Şimdi Ara

Türknet ve Netspeed şikayet var.com daki durumu lütfen bakmadan türknete abone olmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet ve Netspeed şikayet var.com daki durumu lütfen bakmadan türknete abone olmayın.
    Türknet ve Netspeed şikayet var.com daki durumu lütfen bakmadan türknete abone olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 27 Nisan 2018; 9:7:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• El insaf ya tamam memnun olmayabilirsin ama kıyas dengiyle yapılır.
    Sen dün yeni çıkmış firmayla turkneti şikayetvar üzerinden kıyaslama yaparsan bu senin olaya hakimiyetini gösteriyor zaten..
    Bir tarafta 17 bin küsür şikayet bir tarafta 31 şikayet.
    Şimdi biz binleri bırakıp sayıyla 31 şikayeti olan firmayı mı seçeceğiz bu tabloya bakarak ?
    Kim ne derse desin şayet turknetten aboneliğiniz sorunsuz bir şekilde bağlanmışsa ülkede bulabileceğiniz en iyi iss firmasıdır.
    Bağlantı sürecinde sorun yaşarsanızda ülkedeki en problemli iss karşınızdadır.
    Sen sorun yaşamışsın buradan çamur atıyorsun.

Aylık indirme kotam minumum 600 gb bana başka hangi iss firması bu hızları akn olmadan sunuyor ?
    Kota yok taahhüt yok bişey yok bu neyin hırsıdır ?
    Beğenmessen iptal edersin sözleşmenmi var :)
  • Resim görünmediği için tekar atıyorum

• netspeed az kişi kullanıyor.Netspeed'dede abone şişmesi olsa aynısı olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk net acınası bir firma... ciddi anlamda acıyorum. Çalışanı yetersiz, alt yapı bakımı yapamıyor bile, rekabet yasaları gereği ayakta durabilen hizmet kalitesi olmayan ülkemize özgü bir varlık.

Türkiye'nin rezil hizmet anlayışını ifşa ediyor. Genel olarak her anlamda reziliz, internet olarak çok rezil ve bu şirket gelişmiş herhangi bir ülkede var bile olmazdı. Durum bu, ha geçersiniz, o herkesin kendi kararı. Zaten alternatifleri bundan farklı değil ki. Paramızla rezil olmaya devam.
  • El insaf ya tamam memnun olmayabilirsin ama kıyas dengiyle yapılır.
    Sen dün yeni çıkmış firmayla turkneti şikayetvar üzerinden kıyaslama yaparsan bu senin olaya hakimiyetini gösteriyor zaten..
    Bir tarafta 17 bin küsür şikayet bir tarafta 31 şikayet.
    Şimdi biz binleri bırakıp sayıyla 31 şikayeti olan firmayı mı seçeceğiz bu tabloya bakarak ?
    Kim ne derse desin şayet turknetten aboneliğiniz sorunsuz bir şekilde bağlanmışsa ülkede bulabileceğiniz en iyi iss firmasıdır.
    Bağlantı sürecinde sorun yaşarsanızda ülkedeki en problemli iss karşınızdadır.
    Sen sorun yaşamışsın buradan çamur atıyorsun.
    Aylık indirme kotam minumum 600 gb bana başka hangi iss firması bu hızları akn olmadan sunuyor ?
    Kota yok taahhüt yok bişey yok bu neyin hırsıdır ?
    Beğenmessen iptal edersin sözleşmenmi var :)

• Facebook tan netspeed ve Türknet konularına bakıyorum.

Netspeed in abonesi az olabilir ama arıza takiplerini çok iyi yapıyorlar. Sorunlar daha kısa zamanda çözülüyor gibi.

Ama netspeed de hızım neden 80 mbps ben 90 mbps istiyorum dediginde de isterseniz iptal dilekçe örneği gönderelim sizi daha fazla mutsuz etmek istemeyiz diye alttan lafı sokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahsilatci geldi T kullanıcısına yanıt
    " ..sorunsuz bir şekilde bağlanmışsa ülkede bulabileceğiniz en iyi iss firmasıdır.
    Bağlantı sürecinde sorun yaşarsanızda ülkedeki en problemli iss karşınızdadır."

Aynen katılıyorum. Ve memnuniyet düzeyin 31% olduğunu dikkate alınca, daha büyük bir ihtimalle sorunlu bir bağlantı sahip olunacağını çıkarmak mümkün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tahsilatci geldi T kullanıcısına yanıt
    Fiber ile vdsl yi kıyaslamayın,
    M.h. Hattın 50mbps yi hatta daha fazlasını destekler size 50mbps verelim dediği halde ben tekniği bildiğim için 35 mbps istedim ve abone oldum 2-3 gün bu hızı verdikten sonra yarı yarıya düşürdüler destek kayıtlarına 2-3 gün sonra cevap verildi modeme bilgisayara çamur atıldı. Çamur atanların bildiği kadar benim unuttuğum teknik bilgi var.
    Bizimkisi çamur atmak değil gerçek olup biteni yazmak ve insanları uyarmak, ayrıca bebeler gibi oyun oynamıyor iş yapıyor ekmek paramızın peşinde koşuyoruz.
    Senin gibide sürekli gereksiz dl. yapmıyoruz biz daha çok dosya gönderip dosya alıyoruz (teknik çizimler)
    Burayada gelip birilerine sözcülük yapmak yada savunmak gibi niyetimiz yok, zaten verdim avukata, elmi yaman beymi yaman görsünler.

