Şimdi Ara

TurkNet'te internet kesintisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
5.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim evimde hem Turksat Kablonet hem TurkNet ADSL var, Turksat Kablonet icin bu siradan bisey, hep kesinti olur ama boyle tweetler hic paylasilmaz Donanimhaber.com'da.

• Donanimhaber.com'dan ayni zamanda Turksat Kablonet ve Turk Telekom TTNet'te de kesinti oldugu zaman kullanicilarin paylastigi tweetleri paylasmasini bekliyoruz. Turkiye'nin en cok takip edilen sitesi Donanimhaber.com'un ne kadar tarafsiz oldugunu gormek bizleri cok mutlu eder.

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Belki Donanimhaber.com yoneticileri kizacak ama ben buna "Yandaslik" diyorum.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Yurtdisina sadece tatile gitme sansim var, hep dusunurum yurtdisinda yasamayi sirf bu kalitesizliklerden kurtulmak icin. Yil olmus 2019, halen 12 megabit ADSL kullaniyorum ve cikabildigim maksimum hiz bu. Evde bosta yatan Turksat Kablonet var, taahudun dolmasini bekliyorum kestirmek icin. Turksat'in da teknik servisi (Orijin Muhendislik diye bir firma) insana kan kusturuyor, sirf inatlasmamak icin hizmetiniz basinizi yesin diyerek evde 25megabit AKN'siz tarifeme ayda 110 TL verip hic kullanmiyorum artik, taahudun dolmasini bekliyorum. Boyle bir ulkede yasiyorum malesef, ne desem bilemedim.

• Tweet'i nasıl attılar internetleri gittiyse?!?? çabuk biri "fbi open the door.jpg" atsın yoruma

• quote:

Orijinalden alıntı: csh

Yurtdisina sadece tatile gitme sansim var, hep dusunurum yurtdisinda yasamayi sirf bu kalitesizliklerden kurtulmak icin. Yil olmus 2019, halen 12 megabit ADSL kullaniyorum ve cikabildigim maksimum hiz bu. Evde bosta yatan Turksat Kablonet var, taahudun dolmasini bekliyorum kestirmek icin. Turksat'in da teknik servisi (Orijin Muhendislik diye bir firma) insana kan kusturuyor, sirf inatlasmamak icin hizmetiniz basinizi yesin diyerek evde 25megabit AKN'siz tarifeme ayda 110 TL verip hic kullanmiyorum artik, taahudun dolmasini bekliyorum. Boyle bir ulkede yasiyorum malesef, ne desem bilemedim.
    Vay be... Gerçekten üzücü, lanet olsun benden uzak dursunlar diye aylık 110 TL para vermek ne kadar çıldırdığının göstergesi. Ben senin yerinde olsam bağırır çağırır duman ederdim ortalığı.

Ama sen de haklısın, ülkede maalesef vatandaşın sözü çok geçmiyor. Ben zamanında Türk Telekom'a gitmiştim, caddemde fiber yok, bunu nasıl yaparız diye, siz bir şey yapamazsınız, şirket gerek gördüğünde uygunluk oluşursa fiber döşeyecektir dediler. Peki dedim bununla ilgili en azından bir dilekçe yazabilir miyim, talepkar olduğumuzu belirtmek maksadıyla, dilekçe de yazamasınız dedi.

BANA DİLEKÇE BİLE YAZAMASINIZ DEDİ. OLAYA BAKIN BEYLER. Hiç değilse tabi yazabilirsiniz de, yalan söyle, sonra yırt at dilekçeyi, en azından ben bilmem, doğru mu? Kafaya bak.

Hmm ok diyip çıktım.
    Death, thou shalt die!

• Arkadas ulkemizdeki duruma olan tepkisini belirtmek istemis, bunda birsey yok bence. Ulkemizdeki komik Internet hizlarini on plana cikarmaya calismis. Ben hak veriyorum.

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    Boyle problemler oldugu zaman nedenini bulmak ve cozmek kolay olmuyor. Bunun uzerinde onlarca yazilim muhendisi, network muhendisi ve sistem muhendisi calisiyor problemi anlamak ve cozmek icin. Dogruyu soylemisler, seffaf olmalari guzel birsey ben takdir ediyorum TurkNet'in boyle seffaf davranmalarini. Bir yazilim muhendisi olarak calistigim sirketlerde boyle problemler oldugu zaman biz de aynisini yapiyoruz cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: berk768

