Şimdi Ara

TurkNet'te internet kesintisi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet alışıldık müşteri hizmetlerine sahip olmadığı için, 3 kuruşa çalışan müşteri temsilcisine çemkiremeyen sosyopatlar twitterdan rahatlamaya çalışmışlar :) Arızadır olur, 2 yıldır kullanıyorum büyük problemlerle karşılaşmadık. Hızımdan da memnunum. Telekomdan da kablodan da iyidir Türknet. Boşuna taşlamayın.

• Bu gece de Millenicom bizi yada beni sınıyor herhalde. Bir saatten fazla süredir internet yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: şu an hangi iss den hız sorgulaması yaparsam yapayım sürekli hız 0 görünüyor. Tüm altyapı çöktü herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 22 Mayıs 2019; 3:50:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • Olmayan birşeyi nasıl haber yapacaklar? Uydunet'in sitesi hiç çökmedi. Bakım olduğu zaman bölgesel kesintiler oldu, onda da sorun kısa sürede çözüldü.

Müşteri hizmetleri 7/24 ulasılabilir. Bir sorun olduğunda millet tweet atmaya bile ihtiyaç duymuyor.

Bence boş bir yorum olmuş. Eleştirmeden önce bilgi sahibi olmak önemli. Donanım haberin yaptığı haber gayet yerinde.

• 26.02.2019 Tarihinden beri Turknet ten hizmet alıyorum. Ara sıra internet kopmaları oluyor fakat çok nadir haftada 2 defa onun harici türk telekomda aldığım aynı hızı alıyorum ve daha az ücret ödüyorum. 65 TL 'ye gayet yeterli kaliteli hizmet. Aynı hizmeti tt de 119 tl ye alıyordum telefon faturası dahil. Alt yapınızda veya ev tesisatında herhangi bir sıkıntınız yoksa sorunsuz hizmet sağlıyorlar.
    Örnek bir olay verirsem: 1 Ay önce laptopta birden bire yavaşlama oldu internette 1 mbs civarı alıyordum fakat mobilde tv de herhangi bir sıkıntı yoktu. Laptopa kabloyu taktım ve sorun düzeldi sorun bilgisayardaydı. Herhangi bir sorun varsa karalamak yerine çözüm arayın hemen suçu yıkıp karalamaya geçmeyin.

2 saat internet kesildi diye de idam etmeye gerek yok.
    Ülkemiz ne kadar gelişmişse firmalarda o kadar gelişir. Firmalar ne kadar gelişim gösterirse ülkede o kadar gelişir. Doğru orantılıdır.
    Devletten tüm ihaleleri alan türk telekoma gidip ahkam kesin.
    turknet2.speedtestcustom.com
    Speedtest Custom - Test your internet speeds
    https://turknet2.speedtestcustom.com/result/4a41ba50-7c20-11e9-bd46-41309b5c9d5f

• Kullanıcıların niye tepki verdiğini anlamak mümkün değil. Sanki Turknet bilerek ve isteyerek İnternet'i vermeyecek ve düzeltmek için hiçbir şey yapmayacak da...

• csh kullanıcısına yanıt
    Ne özgürlükçüsü Allah aşkına adamlara şöyle prim yaptırmayın bir de +10TL özgürlük bilmemnesi eklemişler son ay faturaya. Hakkımız kardeşim paramızı verdiğimiz şeyi doya doya kullanmak, bir de kölesi mi olacaktık adamların la havle ya :) Minnettar mı olacağız para verdiğimizde bize hizmet veriyor diye. Birisi bedava internet verirse ona minnet duyarım 85 liraya Avrupa'nın en dandik ülkesinden kat be kat pahalıya internet kullanıp bir de minnet duyamayacağım ticari şirketlere kusura bakmayın. Donanım haberi de tebrik ediyorum bu tarz konuları gündeme taşıdıkları için.

