Şimdi Ara

TÜRKNET Pişmanlıktır Sakın Bulaşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gündür internetim yok, destek kaydı açıyorum bir mesaj atıyorlar şunu yönlendirdik bakacak diye . Tam 4 gündür , Ankaranın merkezinde internetim yok. Arayamıyorsun karşında muhattap yok . Müşteri hizmeti sıfır , türk telekoma söverdim nefret ederdim aratmadı. Tam 4 gündür dsl ışığı yanmıyor, farklı modem denedim , evdeki başka soketleri denedim. Eminim onlardan fazla emek vermişimdir düzelmesi için .

Benden aldığınız paralar haram zehir zıkkım olsun!

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR , BULAŞMA !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HattaPys -- 11 Şubat 2020; 21:20:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • size pmden birşey atsak ne değişecek . Beyinsiz çalışanınız sorunun çözülmediği destek kaydını kapatmış.

• sizin ben kurumsallaşmaya çalışmanızı sorgulayayım

• 10 gündür internetim yok . Turknet 100 lira fiyat istedi gelip evde kontrol etmek için . Daha cevap vermeden konu çözülmüş gibi destek kaydını kapattı.

• Sağlamadıkları internetin parasını da bir güzel çekmişler , otomatik ödeme yüzünden.

• Hakkım haram zehir zıkkım olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sakın kunduz almayın
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş destek kaydinda ne yaziyo bi atsana

• TÜRKNET Pişmanlıktır Sakın Bulaşmayın

• bu ilk kayıt bunu cevap almadan kapattı

• HattaPys H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu ayrıca takip ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydını benimle PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • pm atıldı .

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, konuyu ayrıca takip ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydını benimle PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
    Yani burada demek istiyor ki siz bana PM atın. Biraz heveslenin bak adam ilgileniyor diye bu arada biraz daha zaman geçsin belki hat kendi düzelir. Haa düzelmezse ben tekrar bir mesaj atar 99 lira kopartırım bu arada biraz daha süre kazanırım. Baktım olmuyor mu..sonrasında pm leri de iplemem okumam görmezden gelirim o arada da bir umut beklersiniz biraz daha zaman kazanırım bu arada da yeni faturalar gelir ödersiniz. Sonra hattınızı taşımak istediğiniz de bir bakarsınız ki bu arada sizi yapa denilen çukura düşürmüşüz hattınızı taşıyamazsınız. Gider kapattırıp yeni servis sağlayıcınızdan tekrar hat açtırırsınız. Bu arada da eğer sabit telefon numaranız varsa 20-30 yıllık o da iptal olur. Bu arada port ta bulamayabilirsiniz diye bir handikapla karşılaştırılırsınız. Sonuçta sinir harbi yaşamış uzun süredir parasını çatı çatır ödediğiniz ama karşılığında hizmeti alamadığınız için mutsuz bir adam olarak bizi terkedersiniz.
    Ne dersiniz ha...Ne kaybedersiniz denemeye değer

• HattaPys H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.