Turkcell Superonline var 100mbit 109 tl veriyorum aralık 2018 ayında 2 yıllık anlaşma yaptım, başka firmaya üstüne para versen geçmem o derece iyiler.
    Hocam fiber varsa zaten DSL tabanlı hiçbir servise geçilmez. TTnet'e kalsam ADSL2 12Mbit üstüne çıkamıyordum, upload ise sadece 800k idi.
    Turknet VDSL2 30Mbit+ veriyor bölgeme. Upload hızım da 7Mbit.
    Fiber yok, belki hiç gelmez artık bu saatten sonra. Araplar TTnet'i batırdı devralan firmalar da para derdinde, altyapı yapmaz uzun süre.
    Superonline da siteler harici fiber çekmiyor bildiğim kadarıyla. Yani el mahkum zaten, ya TTnet ya Turknet. İkisi arasından Turknet daha f/p ve daha hızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 21 Mayıs 2019; 9:5:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekleri soylemek icin bir avukat olmak, bu da yetmez, o kisinin avukati olmak mi gerekiyor? Avukatlikla ne alakasi var? Siz bunun TurkNet ile ne alakasi oldugunu sordunuz, ben de arkadasin demek istedigini gayet guzel anladigim icin size anlatmaya calistim. Bunda birsey yok ki. Kendi durumuna dikkat cekmesini anliyorum cunku ulkemizdeki Internet durumu diger bircok seyde oldugu gibi cok sefil cok kotu malesef.

• vay arkadaş milletin lüksüne bak neler neler konuşuyorlar. Şanlıurfanın göbeğinde binamda ttnet altyapısı yok nezaman geleceğide belli değil altyapı olmayınca hiçbir servis sağlayıcıda gelemiyor. boşta port yokmuş. iyi kötü bi internetim olaydı.
    Benim evimdede hem türksat hemde turknet var , turksatta hala bir kesilme yaşamadım aldığımdan beri Turkneti netflix genel seyler için kullanıyorum , turksatta oyun için malum turknet pingler havalarda her zaman.

Orijinalden alıntı: V4LKyR

Vay be... Gerçekten üzücü, lanet olsun benden uzak dursunlar diye aylık 110 TL para vermek ne kadar çıldırdığının göstergesi. Ben senin yerinde olsam bağırır çağırır duman ederdim ortalığı.

Ama sen de haklısın, ülkede maalesef vatandaşın sözü çok geçmiyor. Ben zamanında Türk Telekom'a gitmiştim, caddemde fiber yok, bunu nasıl yaparız diye, siz bir şey yapamazsınız, şirket gerek gördüğünde uygunluk oluşursa fiber döşeyecektir dediler. Peki dedim bununla ilgili en azından bir dilekçe yazabilir miyim, talepkar olduğumuzu belirtmek maksadıyla, dilekçe de yazamasınız dedi.

BANA DİLEKÇE BİLE YAZAMASINIZ DEDİ. OLAYA BAKIN BEYLER. Hiç değilse tabi yazabilirsiniz de, yalan söyle, sonra yırt at dilekçeyi, en azından ben bilmem, doğru mu? Kafaya bak.

Hmm ok diyip çıktım.

Alıntıları Göster
    Sikayet kaydi actikca bes paralik insanlarin geri donusleri musterinin sikayetini itibarsizlastirmak yonunde ve iftiralarla dolu cevaplar oldugu icin psikolojimi bozmamak adina boyle yapmak zorundayim. Baslarini yesin deyip kullanmadigim halde 110 TL veriyorum her ay, 5-6 ay kaldi, taahudu bozsam cok daha buyuk zarar edecam, onlarin istedigi de bu, sinirlenip taahudu bozmami istiyorlar sanirim.
    Hic muhattap olmak istemiyorum, dedigim gibi, baslarini yesin. Taahut de gun gelir biter, alternatifler de gun gelir varolur. Sevincler ve mutluluklar kalici olmadigi gibi uzuntuler ve magduriyetler de kalici degildir, herseyin bir gunu vardir.

Sirf Orijin Muhendislik calisanlariyla muhattap olmamak icin gerekirse degil 100 TL ben 200-300 TL her ay odemeye raziyim. Yeter ki muhattap olmayayim. Aman benden uzak olsunlar. 25 megabit yuksek hizli (!) Internetlerini de istemiyorum, hizmetlerini de istemiyorum.

• hali hazırda türknet kullanıyorum bende niye hiçbirşey olmamış gibi devam ediyorum hayret,

nazar etmeyin len

TurkNet'te internet kesintisi

• quote:

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

Benim evimdede hem türksat hemde turknet var , turksatta hala bir kesilme yaşamadım aldığımdan beri Turkneti netflix genel seyler için kullanıyorum , turksatta oyun için malum turknet pingler havalarda her zaman.
    Turksat'tan bu kadar memnunken neden evinizde Turknet var acaba? Ben Turksat'tan olan memnuniyetsizligimden dolayi Turknet aldim eve ikinci Internet olarak, basta ikisini de kullanirim diyordum fakat Turksat'in kalitesizliklerinden dolayi kullanmayi birakmak daha rahat geldi. Bu kadar mukemmel ve kesintisiz bir hizmet aliyorsaniz ayni zamanda Turknet almaniz bana pek mantikli gelmedi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.