• fotifoti kullanıcısına yanıt
    İnsanların para verdiği hizmeti almak istemesiyle sosyopatlığın ne alakası var? Arızadır olur ne demek bu kadar insan faturasını öderken kusura bakmayın bu ay ödeyemedim deyince olur kardeşim böyle şeyler mi diyorlar? Adam gibi hizmet verirsen kimse açıp sana çemkirmez millete iki fatura ödemediğinde haciz gönderir kendin kafana göre hizmeti kesersen adam da denk getirdiğine laf eder.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Siz de müşteriler fatura ödemediğinde halden anlayıp idare edersiniz artık herhalde :)

• csh kullanıcısına yanıt
    Taahhüt istemiyor çünkü Superonline'ın kendi verip gerektiğinde kendi değiştirdiği modemi sana güzelce 350TL'ye satıyor.

• fotifoti kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Biz her zaman kullanıcılarımızın yanında olmak için uğraşıyoruz. Evet, geçen günlerde genel bir sorun yaşattık. Bunun için tüm kullanıcılarımızdan özür dileriz.
    Tabii her kullanıcımızın bu olaya tepkisi aynı olmadı. Haklılık payları elbette var. Tüm kullanıcılarımıza bu süre içerisinde göstermiş oldukları anlayış için buradan tekrar teşekkür ederiz.
    Herkese iyi kullanımlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: csh

Donanimhaber.com'dan ayni zamanda Turksat Kablonet ve Turk Telekom TTNet'te de kesinti oldugu zaman kullanicilarin paylastigi tweetleri paylasmasini bekliyoruz. Turkiye'nin en cok takip edilen sitesi Donanimhaber.com'un ne kadar tarafsiz oldugunu gormek bizleri cok mutlu eder.
    Burada boş tatava yapıyorsun TürkNette olan ülke genelinde gitmiş internet tt sol kablonette en baba bölgesel oluyor boş yapma boşuna ortalığı yaygaraya verme.
  • Para verdiğin için karşındaki insan senin kölen mi oluyor? Ona hakaret etme aşağılama özgürlüğün mü oluyor? Ayrıca evet 15 güne yakın net kesildi, port yanmış değiştirdiler ve kusura bakmayın deyip faturadan düştüler. Her şey karşılıklı, sen iyi niyetli olursan sana da iyi niyetli insanlar denk gelir. Sorunların da çözülür, mağdur da olmazsın. ülkemizin iş ahlakı konusunda alacağı çok yol var, şirketlerin çoğu hırsızlık boyutunda düzwnlemeler yapıyor. Bu bize müşteri temsilcisine düzeysizce davranmayı haklı çıkarmaz. Telekomdan yurtdışı paket aldım, 25tl . Her pakete ayrı kapsama alanı koymuşlar, isviçrede geçmiyormuş 300tl fatura ödedim. Bu telekomun ayıbıdır, telekomun hırsızlığıdır. Böyle onlarca örnek verebilirim ve bunların hiç biri bir temsilciye kötü davranma hakkı vermiyor. haklıysan hakkını ararsın, bulamazsan ahiret bu yüzden var merak etme. Kısmetin oradan gider başka yerden gelir. Büyüyün biraz

• Hala anlık olarak gidip geliyor, kesiliyor 5 10 saniyede geliyor 30 sn duruyor bir daha gidiyor. Düzeldi diyorsun 1 saat sonra yine aynısı modeme reset at başka modemle dene değişen bir şey yok, keyfine göre gidiyor geliyor. Güzel bir işkence yöntemi beğendim ve takdir ettim ne oyun oynatır ne internetten video izlettirir ne de bir şey yaptırır. Bol bol küfür ettirir lanet okutur. Müşteri temsilcisi koymadığınız da iyi olmuş o durduk yere küfürler yiyecekti ben durduk yere küfürbaz olacaktım.

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: Boragungoren

Burada boş tatava yapıyorsun TürkNette olan ülke genelinde gitmiş internet tt sol kablonette en baba bölgesel oluyor boş yapma boşuna ortalığı yaygaraya verme.

