Türknet mahallemde heryere gıgafıber cektı sokagımın yarısına cektı yarısına cekmedı gerı kalan heryerde gıgafıber var turknet kendı musterısı oldugumuz ıcın kendı musterılerıne gıgafıber cekmıyor ılk 3 ay fatura 250 odemeyelım 500 tl almaya devam edelım dıyorlar sımdı dedıgımı sacma bulanlar olursa turknet 3 aydır mahallemde calısma yapıyor ve suanda mahallede nerdeyse heryere gıgagfıber kabloları cekıldı her bınada asagı yukarı gıgafıber turknet kutuları var benım bınada hıcbırsey yok turknet konuyla alakalı mobıl uygulamasından yazdıgımda adresınızde gıgafıber goremıyorum gıgafıber ıstıyorum basvurusu yapabılırsınız dıyorlar ınstagramdan yazıyorum ekıplerden bılgı alıp sıze donus yapacagız dıyorlar herhangı bır donus yapmıyorlar tekrar soruyorum donus oldumu dıye yogun talepler var dıyorlar 10 gun sonra yazın dıyorlar 10 gun sonra yazıyorum konuyu tamamen kapatmıs oluyorlar aynı sekıl gıgafıber ıstıyorum basvurusu yapabılırsınız dıyorlar turknet forumdan ozel olarak ıletısıme gectıler onumuzdekı haftaya kadar ekıpler adresınıze ımalatı tamamlayacak dıyorlar ve hıcbır sekılde adresımde hıcbır falıyet yok bırakın adresımı sokagımın yakınından bıle gecmıyorlar her defasında oyalamaya devam edıyorlar bır mahallede heryere gıgafıber cekılıpte benım oldugum yere cekılmıyorsa bu turknetlı oldugumuz ıcındır baska bır acıklaması olamaz benımle aynı dagıtım kutusuna sahıp olan bınalara bıle cekılmıs konu dagıtım kutusundanda degıl turknet kendı musterısıne verdıgı deger budur 2 gun sonra tekrar yazarlar ekıpler 1 hafta ıcınde adresınıze ımalatı tamamlayacaklar dıye sonra neden cekılmedı hanı bu hafta cekılecektı dedıgımde ekıpler proje sırasına gore ılerlıyor derler bu nasıl bır sıra bu nasıl bır proje proje sokagın yarısını cekelım sonra ust sokaga gecelım butun mahalleyı bıtırelım sonra tekrar bu sokaga gelırız dıyemı ılerlıyor aradakı mesafe 5 metre olamaz dıyen arkadaslar ıcınde evımın arka tarafında hemen baska bır bına var gırısı baska sokaga bakıyor camdan elımı uzattıgımda o bınaya dokunabılıyorum ve o bınada gıgafıber var sadece gırısı baska sokaga bakıyor yanı 5 metre dememın sebebıde bu turknetın bu calısmasından dolayı tesekkurlerımı ıletıyorum mukemmel bır proje turknet kullandıgımız ıcın gıgafıber cekmedınız yenı bır ınternet fırması ıle anlasma yapacagım mahallemde bos port yok bu yuzden portumu kaybetmeden gecıs saglamaya calısıyorum |
Türknet Gifafiber 5 metre aşagımda var bende yok Türknet Kendi Müşterisi Olduğum İçin Oyalıyor

-
-
mahalle sokak bu sekılde yesılle ısaretledıgım alan gıgafıber olan alan kırmızı alan gıgafıber olamayan bolge bır ust sokakta bır sag sokakta bır solda bır arkada heryerde gıgafıber mevut bende gıgafıber denizinin ortasında vdsl adasıyım
-
Merhaba, adresiniz hakkında ekibimizle iletişime geçip güncel bilgi talep ettik. TurkNet Forum üzerinden mesajınıza dönüş yapılmıştır, sizi bilgilendireceğiz. -
benim de 3 sokak yanıma kadar geldi bize getirmediler. Türknet bu şaşırmamak lazım
-
Merhaba, adresinizi ve konu linkini PM üzerinden bizimle paylaşabilir misiniz? -
Bizde bekliyoruz koca Bursada bir biz kaldık herhalde ilalah etirdiniz yav
-
ekipler bu sabah erken saatlerde gelıp evıme ve yan bınalara cok serı sekılde kablo cektıler umarım bekleyen herkese nasıp olur bekledık cok ugrastık ama sonunda basardık sımdı aktıvasyon surecı kaldı
-
https://forum.donanimhaber.com/turknet-mahallemde-her-sokakta-gigafiber-var-bende-yok--161309659
-
hayırlı olsun, türknet sesimi duyup insafa gelirse bende kavuşabilirim.. sadece şu lkadar mesafe var aramda..
-
-
sesini hızlı duyurmussun
-
Bende de yan binaya kadar geldi bana çekmediler. 1 yıldır bekliyorum sonuç yok, 2 hafta önce ekiplerimiz inceleyecek dediler hala ne bir haber ne bir gelen giden hiçbiri yok. Hayırlı olsun, umarım en yakın zamanda bu konudan muzdarip olan herkes sonuç alır.
-
iyi de hiçbir çalışma yok ki? yanıltıcı sms olduğunu düşünüyorum. mahkemeye mi versem napsam?
-
Merhaba, konu hakkında ilgili birimimizle tekrar iletişime geçtik. Güncel bilgiler için kısa süre içerisinde dönüş yapacağız.
Benzer içerikler
- türknet kurulum ücreti
- modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet yok
- wifi yetkilendirme gerekiyor çözümü
- turknet müşteri numarası öğrenme
- upload hızı kaç olmalı
- en hızlı internet sağlayıcısı
- telsiz kullanım ücreti 2025
- modem kurulumu
- gigafiber nedir
- bilgisayar internete bağlanmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X