|
Merhaba arkadaşlar birazdan paylaşacağım konu benim için önem arz etmektedir.Her iki firmanında karşılaştırmasını yaptık. Evime 2 adet internet bağlattım ikiside modem ZTE H298A Telekom Fiber Modem. Turknet 100 mbps FTTH daireye kadar fiber 25. gündeyim yasal cayma süresi ve para iadesi 30. günde doluyor. Millenicom 100 mbps FTTH daireye kadar fiber 10. gündeyim yasal cayma süresi 14 gün 4 gün sonra doluyor. İki firmadan birine karar vermem gerekiyor.Fiyat politikası,birinin pahalı birinin ucuz olması veya çağrı merkezinin olması,yada çağrı merkezi varken ulaşılamama gibi durumlar beni ırgalamıyor benim için önemli olan sorunsuz konfor odaklı bir hizmet. Şimdi aşağıda her firma için ayrı ayrı yapılan testleri iletiyor olacağım.Bu aşamada hiç bir firmanın tarafını tutmadan tamamen objektif davranarak asla esnek yorumlar yapmayarak sıkı bir gamer sıkı bir teknoloji delisi politikas güderek son derece şeffaf bir tutum içerisinde yorumlamanızı rica ederim. Her iki firmada CGN havuzunda olduğumu ve testlerin kablolu yapıldığını ayrıca belirtmek isterim. Özveriniz için şimdiden teşekkür ederim. TURKNET 100 MBPS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİLLENİCOM 100 MBPS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı