Yaklaşık 1 ay Turknette kaldım sonrasında farklı bir firmaya geçtim tekrar turknete geldim pingten dolayı bu sefer eski hesabıma sürekli 200tl 90 tl 466tl gibi rakamlar çıkmaya başladı birde birgün fatura çıkıyor ödeme ekranında ardından bi zaman sonra siliniyor sonra tekrar gözüküyor arayıp destek oluşturuyorum sürekli uğraşıyorum arıyorlar bişeyler anlatıyorlar ilgileniyoruz diyorlar değişen birşey yok Merak ettiğim böyle sürekli bilerek çıkarıp bizi soymaya mı çalışıyorsunuz yoksa borç çıkarıp kapatıp tekrar açıp biz borç yok sanarken ödeme yapmaz iken bize icra takip mi başlatıcaksınız sisteminiz nedir şimdi bu sorunla beraber ben tüketici hakem heyetine başvurucam bu ödediğim miktarlar ve yaşadıklarımı anlatıcam ama ekrana geldiğimde vergi numarası ve mersis numrası gibi bilgiler istiyor ben bulamadım bu bilgileri bilen var mı? Oraya bu konuyu taşıyıcam ve bana borcunuz bitti demelerine rağmen borç çıkarttıklarını ve bunlardan doğacak hukuki sorunlara muhatap olmadığımı firmanın bana yaptıklarını anlatan bir yazı yazıcam ayrıca cimere de yazıcam bu işe bi el atsınlar. Yıllardır bir çok firmaya mobil bankadan ödeme yaparım ödendi der o ay biter tekrar borç çıkmaz ilk kez burada gördüm sürekli bi fatura çıkartıyorlar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DucatoKaravan -- 4 Temmuz 2025; 14:1:53 > |
ACİLLL !!! TURKNET ESKİ ABONELİĞİMDEN SÜREKLİ FATURA ÇIKARIYOR MAĞDUR DURUMDAYIM !!!

-
-
Ayrıca şu anda yeni abonelikteki çıkan faturamıda ödeyemiyorum çünkü ödeme kanallarında bankada gözükmüyor fatura çıkmış duruyor ama ödenmiyor.
Şimdi eski aboneliğe ait bi 233tl daha çıkmış gördüm oda son ödeme tarihi 04.06.2025 diyor muhtemelen ceza koyarak yansıtılmış ama o zamanda ödeme ekranına düşmemişti fatura ve uygulamadan ödemiştim ve ödediğim uygulamadaki sistemde gözükmüyordu sonra o gözükmeyenin dekontunu yolladım aylık kullanıma kestiniz.
Ama bana cezalı ödeme çıkıyor bu seferde ayrıca şu anda yeni aboneliğiminde faturası çıktı ama malesef ödeyemiyorum ama sistemde gözüküyor şimdi ben ne yapıcam bana söyler misiniz.
Bi fatura çıkarmak ödeme bu kadar karmaşık neden yapılıyor amaç nedir benim aklıma 4 seçenek geliyor.
1.Beceriksiz yönetimin beceriksiz sistemiyle alakalı.
2.Bilinçli olarak borç icra yolu açma ve insanlardan 1 koyup 10 almak niyetiyle.
3.İnsanları sürekli habersizce (şikayetvarda gördüğüm kadarıyla)hesaplarından farklı tutarlarda para çekerek soymak için.
4.Müşterileri sürekli borç,sistemsel hata ve sonrasında faturadan indirim şekliyle sürekli bi abonelik altında tutmak için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DucatoKaravan -- 4 Temmuz 2025; 13:38:31 >
-
Merhaba, konuyu inceleyebilmemiz için konu linkini ve sistemde kayıtlı olan GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? -
İNTERNETİMİ KAPATTIM HALA BORÇ ÇIKARTIYORSUNUZ VE SORUNUM ÇÖZÜLMEDİ.AŞAĞIDA MOBİL BANKAMDAN ANLIK MESAJ GELİM SONRASI ÖDEDİĞİM BORÇLAR.
326.6tl
466.72tl
639.90 tl
TOPLAM 1433,22 YAPIYOR BUNDAN 800TL KURULUM ÜCRETİ KESTİNİZ.GERİYE 633.22TL KALIYOR.1 AYLIK İNTERNET KESTİNİZ -499 SONRASINDA 134.22 KALDI ONUDA 6GÜN FAZLA KULLANDIM ONA KESTİNİZ İÇİNDE HERALDE 2.FATURADAKİ BİKAÇGÜNLÜK GECİKME FAİZİDE EKLEDİNİZ BİLMİYORUM 10-20TL FAZLA ONLA URASAMAM.
PEKİ AZ ÖNCE BANA YENİ GELEN 653.12TL BORÇ NEDİR BAKIN ALTTA MESAJDA NE DİYOR.
