Şimdi Ara

Türknet te AKN yok, taahhüt yok. Çünkü internet yok!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
5.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.
    Adamların reklamı 'taahhüt yok, AKN yok'.
    Bende buna kandım, hiç şikayetvar.com a yada buraya bakmadan.
    Adamlar reklamlarındaki sözü yerine getiriyorlar, Tahahüt yok, AKN yok, ÇÜNKÜ İNTERNET YOK!!!
    11 gün önce 6913562adsl kullanıcı adı ile aktivasyon yapmalarına rağmen henüz tt ekipleri gelip hat bile bırakmadı. Yani daha başlamadık bile, hat bırakıldıktan sonra bakalım neler yaşayacağız.
    Hala neden bağlanmıyor sorusunun cevabı yok üstelik.
    Sürekli aynı cevap, "Talebinizi aldık, süreç devam ediyor."
    Ha birde şunu belirteyim, Ankara nın göbeğinde oturuyorum ve evin önünden sayısız tt arabaları geçiyor. Bir kere kayınvalidenin telefonu arızalandı, öğleden sonra geldiler hemen. Ama ne hikmettir 11 gün oldu gelen yok. Yani sıkıntının tt den kaynaklanmadığı aşikar.
    Bu kadar lakayt bu kadar sorumsuz firma görmemiştim bu da nasip oldu. Türknet firma mı ondan bile emin değilim.
    İşin ilginç tarafı birde En iyi müşteri deneyimi A.L.F.A ödülü almışlar.
    Bugün onlara da mail attım siz eminmisiniz diye.
    Vakit buldukça ticaret bakanlığı ve bu firmaya ruhsat veren firmaları da araştırmaya başlayacağım şikayet için.
    Eşimin ve yakın arkadaşlarımın blogların da da bu firmanın hakettiği övgüleri paylaşacağım. halkımız bilinçlensin, en azından neler yaşayabileceğini bilsin diye.
    Başvurumu da iptal etmeyeceğim, çünkü merak ediyorum ne zaman bağlanacağını ve daha ne sorunlar yaşayacağımı.
    Süreç hakkında bilgi veririm burdan.
    Bunları yazmakta ki amacım firmayı karalamak değil,tecrübe ettiğim süreci sizlerle paylaşmaktır.
    Karar tabi ki seçme özgürlüğü bulunan Yüce Türk Halkınındır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Başlığa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 gün uzun süre, Allah sabır versin.
  • Dün öğle saatlerinden itibaren sayısız denememe rağmen müşteri hizmetleri temsilcisine ulaşamamıştım, bugün de ulaşamıyorum. Sanırım numaramıda engellemişler. İnşallah bu yazdıklarım türknet e abone olmayı düşünen insanlara ulaşır ne diyeyim, çoluk çocuk la uğraşıyoruz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce başka numara ile aradım. Mustafa isimli bir görevli çıktı, Yeni abone olmak istiyorum, kaç günde bağlarsınız dedim, maksimum 2 ila 4 gün arası dedi. Eşim yanımda olduğu için gerekli cevabı veremedim. Dolandırıcılar ile tiyatro oynuyoruz resmen.



    Kimse de demiyor ki arkadaş, tt ekiplerine bildirdik, yoğunlarmış, en kısa zamanda bağlantınızı yapacaklar, yada şu sorunlar var uğraşıyoruz vs diye.



    Firma da niye bağlanmadığı ile ilgili kimsenin bilgisi yok. Utanmasalar bana soracaklar neden bağlanmadı diye.



    Tt de ben bağlıyorum ama talebi ben almam türknetten gelmesi lazım diyor.



