Şimdi Ara

TurkNet'te internet kesintisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amma büyüttünüz yahu. Dünya çapında hiç mi kesilmiyor internetler. İlk kez yaşanmış gibi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet'te bir sorun yaşadım uzuuuuuun zaman sonra, internet erişimi gitti. Bilgisayarı ve modeme bağlı olan diğer cihazları kontrol ettim. Hepsinde de aynı sorun vardı. Modemi resetledim, sorun düzelmedi. Zaten modemin DSL ışığının yanıp INTERNET ışığının yanmaması ya modemde ya da servis sağlayıcıda sorun olduğunu gösterir. Modemi resetleyip kullanıcı adı ve şifremi doğru girdiğim halde internet gelmedi. Modemde "Uzak sunucudan yanıt yok" ifadesi belirdi. 1.5 saat boyunca internet gelmeyince Türknet'in online işlem merkezinden uzun zaman sonra destek kaydı oluşturdum. Bu esnada telefondan facebook, dh gibi yerlere bakınca sorunun genel olduğunu ve hatta Türknet'in gecenin üçünde açıklama yaptığını bile gördüm. Sonrasında internet gelmişti.

Sabahleyin Türknet'ten iki mail almıştım; birinde son beş saattir internetimin aktif olduğu, diğerinde sorunun Türkiye geneli olduğu ve giderildi yazıyordu.

Böylesine ilgilenen ve bilgilendiren firmayla çalıştığım için çok memnunum. Teşekkürler Türknet (yalnız bir daha böyle sorunları son kullanıcılara yaşatmaman dileğiyle).

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"

• quote:

Orijinalden alıntı: Coco.Jambo

o pingle nasıl memnunsun ?
    ping genelde 17-18 ms çıkıyor testlerde sanırım dünkü kesintiden dolayı yükselmiş.

diğer konu internetten download yapar, bol bol youtube videosu izlerim. online oyun oynamam sanırım ping beni alakadar etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turknet pişmanlıktır. telefonum bozulmuştu, defalarca kayıt bıraktım (destek hattında gerçek insan arayamıyorsunuz, sadece kayıt bırakabiliyorsunuz), en sonunda bir eleman geldi eve ve interneti de bozdu, gitti. ben de attım turknet'i. t.telekoma geçtim, hemen gelip telefonumu düzelttiler.
  • Türknet'i insanlar eskiden övüyordu diye bağlattım (bağlayamadılar) o kadar kötü bir hizmet aldım ki anladım TTNet'den hiçbir farkınız yokmuş. Bir de bağlayamadıkları interneti ücretlendirmeye bağlayıp ilk aydan zam yaptılar. Ayıp ayıp.

• Turk Telekom da geçen 14:30 ile 19:15 arasında internet yoktu bazı iller de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben geçen ay turknetli oldum. zam geldi kapatacam. ilk ay zaten çift fatura geldi. şimdi kapattırırsam bi ay daha internet kullanabilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyiki NetGalaksi ye geçmişim tek bir sorun bile yaşamadım 2 3 aydir abonesiyim hatta 4 5 gun faturayı geciktirdim sadece bir mesajla hatirlattilar kesinti falan yaşamadım , Ping desen efsane online oyunlarda tek bir sorun yaşamadım , hatta tt ekibi binaya kablo bıraktığında dedi kardesim bu firmayi nerden buldun ilk kez duyuyorum:D dedim ben bulurum ilk 10gun internete bağlaşmamıştım oda benim modemimden kaynaklanıyormuş baska modem denedim direk baglandım
    35mbit max ping 9 çıkıyor upload 3.50
    kotasız. 60 tl yalin internet
    200gb kotali 35mbit 50tl 200gb bana yeter diosaniz bu paketi secebilirsiniz

Istanbul Avrupa yakasi ve anadolu yakasi , kirklareli edirne yi kapsiyor sadece bu civarlarda oturanlar siddedtle tavsiye ederim NetGalaksi'yi musteri temsilcisi cok ilgili aramaniza bile gerek yok aslinda bir sorunla karsilasirsaniz mail atin max 30 dakkaya dönüş sağlıyorlar..

50mbit kotasiz 70tl
    75mbit kotasiz 75 tl

gayet iyi kafaniza gore secin abone olun

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi since2002 -- 21 Mayıs 2019; 13:2:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abartmanın anlamı yok gecenin bir yarısında belli ki sistemde beklemedikleri bir yerde arıza çıktı ama yine de aynı gece düzeltip devreye almışlar. Sanki su kalmamış yada nefes alıp vermemizi sağlayan oksijen kesilmiş gibi ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok bende işlerimi mobilden halledip yattım gecenin o yarısından sonra ertesi gün işe gidecek insanın internete ihtiyacı olmaz
    Tabi memlekette işsiz bol sabaha kadar bilgisayar başına birşeyler kovalayanın elinde kalmıştır.

