Şimdi Ara

Türknet YAPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, Türknete geçişim biraz sorunlu oldu ama şuanda bir sıkıntım kalmadı. Aksine Ttnet'den daha memmunum. Geçen gün mesaj geldi Türknetten Yapa altayapısına geçişiniz yapılcak diye ne gibi farklılıklar yaşanır? Adsl altyapısını mevcut bulunduğum yerde. Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapa turknetin kendi altyapısıymıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naksi -- 14 Mayıs 2020; 0:15:22 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Naksi kullanıcısına yanıt
    Bir Türk Telekom binasına gidip Telefon numaramı size taşımak istiyorum derseniz sorunsuz taşırsınız. Biz Yapa'dan da taşıdık VoIP Digital sistemden de taşıdık. Her türlü taşınıyor. Ha Turknet Yapa'dan milleni,superonline,netspeed falan taşınır mı bilmem. Ama Türk Telekom nerde olursa olsun taşıyor.
    Merhaba, altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmeti 75.99 TL'ye alabileceksiniz. Ayrıca altyapınızın desteklediği maksimum upload hızını alabileceksiniz. Yapa geçişi sonrasında sorun yaşarsanız PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.