Şimdi Ara

Türknet VDSL bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ,

    TTnet ile taahhütüm bittiği için türknete geçtim. (uygun fiyatlı olması sebebiyle)
    Altyapı olarak kontrol ettiğimde 58mbps kadar hız alabiliyorum. Altyapı YAPA olmadığı için Türknet 35'e kadar verebiliyoruz dedi , buraya kadar bir sorun yok.
    Evrakları iletip başvurduğumda ADSL olarak bağlantı aldım. 8Mbit hız tanımlamışlar , ben aynı altyapı ile 15küsür Mbps hız alıyorken şimdi 8Mbit alıyorum.
    Türknete başvururken iletişime geçen arkadaş VDSL destek alabileceğimi hatta boş portun olduğunu belirtmişti , fakat 8mbit hız tanımlandı.
    VDSL verememe sebepleri ankastreye olan uzaklık dediler fakat ankastre 50-100 metre mesafe uzaklıkta , taş çatlasın 100'ü geçmez.
    Kaç metre uzaklıkta olması gerekiyor bu ankastrenin vdsl olarak bağlanabilmem için ?

    not : VDSL için OİM 'den kayıt açtım şuan internetim kesik , 2. günümdeyim. 3 gün içerisinde altyapınız desteklerse geçiş yapabileceksiniz diye not düşüldü ve kapatıldı.
    @turknetdestek VDSL geçiş işlemleri için yardımınızı rica ediyorum , ankastre bitişik 2 bina kadar uzağımda. Aynı hat ile 16mbit hız alıp sorunsuz kullandım.







  • 3 iş günü içerisinde VDSL 'e geçeceğim bildirildi fakat hala internetim yok. 1 haftadır neredeyse internetsizim. 3 gün sonunda tekrar arıza kaydı açınca telekom arıza kaydı açıldı diye bilgi verdiler.
    3 gündür boşuna mı bekledim yani...
  • Dün yan komşun sordu, Turknet e geçmek istemiş oğlu, bende asla geçme dedim, Türktelekom la sözleşme yaptı.
    Ben sevemedim bu Turknet muhabbetini.
  • yine ADSL bağlandı , nasıl bir altyapı verilmişse Türknet'e 12mbit max alabileceğim hız görünüyor. VDSL için cevap dahi vermiyorlar.
    Neden vdsl bağlanmadı diye yorum yazıyorum , hattınızda bir arıza yok 8 mbit alabiliyorsunuz diye cevap dönüyorlar şaka gibi.
    altyapı sorgulaması yapıyorum 58mbit 'e kadar altyapınız destekliyor diyorlar. web sitelerinde de görünüyor bu bilgi.
    sonuç olarak şuan 11mbit kotasız olarak kullanmaya devam ediyorum. TTNEt fiyatları netleşince gerekirse müdürlüğe gidip başvuracağım.
  • Kapat gitsin bana 1 haftadır cevap veren yok. 15 Gün çok işim gücüm var kapattıracagım insallah sonrasında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kilecerme telefon doğrulaması yapmadığım için mesajına cevap veremiyorum diye uyarı geldi.
  • pahalı da olsa TTNET kullanacağız gibi duruyor , en azından müşteri hizmetleri var muhattap bulabiliyoruz. Cevap veriyorlar sorunlar hızlı çözülüyor falan filan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: korsanfatal

    pahalı da olsa TTNET kullanacağız gibi duruyor , en azından müşteri hizmetleri var muhattap bulabiliyoruz. Cevap veriyorlar sorunlar hızlı çözülüyor falan filan.
    İşin aslına bakarsanız ben pek pahalı bulmadım. Bana 24 ay taahhüt ile yalın 50/4mbps için 70.90TL dediler aylık. Salak kafam Turknete guvendim yok canım bu kadar da yapmazlar dedim iptal ettirmedim geçemedim o yüzden kampanya bugün bitiyor. Geçiş başvurusu ile de yapamıyorum çünkü Turknet yalın değilmiş. Ha ben bu süreçte turknetten o kadar soğudum ki 3 katı fiyatı da olsa o operatorden alacagim hizmeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 ay kadar kullanacağım Türknet'i sonrasında zaten fiyatlar oturmuş olur , TTNET'e tekrar bakarım. Malum sadece onun altyapısı var vdsl olarak. SüperOnline adsl verebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.