Alıntıları Göster
    Kablonette kesintisiz gecen haftasonunu cok az hatirlarim, aksamlari da bazen kesiliyordu hep Internet. Kablonete bir sikayette bulununca her zaman musteri haksizdir. Her zaman hakli(!) bir gerekceleri vardir, her zaman Orjin Muhendislik isimli fason firmanin calisanlari haklidir. Tatava yapan ben degil Kablonet ornegin. TTNet yillar oncesinde kaldi benim icin, en son aksam 7'den sabah 7'ye ucretsiz kampanyasinda yaptigim ucretsiz saat icerisindeki gorusmeleri ucretlendirdiklerinden beri ve ayrinti istememe de fatura kadar para istemelerinden, ayrinti cikarmadan ne itiraz edebilecegimi ne de gorebilecegimi belirttiklerinden beri TTNet kullanmiyorum. 15 yil eskide kaldi o gunler, 15 yilda birsey degismis midir, hic sanmam.
    Cok memnunsan sen de cok sevdigin TTNet ve Kabloneti savunursun ama insanlarin dusuncelerine saygi duymak zorundasin. Ornegin ben sana "arkadasim, fanboyluk yapma, cok istiyorsan git onlar icin belese calis para alma, oyle kuru kuruya olmaz bu isler" desem hosuna gider mi? Oyle birsey diyor muyum? Demiyorum. O zaman sen de boyle "tatava yapma" gibi laflari bana diyemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6C5BF58D4

Taahhüt istemiyor çünkü Superonline'ın kendi verip gerektiğinde kendi değiştirdiği modemi sana güzelce 350TL'ye satıyor.
    Arkadasim ne olur biraz gercekleri gorun ya, bu kadar saflik olmaz ki.
    Fahis Internet fiyatlari konulup biraz daha az fahis olan fiyatlar "indirimli" seklinde taahutlu olarak sunuluyor. Hizmet almaktan vaz gecerseniz sizden 350 TL degil en az 2-3 bin TL'lik cayma bedeli isteniyor. Ben kablonete 2 yil taahut vermistim, 25mbps AKN'siz Interneti ayda 350 TL yerine 110 TL'ye almisim. 25mbps AKN'siz Internetin indirimsiz degeri ayda 350TL midir? Dunyanin neresinde var bu fiyatlandirma? 110 TL bile degil dunyanin hicbir yerinde. Su anda hizmeti sonlandirmak istiyorum ama sonlandirirsam 3-4 bin TL fatura odeyecegim icin 7 ay boyunca 110TL fatura odeyecegim, 2 ay gecti 5 ay kaldi ve kullanmadigim hizmete hera ay 110TL odeme yapiyorum. Bir de Allah'tan Musluman bir ulkeyiz. Ya Musluman bir ulke olmasaydik?? Olacaklari tahmin bile edemiyorum.

Gelelim modem kisminaaaa. 350 TL olan modemi neden almak zorundayim?? ADSL kullaniyorsam 50TL'ye de modem var ve kullanmakta oldugum routera baglayabilirim, degil mi? Ki oyle yapiyorum, 15 TL'ye almistim birkac yil once ASUS ADSL tek port ethernet ADSL modemi, routerima bagladim ve gayet guzel kullaniyorum. VDSL olsaydi da uzerinde AsusWRT yazilimi olan guzel bir Asus VDSL modem alir pasa pasa kullanirdim. Evime VDSL aliyorsam 200-300 TL'yi de veririm, bundan mi kacacam? Turksat Kablonete havadan 3-4 bin TL cayma bedeli yada 800 TL kullanmayacagim hizmetin bedelini odeyecegime 200-300 TL'ye en kral Asus VDSL modemi alir pasa pasa kullanirim. Ha bunu da alamiyorsan zaten VDSL kullanmayacaksin.

Belescilik yerine hakkini aramanin, seffafligin tercih edilmesi gerektigini halkimiz anladigi an bu ulkenin kalkinacagina inaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 23 Mayıs 2019; 8:28:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