• Netspeed firması da birgün aynı oranlarda müşteri potansiyeli yakalarsa, o zaman daha sağlıklı bir karşılaştırma imkanına kavuşuruz.Potansiyel arttıkça sorunlar doğal olarak çoğalıyor.Türknet'in sorunu bu potansiyeli karşılayacak oranda teknik eleman çalıştıramamasından kaynaklanıyor.
  • Netspeed'in sanırım fazla kullananı yok.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    e devlete bakılabilir. 200.000 den fazla müşterisi olan firmanın aboneliğine ait bilgileri e devlette görebiliyorsunuz. Millenicom daha bu ay veya geçen ay girdi (millenicom un kaç yıldır pazarda olduğu bilen bilir önceki adı doping). Türknet öncesinde vardı. Netspeed in abone sayısının az olduğu buradan bile belli olmaktadır
  • Abonesi az olması tam aksine kontrolü elinde tutar turknet en sonunda mh bile kaldırdı çünkü başa çıkamadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ben memnunum herhalde. Aman nazar değmesin. Belki de sadece şanslıyımdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Ayrıca BTK'nın çeyrek ve yıl raporlarından da abone istatistiklerine ulaşılabilir.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Aynen 2018 1. Çeyrek bitti 2017 4. Çeyreği daha geçen ay yayınladılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Netspeed varya adamdır adam.

Adamlar herşeyle ilgileniyor. İnternetimi bağlayamadılar fatura çıktı aradım hemen ödemenize gerek yok kusura bakmayın diyip konuyu kapattılar.
  • 3 yıldır Turknet kullanıyorum, belki şansıma belki sağlam altyapıya denkgeldiğim için , hiç kopma vs problemi yaşamadım bu güne kadar.. vdsl destekleyen bir altyapım var ve 30-40 mbit aralıgında hız alıyorum. Yeni taşınacağım adreste sadece fiber hizmeti olmasından dolayı türkneti üzülerek iptal edeceğim. netspeed hakkında çok bir bilgim yok sundukları fiber fiyatları diğerlerine göre en uygunu, bilen varsa yeşillendirebilir mi ?
  • ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Millenicom ile netspeed'in 35Mbps fiyatları aynı. Netspeed 89₺'ye satıyor, Millenicom 79₺+9₺ Modem 88₺ olarak satıyor. Ancak Millenicom'da 100Mbps seçeneği de var. 99₺+9₺Modem olarak. Son zamanlarda netspeed hakkında çok fazla şikayet var. Şu an türknet'ten bile kötü durumdalar denebilir. Sürekli paket kayıpları, standart olarak her gece 12'de internetin kesilmesi vs. gibi sorunlar. Türk Telekom Fiber üzerinden 100Mbps millenicom kullandım 5 ay. Fazlasıyla memnundum. 1,5 ay Oris Telekom kullandım, düşman başına.. Şimdi de sırf denemek için Netspeed üyeliği yapacağım. Birkaç ay deneyeyim, 35Mbps üzerinde fiber tarifesi sunmazlarsa veya bir sorun yaşarsam eğer Millenicom'a geçiş yapacağım tekrar.
    Özetle tavsiyem millenicom'dur. Başınızı ağrıtmaz.
  • tesekkur ederım kardeşım fazlasıyla açıklayıcı olmus mesajın , hep sirketlerin olumsuzluklarını duymaktan bıktım artık hangisine gitsek hepsi bribirinden beter gibi yorumlara bakınca , ilk defa birinden memnun oldugunu yazan birine rastlayınca sevindim açıkcası. bir araştırayım mileniyi tesekkurler
  • ultrAslanOzZzY kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, olumsuz yorumlara baktığında genelde ADSL kullanıcıları veya santrale uzak kullanıcılar olduğunu görürsün. Netspeed de kullansa Milleni de kullansa Türknet de kullansa memnun kalmaz altyapı kaynaklı sorun vardır çünkü.
    Netspeed'in yaşadığı paket kaybı sorunu kullandıkları backbone cihazları kaynaklı bir durum. Vodafone da benzer cihazları kullanıyordu ve paket kaybı sorunu yaşıyordu, onlar hallettiler. Netspeed hala halledememiş konulardan takip ettiğim kadarıyla. Ben de deneyerek göreceğim.
    Oris Telekom kaynaklı sorunum da bağlantım fiber olmasına rağmen akşamları hızların aşırı düşmesi. Bir de LOL oynuyorum. Milleni 20ms ping verirken oris 70ms ping veriyordu ve bu normal diyorlardı. Oris Telekom ana konusuna girersen de herkesin akşam hızlarının süründüğünü görebilirsin. Genel bir sorun.
    Millenicom'da da sorun yaşadım. 2 ay sorunsuz kullanımdan sonra akşamları hızım 100Mbps'den 20Mbps'lere düşmeye başladı. Müşteri hizmetleri ile 1 hafta uğraştım çözdüremedim sorunu. Alper Bey'e mesaj attım. 24 saat geçmeden TT ekipleri geldi, millenicom kendi cihazlarına müdahale etti ve sorunu çözdüler. Bu yüzden gayet memnundum kendilerinden.
    Benim deneyimim bunlar. Ana konularına girip gezerseniz de neyin ne olduğu az çok anlaşılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.