduğum günün akşamına yollamıştım zaten. Neyse sitemimi duydular galiba kurye 4. Güne randevu verdi sonunda bugün alacaklarmış evrakları. -
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Kurye gün içerisinde adresinize gelerek evrakları teslim alacak.
Benzer içerikler
- türknet whatsapp
- vae fiber modem
- pon ışığı yanmıyor
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- türknet kurulum ücreti
- türk telekom port açma ücreti
- en hızlı internet
- zyxel modem kurulumu
- turkcell abone sayısı
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X