Şimdi Ara

TÜRKNET VDSL GEÇİŞ İŞLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün Türknet e geçişimin 18. Günü. Altyapım 79mbps desteklemesine rağmen 18 gündür bana verilen hız 8mbps. Bir türlü geçiş işlemi yapılmıyor. 1 haftadır cevap verilmeyen destek talebim var. Türknet e bu platform dan ve Twitter dan ulaşmayı denedim. Buradan geri dönüş yaptılar "arkadaşlarıma önceliğinizi ilettim" diye. Gerçekten sıkıldım. Bu süreç cok uzadı. TÜRKNET VDSL GEÇİŞ İŞLEMİ TÜRKNET VDSL GEÇİŞ İŞLEMİ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Benim de bugün 4.gün (3 iş günü olması lazım) oldu ve hala geçişim yapılmadı. İşin garip tarafı modeme zaten 24 Mbps VDSL sinyali geliyor ama paket 16 Mbps ADSL görünüyor. Yani 35'lik pakete geçirmeleri gerekiyor ama hala bekliyorum.
  • bhero B kullanıcısına yanıt
    Benim aktif paketim 35mbps olmasına rağmen bana gelen 8mbps. 17 18 gündür gına geldi valla bekle bekle bir yere kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Benim aktif paketim 35mbps olmasına rağmen bana gelen 8mbps. 17 18 gündür gına geldi valla bekle bekle bir yere kadar
    Ben de bekliyorum bakalım ne zaman cevap verecekler destek talebine.
    Senin daha çok uzun yolun var ;) ben 18 gündür bekliyorum. Çıkmaz ayın son Perşembesi dönüş yaparlar herhalde.

Merhaba, yoğunluk olması nedeniyle dönüşlerde aksaklık ve gecikme yaşanabiliyor. Kaydınızla ilgilenen arkadaşımız işlemleri tamamlayarak size dönüş sağlar.
  • Merhaba, daha önce telefon hattınız olmadığı için işlem yapamadık. Şu anda telefon hattınız bulunuyor ve VDSL geçişinizin yapılması içinde bilgi verdim. Çözüm uzmanı arkadaşımız işlem yaparak size dönüş sağlayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL e geçiş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah en cuma gününe kadar hallolur gerçekten bu VDSL e geçiş işlemi çok uzun sürdü benim açımdan

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    TÜRKNET VDSL GEÇİŞ İŞLEMİ

Bu şekilde geri dönüş yapıldı. İnşallah en kısa sürede VDSL e geçerim

• Benim de aynı şekilde 35 Mbps'lik paketim ADSL olarak açıldı ne saçmalık. Günlerdir VDSL 'e geçmek için uğraşıyorum. Doğru düzgün ilgilenen yok. Destek taleplerimle ilgilenilmiyor. Söyledikleri 3 iş günü bugün doldu ama hala VDSL açılmadı. 35 Mbpslik paketten 10 Mbps hız alıyorum. Başta hattı açmadan önce yapmaları gerek şey için sonradan biz uğraşıyoruz. İnternete ihtiyacın arttığı böyle bir dönemde yaşattığınız mağduriyet kabul edilebilir değil.

Destek no : 33407721

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, daha öncesinde VDSL başvurunuzu yaptığımızda port hatası alıyorduk ama dün yaptığımız başvuruda hata almadık. VDSL geçişinizi tamamlayarak bilgi vereceğiz.
  • Son durum nedir ? Aradan 3gun geçmesine rağmen bir gelişme yok? 3 haftadır internetimi doğru düzgün kullanamıyorum. VDSL e geçirmek bu kadar zor olmamalı.
    Destek no : 33261401

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.