Şimdi Ara

TurkNet'te 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNet'te 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı!
    Taahhütsüz internet arayanların ilk tercihlerinden biri olan TurkNet, müşterilerin fiyat artışından etkilenmemesi için 12 ay sabit fiyat avantajı sunuyor. Kullanıcılar tek seferde ya da bankalarının sağladığı taksit seçeneğiyle 12 aylık tutarı peşin ödeyerek fiyat artışından etkilenmiyor. Üstelik aylık ödemeye kıyasla ayda 20 TL daha avantajlı fiyattan ödüyor.



    Ayrıca Bkz.Öğrencilere yüksek hızlı internet! Nasıl başvurulur?



    12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile TurkNet, 12 ay fiyat sabitleme avantajı sunuyor. Hem de mevcut fiyatı ayda 299,90 TL olan hizmeti 279,90 TL üzerinden sabitleyebiliyorsunuz. Ödemeyi tek çekim olarak veya bankanızın taksitlendirme kampanyalarından yararlanarak taksitli bir şekilde yapabilirsiniz.



    Fiyatı sabitlemek için taahhüt vermeye gerek yok. Üyeliğinizi dilediğiniz zaman iptal edebiliyor ve kullanmadığınız ayların para iadesini alabiliyorsunuz.



    Müşterilerine özgür internet deneyimi yaşatan TurkNet, sabit fiyat fırsatından yararlanan müşterilerine dilediği zaman iptal edebilme imkanını sunmaya devam ediyor. 12 ay peşin ödemeyi yapsanız dahi olarak aboneliğinizi dilediğiniz zaman sonlandırabiliyor ve para iadesi alabiliyorsunuz. Kotasız, limitsiz ve dilediğiniz zaman iptal edebilme imkanıyla özgür internet hizmeti arıyorsanız TurkNet'i tercih edebilirsiniz. 



    12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı









  • O parayı peşin verecek durumu olan bu saçmalığa neden katılsın. Saçma sapan bir şey bu. Hani 12 ay boyunca aylık ödemeyle indirimli şu fiyattan falan dese anlayacam. İnsana taahhütü sevdirdiniz he. Yaptıkları indirimi toplasan bir aylık ücret etmiyor. Artık o indirim dedikleri 20 tl ile ayda 2-3 ekmek anca alırız.
  • İnternet hızımı 30 mbit yapsın fiyatıda 100 tl olsun başka bir şey istemiyorum. 300 tl artık pahalı gelmeye başladı.

  • O parayı peşin verecek durumu olan bu saçmalığa neden katılsın. Saçma sapan bir şey bu. Hani 12 ay boyunca aylık ödemeyle indirimli şu fiyattan falan dese anlayacam. İnsana taahhütü sevdirdiniz he. Yaptıkları indirimi toplasan bir aylık ücret etmiyor. Artık o indirim dedikleri 20 tl ile ayda 2-3 ekmek anca alırız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutYil -- 12 Ekim 2023; 21:15:46 >
  • Müşteri hizmetleri berbat. Türk telekom yerine TürkNet'e fayda verelim diye iş yerine internet bağlattık. Hep bağlantı ve hız sorunu vardı, iş yerinde haftalarca internetsiz kalmıştık. Kaç kere aradık şikayet ettik ama hiç gelen giden olmadı. En sonunda iptal edip Türk Telekom'a geçtik. Türk telekom en azından servis gönderip ilgilendi. Favorim kablonet ama onunda alt yapısı yok.

  • 2 yıl boyunca beni kazıkladı, şimdi başka operatördeyim. Aynı internet 170tl

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların paraya ihtiyacı var gibi görünüyor. Sürekli zam sürekli peşin ödeme yönlendirme başka açıklaması yok. Kötü bir imaj çiziyorlar farkında değiller. Hem müşteriye hem rakip firmalara

  • öyle bir reklam yapıyorlar ki sanırsın tr de her yerde var herkesı gbit internet imkanı verıyorlarda biz almıyoruz bu kadar reklama harcama yapana kadar altyapıya önem verseniz

  • yeni abonelereymiş bizlik birşey yok :/

  • Hayatta başarılar, bence zor; Turkcell görüşme ücretlerine zam yaptı, 26 Ekim'den itibaren geçerli olacakmış. İnternete de muhtemelen bir zam daha yaparlar diye düşünüyorum ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 13 Ekim 2023; 02:03:00 >
  • Muhtemelen ya sene başında yada 2024'ün ilk çeyreği sonunda internetin en ucuz fiyatı (yazı ile bin) 1000 lirayı bulur gibi geliyor bana.

  • Sizler önce, eve adam gelecek modemi illa o bağlayacak huyunuzdan bir vazgeçin. Ya da bu işi yapacak kişilerin mesia saatlerini az biraz bir değiştirin.

  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    TT / 16 / 179 TL ödüyorum. 24 ay

    Senin ki hayal )) TT bize 16/100TL verse mutlu olucaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gigafiber kullanıyorum. Hizmette bir sıkıntı yok ama bu kampanyaya arkadaşını getirenler faydalanamıyor gibi görünüyor.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer ilk 6 ay 199.90 TL kampanyasından yararlandıysanız bu süre boyunca farklı bir kampanya ile birleştirilemiyor.
  • Önce şu tt altyapısındaki 100mbiti en az 200mbit olarak güncellesinler.

  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için ortak altyapı üzerinden en fazla 100 Mbps' te kadar hizmet verebiliyoruz ama bir değişiklik olması durumunda sizlere bilgi vereceğiz.
  • Bence esas sorun 20tlcik inidirim değil yılbaşından sonra internetin 500tl olma ihtimali ona göre karar verin. Türk Telekom fiyatlarını görünce ihtimal hiç zayıf değil.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bunu biliyoruz, fakat artık yeterli değil. yıllardır maks. 100 mbps veriyorsunuz arttırmanızın zamanı gelmedi mi?

  • Zamanında bizde turknet'ten almıştık ama o zamanlar fiyat çok iyiydi şimdi bana verdiği hız 8 mbps ve fiyatı çok yüksek sürekli zam geliyor, eskiden taahhütsüz olduğu için bu kadar gelişti, şimdi ise taahhütsüz İnternetin pek bir avantajı kalmadı artık millet başka operatörlere geçiyor. Bu firmanın gözünü para bürümüş böyle giderse çok kullanıcı kaybederler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

    :) hadi seni mi kıracam 16 mbit i 100 tl yapsınlar :)) fiyatlar gerçekten işin içinden çıkılmaz oldu. Aylık 40 50gb download yapmıyorum. cep interneti alırım o fiyata daha iyi 2 fatura neden ödeyeyim ki ?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.