Değerli TurkNet'li Talebiniz doğrultusunda kapatılan hizmetinize ait devam eden kurulum / cihaz taksitleriniz bulunuyor. Bu taksitlerin hepsini kapsayan 653,12TL tutarındaki toplam taksit fatura ödemenizi 4511049 abone numaranız ile yapabilirsiniz. Ödeme yapmak için aktif olarak kullandığınız bankanızın şubelerini ya da online ödeme kanallarını kullanabilirsiniz. B001
ÖNCEKİ BENİ UĞRAŞTIRIPTA ÇÖZMEYE ÇALIŞILAN AMA Bİ TÜRLÜ ÇÖZÜLEMEYEN VE HAKKIMI ARAMASAM BİÇOK İNSAN GİBİ ÖDEYİP ZOR DURUMA DÜŞECEĞİM MESAJLARIDA BURDA PAYLAŞIYORUM.
Değerli TurkNet'li Talebiniz doğrultusunda kapatılan hizmetinize ait devam eden kurulum / cihaz taksitleriniz bulunuyor. Bu taksitlerin hepsini kapsayan 326,56TL tutarındaki toplam taksit fatura ödemenizi 4511049 abone numaranız ile yapabilirsiniz. Ödeme yapmak için aktif olarak kullandığınız bankanızın şubelerini ya da online ödeme kanallarını kullanabilirsiniz. B001
Değerli TurkNet'li Talebiniz doğrultusunda kapatılan hizmetinize ait devam eden kurulum / cihaz taksitleriniz bulunuyor. Bu taksitlerin hepsini kapsayan 233,28TL tutarındaki toplam taksit fatura ödemenizi 4511049 abone numaranız ile yapabilirsiniz. Ödeme yapmak için aktif olarak kullandığınız bankanızın şubelerini ya da online ödeme kanallarını kullanabilirsiniz. B001
Değerli TurkNet'li Talebiniz doğrultusunda kapatılan hizmetinize ait devam eden kurulum / cihaz taksitleriniz bulunuyor. Bu taksitlerin hepsini kapsayan 93,28TL tutarındaki toplam taksit fatura ödemenizi 4511049 abone numaranız ile yapabilirsiniz. Ödeme yapmak için aktif olarak kullandığınız bankanızın şubelerini ya da online ödeme kanallarını kullanabilirsiniz. B001
HESAPLIYORUM ARIYORUM HER GÜN Bİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE GÖRÜŞÜYORUM.TAMAM DÜZELTTİK BUNUDA ÖDEYİN DİYORSUNUZ TEKRARDAN BİR BORÇ ÇIKARIYORSUNUZ.
BANA YARDIMCI OLACAK VARMI SÜREKLİ BEN BU HAKSIZ ÇIKARILAN BORÇLARLA MESAJLARLA MI UĞRAŞICAM.
-
Merhaba, bilgilerinizi görüntüleyemedik. Müşteri numaranızı tekrar PM üzerinden yazabilir misiniz? Sizinle iletişime geçeceğiz. -
tüm bilgiler ortada özelden de atarım ama burda akşama kadar reklam yapıp insanları soymaya kalkamazsınız bunu ben tüm donanımhaber sitesinde belirticem .
BU ABONELİK KAPATILDIĞI HALDE SİZ BANA EKSTRA BORÇLAR ÇIKARIYORSUNUZ SİSTEMİNİZDE SORUN VARSA ÇÖZMEK ZORUNDASINIZ AYLARDIR BENİ MAĞDUR EDİYORSUNUZ BEN BENİM GİBİ BİRÇOK İNSANI MAĞDUR ETTİNİZ
TÜM BİLGİLERİM MESAJ YOLUYLA VAR SİZLE OLAN MESAJLAŞMALAR HEPSİ KAYITLI BENDE BUNLA ALAKALI BÜYÜK BİR KONU AÇICAM KAPATILMIŞ BİR ABONELİĞE DURMADAN BORÇ ÇIKARAMAZSINIZ.
1 AY 7 GÜNLÜK BİR KULLANIMA KURULUM ÜCRETİ DAHİL 1433TL PARA ÖDEDİM UTANMADAN 653 LİRA DAHA BORÇ ÇIKARTILIYOR VE HER SEFERİNDE BUNUDA ÖDEYİN DAHA ÇIKMICAK DENİYOR.
KAPATILMIŞ MÜŞTERİ NO HESABI 4511049
4511049
AZ ÖNCE KENDİM İMKANLARIMLA Bİ ÇALIŞANINZA UĞRAŞTIM O BİLE GÖRDÜ KAYIT AÇTI SİZ NASIL ULAŞAMADINIZ ACABA.
-
Konu ile ilgili hızlı bir şekilde incelemeleri tamamlayıp sizinle iletişime geçeceğiz. Ekibimize bilgi iletilmiştir. -
ARKADAŞLAR DESTEK İSTİYORUM SİZDEN TURKNET BENİ MAĞDUR EDİYOR
BANA EKSTRA 650TL FATURA ÇIKARMIŞLAR VE EĞER ÖDEMEZSEM BENİ MAHKEMEYE VERCEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR.
TOPLAM 1433TL PARA ALDILAR 37 GÜNLÜK KULLANIMA KURULUM ÜCRETİDE ÖDEDİM AMA HALA 650TL BANA HESAP ÇIKARDILAR.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X