Para verdiğin için karşındaki insan senin kölen mi oluyor? Ona hakaret etme aşağılama özgürlüğün mü oluyor? Ayrıca evet 15 güne yakın net kesildi, port yanmış değiştirdiler ve kusura bakmayın deyip faturadan düştüler. Her şey karşılıklı, sen iyi niyetli olursan sana da iyi niyetli insanlar denk gelir. Sorunların da çözülür, mağdur da olmazsın. ülkemizin iş ahlakı konusunda alacağı çok yol var, şirketlerin çoğu hırsızlık boyutunda düzwnlemeler yapıyor. Bu bize müşteri temsilcisine düzeysizce davranmayı haklı çıkarmaz. Telekomdan yurtdışı paket aldım, 25tl . Her pakete ayrı kapsama alanı koymuşlar, isviçrede geçmiyormuş 300tl fatura ödedim. Bu telekomun ayıbıdır, telekomun hırsızlığıdır. Böyle onlarca örnek verebilirim ve bunların hiç biri bir temsilciye kötü davranma hakkı vermiyor. haklıysan hakkını ararsın, bulamazsan ahiret bu yüzden var merak etme. Kısmetin oradan gider başka yerden gelir. Büyüyün biraz
    Yurtdisina ciktigin zaman gidip yurtdisindan bir on odemeli sim karti alip kontor yukleyeceksin hocam. Ammman diyeyim, yurtdisina da ulkemizdeki firmalarin uckagitciligini, kolpaciligini goturme. Yurtdisinda boyle seffaf hizmetler varken ulkemizdeki hizmetler yurtdisinda kullanilir mi?? Alacaksin sim kartini yurtdisindan, arama olasiligi olan kisilere de yurtdisi numarani gondereceksin. Ben oyle yapiyorum. Yoksa odersin boyle 300TL faturalari, sanki para kolay kazaniliyormus gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: csh

Yurtdisina ciktigin zaman gidip yurtdisindan bir on odemeli sim karti alip kontor yukleyeceksin hocam. Ammman diyeyim, yurtdisina da ulkemizdeki firmalarin uckagitciligini, kolpaciligini goturme. Yurtdisinda boyle seffaf hizmetler varken ulkemizdeki hizmetler yurtdisinda kullanilir mi?? Alacaksin sim kartini yurtdisindan, arama olasiligi olan kisilere de yurtdisi numarani gondereceksin. Ben oyle yapiyorum. Yoksa odersin boyle 300TL faturalari, sanki para kolay kazaniliyormus gibi.

Alıntıları Göster
    Ben işitme engelliyim, internet şart oluyor.Konuşma ve aranma lazım değil. Aslında telekomun paket çok güzel 500mb bi hafta 25tl mi ne. bi de 1 gb paket var. Günlük 35tl sömüren, kendi kendine devreye giren yurtiçi tarifeni kullanma bütün operatörlerde var galiba. Onu kapatmanın yolunu bulup bu paketi aldım ama ülkeler farklıymış Hayır bir de adamlara wifiden yazdım internetim bloke oldu şöyle oldu böyle oldu. Fatura kesilip itiraz edene kadar kimse söylemedi. Rezil ettiler baya. Artık düşmeyiz tongaya, gittiğimiz ülkeye göre ayarlarız :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

Ben işitme engelliyim, internet şart oluyor.Konuşma ve aranma lazım değil. Aslında telekomun paket çok güzel 500mb bi hafta 25tl mi ne. bi de 1 gb paket var. Günlük 35tl sömüren, kendi kendine devreye giren yurtiçi tarifeni kullanma bütün operatörlerde var galiba. Onu kapatmanın yolunu bulup bu paketi aldım ama ülkeler farklıymış Hayır bir de adamlara wifiden yazdım internetim bloke oldu şöyle oldu böyle oldu. Fatura kesilip itiraz edene kadar kimse söylemedi. Rezil ettiler baya. Artık düşmeyiz tongaya, gittiğimiz ülkeye göre ayarlarız :)

Alıntıları Göster
    Dedigim gibi, en mantikli olan gidilen ulkeden bir sim karti ve uygun bir paket alip o ulkede kullanmak. On odemeli olan paketler daha kolay oluyor, faturayla ugrasmamis oluyorsun. Ben bu sekilde yapiyorum. Arkadaslar da hep bu sekilde yapiyorlar. Ulkemizdeki uckagitci sirketlerle ugrasilir mi hic? Bircok ulkede limitsiz 4.5G Internet paketleri var, 300 TL verdikten sonra limitsiz 4.5G paketi alir, gerekirse terabytelarca data kullanimi yapabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.