Beğenmeyen gitsin kardeşim boşaltın şu band genişliğini firmadan memlun olan kullanıcılara.

Oksijen kalmasa nefes alamazsanız Allah'ı mı arayacaksınız yada Allah katında müşteri temsilcisine mi bağlanmaya çalışacaksınız.

Diğer konudaki mesajımın aynısıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • hizmette elbet sorunlar olacak adamlar kısa sürede halletti TürkNet işini iyi yapıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LordEvosis

Emülasyon ve çeşitli denemeler yapmak istiyorsen kesinlikle raspberry pi 3 B+ al neden dersen ilk olarak çok fazla kaynak ve seçenek var androidden tut retroarch dan çık.

Ama bana daha fazla ram lazım dersin o zaman mecburen orange pi çeşitlerine bak derim.

https://www.robotistan.com/orange-pi-win-plushttps://www.robotistan.com/raspberry-pi-3-model-b-plus
    Bilgi icin cok tesekkurler. Bir ara firsat bulup hem Raspberry Pi ile hem de Orange Pi, Banana Pi gibi sistemlerle ilgilenecegim. Raspberry Pi 4'u cok merak ediyorum bi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Turknet varken Turksat alma ihtimalim aklına gelmedi sanırım

Turknet interneti akşam rezalet oyunlarda ping uçuyor , bende sadece oyun için turksat bağlattım 50 gb kotalı hem fiyatı uygun hemde sadece oyunda kullandığım için kota sorunu olmuyor.
    Ben oylesine yazdigini sanmistim, gercekten o ihtimal aklima gelmemisti

Online oyun oynamiyorum ve Turknet'in ozgurluk anlayisindan cok memnunum. ilerde Fiber Internet gelmesini bekliyorum.
  • 8mbps zar zor download veriyorlardı iptal dilekçesi gönderdim. şu hıza 75 lira veremem kimse kusura bakmasın. milleni sol fibere geçtim aynı gün hem başvurum tamamlandı hem kurulum ekibi gelip işini halletti. hizmet dediğin böyle olur. 7/24 ulaşılabilmesi ve whatsapp hatları da cabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockandemir84

ben geçen ay turknetli oldum. zam geldi kapatacam. ilk ay zaten çift fatura geldi. şimdi kapattırırsam bi ay daha internet kullanabilir miyim.
    Kapattirmani onermem, digerleri hic daha iyi degil. Turknet en azindan isini seffaf yapiyor ve taahut istemiyor hicbir zaman.
  • Değerli TurkNet’liler,

21 Mayıs 2019 gecesi, saat 00:10 - 00:50 saatleri arasında müşterilerimizin önemli bir kısmına hizmet veremedik. Ekiplerimiz hızla çalışarak sorunu kısa bir sürede çözdüler. Ne yazık ki az sayıda müşterimiz sabahın erken saatlerine kadar aralıklarla sorun yaşamaya devam ettiler.

Bu kesinti sizi de etkilediyse, filminizin yarısında kaldıysanız, oyunda tam kazanırken hattan düştüyseniz, dersinizi bitiremediyseniz, yani dün gece bir şekilde sizi yolda bıraktıysak özür dileriz. Sizi zor durumda bırakmayı hiç istemezdik.

Ne oldu diye merak edenler için biraz daha detay; kapasite yükseltme çalışmalarımız sırasında bir elektrik arızası sebebiyle önemli bazı ekipmanlar devreden çıktı. O sırada bir kapasite yükseltme çalışması yaptığımız için yedek sistemler otomatik olarak devreye giremedi, bu yüzden de normalde birkaç dakika sürecek bir sorunun çözümü 40 dakikaya çıktı.

Arıza boyunca paylaştığınız destek mesajlarınız için ayrıca çok teşekkürler. Halden anlayan müşterilere sahip olmak çok büyük bir ayrıcalık bizim için.

Keyifli internetler.

• Türk telekom da sıkıntılıydı bi sıkıtı olduğu belliydi hız vs.. değildi sıkıntısı her zaman açtığı web sayfaları bazı web sayfalarının içindeki resimleri vs.. gösteremiyordu ...

• DonanımHaber bu haber karşılığında TTNet den çökmeyen bir forum sözü aldınız mı ? DonanımHaber çöküntülerinden haber yapılsa tek başına gazete çıkar TürkNet gecenin bir yarısı bir kere çökmüş çok mu ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.