    Yani bir kuyuya taş attık bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda gezen türknetdestek diye bir arkadaş var gördüğüm kadarıyla ama garibim o da kendi firmasından umudu kesmiş olacakki tepkisiz bu duruma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme gereği 20 gün içinde ilk bağlantının yapılması gerekiyor. Peki yapılmazsa hak mahrumiyeti kaybı için tazminat talebim ne olmalı ve ilk olarak tüketici hakem heyetine mi başvurmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İptal ettir ilk aradığında senden iptal formunu doldurup fax göndermeni isteyecekler sonra seni tekrar arıyacaklar ordaki iptal ettirmemen için sana eziyet edicek sesiniz gelmiyo falan filan dicek bağırıp kızarak iptal edin ! İptal edin ! İptal edin ! Diye tekrarlaman lazım çünkü güzellikle iptal et deyince anlamıyorlar
    Edit: turkneti arayıp 1 4 0 ı tuşla temsilciye bağlanır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 19 Ekim 2017; 14:51:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekomdan kaynaklanmıyor diyorsunuzda genelde türk telekom sabote ediyor her bölgede olmasada bazı bölgelerde özellikle ekipler türknet'e geçen müşterilere bağlantı yapmaya veya arıza gidermeye gitmiyorlar bu yalan değil gerçek bir olay türknet türk telekomdan ekip talebinde bulunuyor ordan sonrası telekoma kalıyor gelip gelmemek geldim yoktu deyip geçiştirebiliyor genelde kendi müşterilerine gidiyorlar haklılar ben olsam ilk kendi müşterime bakarım sonra sıra gelirse türknete bakarım kendi ekibi olmayan firmalardan internet almamak lazım böyle sorunlar çok oluyor ekipleri olmadiği için hattınızı iptal ettirip farklı bir iss'ye geçin bence uğraşmayın daha fazla 11 günde bağlanmadiysa hiç bağlanacaği yok onun
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Kaçırdığınız bir nokta var, kendi ekibi olsa bile santral ve saha dolabına müdahale yetkileri yok. Mesela superonline ekip gönderiyor ama önce tt gelip hattı etiketliyor sonra superonline elemanı gelip bunu ankastreye çakıyor, modemi teslim ediyor. Hat etiketleme işi her türlü tt'nin elinde.
  • Merhaba, öncelikle hizmetinizin başında yaşadığınız sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. AKN'yi kaldırdıktan sonra yoğun başvuru taleplerinden aktivasyon işlemlerinde biraz geç kalabiliyoruz. İletmiş olduğunuz kullanıcı adınızla sistemime giriş yaptım ve hizmetinize ulaştım. Arkadaşlarıma ilettim sorununuzu gün içerisinde sizi arayarak detaylı bilgi paylaşımı yapacaklardır. Buradan bende takip edeceğim. Süreciniz içerisinde PM tarafından iletişimde olalım. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dün "Telefonunu hazır, internetiniz için çalışmalarımız sürüyor" tarzı bir mesaj gelmişti. Türk Telekom, ankastreye kablo çekmiş ama bugün baktığımda herhangi bir elektrik gelmiyor kabloya. Bu bahsettiğim mesaja rağmen elektrik gelmemesi normal midir? Yoksa bana "Aboneliğiniz bağlatıldı" tarzı bir mesaj gelene kadar gelmemesi mi normal olan?
  • Vayyy arkadaş ne oluyor laaaa herkes TürkNet derken 10 tane TürkNet 'e karşı açılmış konu var, hacı devlet demek ki internetimizin kalitesi bu kadar biz kota koymaz isek işin önünü alamayız diye boşuna demiyorlarmış yoksa keyiften kota koymuyorlarmış al TürkNet denedi de ne oldu 10.000 abone alması gerekirken örnek 20.000 abonesi oldu ne oldu internet güm.. Birileri bir şeyler biliyor demek ki ama burada herkes birilerine geçirme derdinde idi..

    Vallahi çok şükür SuperOnline aldım 2. seneye girdim 2 sene taahhüt verirsem 54.90 tl modem bedava dediler hiçbir gün bile kopma yaşamadım çok şükür.. Reklam yapmayı sevmem ama 50 gb kota yetiyor bana artı 3 mbit 'e de düşse çok sıkıntı değil laptop 'um 720 p açıyor eski laptop, 1080 p yapınca kasıyor o yüzden 1080 p izlesem de olur izlemesem de çok dert değil.. İlk internet alacağım zamanlar 150 gb kota diye TürkNet 'e gitti aklım ama buradaki yorumları gördükçe vazgeçtim ve SuperOnline ailesine katıldım..




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Arayan soran yok sayın Türknetdestek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    turknet bunları bildiği halde abonesini telekomla başbaşa bırakıyorsa ki bunu örneklerden görüyoruz, abone ne yapsın bu şartlarda?

    sen bu kadar umursamaz olursan telekom ekipleri mi senin hakkını savunsun.

    abonenin görevi mi bunlar? kişi bu hizmete talibim diyerek issnin kapısını çalıyor üzerine düşeni yapıyor artık sorunsuz internet teslimini kapısı çalınan iss yapacak bundan o sorumlu.

    ben şöyle iyi böyle iyi hizmet veriyorum şu bu diyorlar telekomun kocağına düşüyorsun ortada turknet yok.

    bu kadar sorun bu kadar abonede yani %1,5 lik bir pazar payına sahip bir issden söz ediyoruz.

    Türknet te AKN yok, taahhüt yok. Çünkü internet yok!!!!

    bu ülkede altyapı yatırımı vs. ütopik hayallerdir arkadaşlar. herkes 1 kuruşa 5 köfte derdinde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 19 Ekim 2017; 21:9:36 >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Burdaki tt elemanı yazmısdı turknetın sunucları cok zayıf neye guvenıp kotayı kaldırdı diye cok doğru kota kaldı güm gittiler
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    bir konuda size yanlış bilgi verilmiş abonelik iptalinde modem iade etmeniz gerekir aksi takdirde 150-300 tl arası iptallden sonra fatura gelir superonlineda
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    onların da yarısı aboneliği başlamadan iptal ettirmek için bekliyor
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Zaten o xdsl otomasyon sistemi var ya, anayasa muamelesi yapıyorlar. Müşteri derdini anlatıyor ama adamlar dinlemiyor, tt ne yazdıysa ona inanıyor. Bu şekilde tt'ye baskı uygulanması beklenemez zaten. Acaba tt bunları "bana şikayetle gelme sana port vermem" diye tehdit mi ediyor anlamadım.
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Küçük esnafa çattık desenize

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.